Hoe werkt het precies

Hoe werkt het precies? 

  1. Registreren : Je begint met registreren dat betekent rechtsboven in je scherm zie je het kopje ‘Mijn handbal’ daar klik je op. Dan komt er een scherm dat je kunt inloggen. Dan klik je rechtsonder de tekst op Registreren, dan wordt er gevraagd naar je gegevens, de vragen met een * zijn verplichte invul vakken. De gegevens vul je in en je klikt vervolgens op registreer. Na dat je alles hebt ingevuld en op registreer hebt geklikt krijg je een activatie mail toegestuurd, daar staat een link in en dan kun je aan de slag. (vergeet de gegevens zoals het wachtwoord niet ergens opschrijven
     
  2. Het menu links in het scherm (voor leden en geïnteresseerde) 

-       Nieuwsbrieven: Het knopje nieuwsbrieven is ook in het menu links in je scherm te vinden, daar kun je aan- of afmelden voor de nieuwsbrief (het handbalnieuws). Deze nieuwsbrief is een wekelijkse mail met informatie over wat er in het handballend Nederland allemaal gebeurd en activiteiten die in een korte tijd gehouden worden, bijvoorbeeld: Regiobijeenkomsten, Theatervoorstellingen".
-       Instellingen: Via de knop instellingen kun je de gegevens die je in moest vullen bij het registreren veranderen, zoals je e-mail adres, het wachtwoord of je relatiecode toevoegen (relatiecode = niet verplicht).
-       Favorieten: De knop favorieten is de functie waarmee je een team, de club of de poule kan toevoegen aan jouw snelkeuzemenu. Hierdoor kun je in de app ook heel snel jouw favoriet vinden. Dit kan je doen door ingelogd te zijn op je eigen account en vervolgens naar de zoekmachine van de competitie te gaan (http://www.handbal.nl/competities/competitie/club/). Hier zoek je de club die je aan je lijst wilt toevoegen. Als je die gevonden hebt, verschijnt er rechtsboven een klein menu waarin staat ‘opslaan - afdrukken - favoriet’ dan klik op je ‘Favoriet’ en staat die in jou lijst met favorieten op jou mijn handbal pagina. Zo kun je ook je favorieten poule toevoegen, zoek de juiste competitie (http://www.handbal.nl/competities/competitie/poules/) en klik ook dan op favoriet. Dan verschijnt ook de competitie in jou lijst met favorieten. Hetzelfde kun je doen met je team.
Als je terug gaat naar Mijn Handbal zie je vervolgens onder Favorieten jouw overzicht van favorieten. Door onderaan op aanpassen te klikken kun je ook aanvinken dat je email notificaties wilt ontvangen. Je krijgt dan via de email waarmee je geregistreerd bent de wijzigingen door.
-       Uitloggen: Met de knop ‘Uitloggen’ log je uit.

3.  Het menu links in het scherm (voor verenigingen)

Als er als vereniging is ingelogd gelden alle  bovenstaande items ook en komen er nog vier onderdelen bij.
-       Documenten: De eerste knop in het menu is ‘Documenten’ dat is bedoeld om een document te uploaden, bewerken en te bekijken.
-       Profiel: Bij de knop ‘Profiel’ kunnen wachtwoorden worden aangepast voor het e-mail en extranet account. Ook kan hier de door het NHV uitgereikte verenigingsmailadres door worden gestuurd naar een ander (eigen) mailadres.
-       Toernooikalender: Als een vereniging een toernooi organiseert kan je dit in de toernooikalender plaatsen zodat anderen verenigingen kort zien waar het toernooi is en of ze zich in kunnen schrijven.
-       Webmail: Via deze knop kan een vereniging zich inloggen op de webmail.

Zo heb je alle voor jou belangrijke informatie in één overzicht, super handig!

Als je nog vragen hebt of je komt er niet uit mail dan naar redactie@handbal.nl.