HandbaL Venlo doet volgend seizoen mee met de G-handbal competitie

HandbaL Venlo heeft sinds 2009 een Handbal Extra Team. Dit team geeft eenieder die in het reguliere handbal niet (meer) mee kan (en niet rolstoel gebonden is) de mogelijkheid om te handballen op zijn of haar eigen niveau.

In de afgelopen 4 jaar team is gegroeid en - na het spelen van enkele oefenpartijtjes binnen de vereniging - toe aan een nieuwe uitdaging. Het team zal komend seizoen mee gaan doen aan de G-handbal competitie!

Ter voorbereiding hierop organiseert HandbaL Venlo op 22 juni aanstaande het Univé Handbal Extra Toernooi. Aanvang 13.00 uur.

Wij nodigen u van harte uit deze dag een kijkje te komen nemen in sporthal Craneveld aan de Craneveldstraat 26 in Venlo. Op de poster staan de meest belangrijke gegevens. U kunt deze poster eventueel uitprinten en de komende twee weken in uw sporthal of clublokaal ophangen.

Voor meer informatie kunt u onze site bezoeken: www.handbalvenlo.nl, een mail sturen aan sjaak.simons@hetnet.nl of telefonisch contact opnemen met Annemie of Sjaak Simons: 077 – 477 1893 of 06 – 52 56 32 36.

Wie weet, tot ziens op 22 juni in sporthal Craneveld.