Beleidsplan opleidingen 2020-2024

Wat gaat er veranderen binnen de handbal opleidingen?

De komende 4 jaar is het beleidsplan 2020-2024 binnen opleidingen van kracht. Dit beleidsplan is een plan dat is samengesteld met verschillende stakeholders binnen het handbal. Hierbij is elke doelgroep en elk doelgebied bevraagd middels een onderzoek, brainstorms, mailings of in face-to-face gesprekken. Bij elke doelgroep en elk doelgebied is er geluisterd naar de wensen en behoeften. Dit hebben wij, in samenwerking met diverse (handbal) vrijwilligers, in een plan gegoten voor de komende 4 jaar. Wil je weten waar onze focus ligt? Bekijk de video!

Infographic

De infographic geeft meer informatie over de daadwerkelijk visie, focusgebieden en de planning. Wanneer de (vernieuwde) opleidingen starten, dat vind je in deze infographic. 

Klik hier voor de infographic >>

 

Wat betekent dit voor jou? 

Wij begrijpen dat de video van het beleidsplan je nog niet duidelijk maakt wat er voor jou als cursist of vereniging verandert. Daarom hebben wij nog één video gemaakt met daarin concreet wat voor jou belangrijk is. Welke aanpassingen ga je terug zien en wat levert dat voor jou op als vereniging en/of cursist. 

Trainersopleidingen: specialiseren en kwalificeren

Bekijk welke routes er mogelijk zijn in onze vernieuwde structuur. Het is straks niet alleen mogelijk om je te kwalificeren met een diploma, maar ook om je te specialiseren in een bepaalde doelgroep.

De eerste modules zullen in oktober 2020 worden gelanceerd. Vanaf dit moment is het mogelijk om een aantal modules van niveau 2 (breedtesport) te volgen. 
Wil jij je verder verdiepen in één van deze modules op niveau 3? Dan zal dit vanaf het voorjaar 2021 kunnen! Ook zijn er een aantal nieuwe modules uit niveau 2 die in deze periode worden gelanceerd. Meer geïnteresseerd in de trainers opleidingen voor Beach Handball? Ook dit is vanaf dan mogelijk.