Meld je toernooi aan

Een NK Kwalificatietoernooi kan door iedere partij aangesloten bij het Nederlands Handbal Verbond georganiseerd worden, indien het toernooi (met een “Mijn handbal” account) via de website is aangemeld en teams zich tevens (met een “Mijn handbal” account) inschrijven via deze site voor het NK Kwalificatietoernooi.

De toernooiorganisatie dient ervoor te zorgen dat alle deelnemende teams zich hebben ingeschreven via de website. Wanneer de juiste teams niet bij het toernooi geregistreerd staan, kan de ranking niet worden verwerkt.
De organisatie van het NK Kwalificatietoernooi krijgt automatisch bericht van de aanmeldingen via de website. Als organisatie neem je contact op met het team om de aanmelding te bevestigen.

Na inschrijving verplicht het team zich tot deelname aan het desbetreffende toernooi. Afmelden na inschrijving is niet mogelijk en wordt als “niet opgekomen” beschouwd, waarna het team een sanctie van 75,00 euro wordt opgelegd.
Een team kan zich afmelden door een mail te sturen naar Beachhandball@handbal.nl

Direct aan de slag? Klik hier om een “Mijn handbal” account aan te maken en schrijf je NK Kwalificatietoernooi direct in voor de Beach Handball Tour!

Registratie ranking
De toernooiorganisatie zorgt ervoor dat de ranking van het toernooi op de website komt te staan. Om de ranking in te voeren log je in op de website en ga je naar 'mijn toernooien'. Bij het betreffende toernooi klik je op ‘details’ en krijg je de teams per categorie te zien. Elk team kun je verslepen naar de juiste plek. Als de ranking goed staat bij een categorie kun je deze opslaan. Als het eenmaal is opgeslagen kun je geen wijzigingen meer doen.

Klik hier voor de regeling Beach Handball Tour 2017-2018.