Sponsorvisie

Bij de regiobijeenkomsten in mei/juni 2013 heeft SponsorVisie een presentatie gehouden over het SponsorPortaal en de mogelijkheden die deze toepassing voor de handbalvereniging heeft.

Het NHV heeft voor de handbalverenigingen gezorgd dat elke handbalclub zonder voorinvestering gebruik kan maken van de mogelijkheden van het SponsorPortaal.
 
Er worden bij de Basislicentie alleen kosten (€ 50,- per sponsor) in rekening gebracht indien jullie sponsors gebruik laten maken van het systeem. Maar daar staan dan ook direct nieuwe inkomsten tegenover! 
 
Ondertussen profiteert jullie vereniging in elk geval mee van eventuele adverteerders en krijgt het de beschikking over een toolkit met allerlei handige documenten die jullie direct kunnen gebruiken om nieuwe sponsors te werven. 
 
Niet onbelangrijk, jullie beschikken dan ook direct over de narrowcastingmogelijkheden (eigen TV-uitzending) én de ClubMarkt!
 
Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen om direct het SponsorPortaal voor een onbeperkt aantal sponsors af te kopen voor €950,- per jaar (volledige licentie). 
 
Kortom, reden genoeg om direct het SponsorPortaal aan te vragen. Ga direct naar www.sponsorvisie.nl/nhv-arrangement en vul het digitale aanvraagformulier in, of gebruik dit licentieformulier
 
Mochten jullie vragen hebben over SponsorVisie of het SponsorPortaal, dan kunnen jullie contact opnemen met SponsorVisie op info@sponsorvisie.nl.
 
Wij verwachten dat dit een geweldige impuls zal geven aan jullie sponsorinkomsten en wensen jullie dan ook veel succes bij de implementatie!