Meld je team aan

Om deel te nemen aan een NK kwalificatietoernooi dient een team zich via de website Beachhandball.nl aan te melden.
Voor het aanmelden van een team heb je een “mijn handbal” account nodig. Een account kan aangemaakt worden door je in te schrijven op de website. Na registratie log je in en meld je het team aan bij ‘registreer team’. Vermeld in de teamnaam de leeftijdscategorie, om welk geslacht het gaat en het nummer. Bij bijvoorbeeld het eerste dames A-jeugd team wordt DA1 toegevoegd aan de teamnaam.
Registreer per seizoen een team maar 1 keer, zodat alle punten voor het team bij elkaar komen te staan.

Als het team is aangemeld, kan het team ingeschreven worden bij één of meerdere toernooien op de website. Om in te schrijven dien je ingelogd te zijn en klik je op 'inschrijven' achter het betreffende toernooi in de toernooikalender.
Na inschrijving neemt de toernooiorganisatie contact op over de inschrijving.

Om deel te nemen aan de Beach Handball Tour, dient elk lid van het team lid te zijn van het NHV.

Belangrijk!
Met de aanmelding voor een NK Kwalificatietoernooi via de daarvoor bestemde website (www.beachhandball.nl) verplicht het team zich tot deelname aan het desbetreffende toernooi. Afmelden na inschrijving is niet mogelijk en wordt als “niet opgekomen” beschouwd, waarna het team een sanctie van 75,00 euro wordt opgelegd. Indien een team gedurende de Beach Handball Tour drie keer niet is opgekomen, wordt het tevens uitgesloten van deelname aan het NK Beach Handball 2018.
Een team kan zich afmelden door een mail te sturen naar Beachhandball@handbal.nl

Klik hier voor de regeling Beach Handball Tour 2017-2018.