Trainers gezocht

Trainers gezocht

Is jouw vereniging op zoek naar een trainer? Mail het naar redactie@handbal.nl

Handbalvereniging Meervogels’60 uit Akersloot(omgeving Alkmaar) is op zoek naar een trainer/coach voor dames 1!
Voor het seizoen 2019-2020 zijn wij opzoek naar een fanatieke trainer die onze dames wil trainen/coachen in de Hoofdklasse.
Het team is een jonge fanatieke groep. Vorig jaar is gestreden om de subtop.

Is dit iets voor jou? Of weet je iemand die hier zeer geschikt voor is? Heb je vragen?
Neem dan contact op met Marco Buur (TC) via TC@meervogels60.nl.

Trainer/trainster gezocht voor Hoofdklasser Dames 2 PSV Handbal!
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde trainer/trainster voor ons Dames 2 team. Dit team komt uit in de Hoofdklasse C (regio Brabant, Limburg). Het is een volwaardig en gemotiveerd team, waarbij gezelligheid en het opleiden van talentvolle jeugdspeelsters hand in hand gaan.

Op dit moment is het een goede mix aan speelsters: talentvolle speelsters vanuit de jeugd die ervaring op doen, ervaren speelsters die vroeger in Dames 1 gespeeld hebben en het leuk vinden de jeugdspeelsters op te leiden en te begeleiden en verschillende speelsters die al jaren in Dames 2 spelen. Daarnaast heeft het team een enthousiaste begeleidster die ontzettend veel regelt en daarmee de trainer/trainster ook ontlast.

De dames trainen 2x per week en spelen hun thuiswedstrijden op zaterdagavond. De voorbereiding voor het seizoen 2019/2020 begint half augustus voor ze.

Ben je geïnteresseerd of weet je iemand die hiervoor geschikt is? Neem dan contact op met Gijs Kant, bestuurslid Technische Zaken: 06-12560937 of gijskant88@gmail.com.

HV Nieuwegein zoekt een trainer/coach voor Dames Selectie
Handbalvereniging Nieuwegein is voor het komende seizoen op zoek naar een trainer/coach voor onze damesselectie. Het team bestaat uit een enthousiaste groep jonge meiden die 2x in de week trainen, op dinsdag en donderdag, in Sporthal Galecop in Nieuwegein. De thuiswedstrijden zijn meestal op zaterdagavond, samen met de wedstrijd van ons herenselectieteam. De uitwedstrijden zijn wisselend op zaterdag of zondag. 

We zoeken een enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach, die er samen met onze dames voor gaat zorgen dat ze weer in de top van de competitie mee gaan doen! Het is belangrijk dat je kennis hebt van het spel. Ervaring in trainen/coachen is een pre, maar zeker geen vereiste.

Ken je iemand in je netwerk of ben jijzelf degene die we zoeken? Neem dan contact met ons op via info@hvnieuwegein.nl en/of kom een keer kennismaken tijdens een training! Kijk ook eens op www.hvnieuwegein.nl voor meer informatie over onze vereniging! 

We hopen je snel te verwelkomen! 

HV Jupiter ’75 zoekt een trainer/coach voor DS2
Handbalvereniging Jupiter ’75 is een gezellige dorpse vereniging uit Eersel waar prestaties en gezelligheid hand in hand gaan! Voor het aankomende seizoen (2019/2020) zijn wij op zoek naar een coach voor onze dames 2 (M/V).

De dames komen uit in de breedtesport (voorheen 3e klasse) waar zij al jarenlang met veel enthousiasme en plezier handballen! Na een uitstapje naar een andere vereniging, komen de dames nu terug op het oude nest.

Wij zoeken een gemotiveerde, betrouwbare coach die het avontuur met onze dames aan wil gaan! Het team draait al een aantal jaar samen en hebben nog genoeg ambitie in zich om voor het kampioenschap te gaan. Bij voorkeur heeft de kandidaat ervaring in het trainer/coach vak en is hij bekend met het spelletje. Belangrijker is echter dat hij/zij plezier heeft in het coachen en het graag doet.

De trainingen zullen tegelijk plaatsvinden met de dames 1 op dinsdagavond, het gaat voornamelijk om de coachpositie. Echter zijn wij ook blij met een trainer én coach in 1, zodat er het beste uit onze dames gehaald kan worden!

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Ad Versmissen, Technische commissie.

Zijn contactgegevens vindt u op www.hvjupiter.nl

Handbaltrainer gezocht Bergeijk HS1
Voor het seizoen 2019/2020 zijn de heren 1 van HV Bergeijk op zoek naar een trainer. De heren komen uit in de 2e klasse en zijn in het seizoen 2018/2019 op doelsaldo 2e geëindigd. Er wordt 2x per week getraind op dinsdag en donderdag en wedstrijden zijn afwisselend op zaterdag of zondag. HV Bergeijk is een gezellige vereniging met veel jeugdteams en 3 senioren teams.

Ben of ken jij iemand die de heren naar de 1e klasse wil loodsen, neem dan contact op met Dylan Apfel (TC) (apfeldylan@gmail.com).

HV Foreholte zoekt een trainer/coach voor HS 1
Voor het seizoen 2019-2020 (of langer) zijn wij op zoek naar een train(st)er/coach voor de Heren van HV Foreholte. Zij spelen 1e klasse en zijn afgelopen 3 jaar net niet kampioen geworden en willen komend seizoen een doorstart gaan maken richting de Hoofdklasse. Onze Heren trainen 2 keer per week op dinsdag- en donderdagavond. Om iedere zaterdagavond 2 wedstrijden te hebben in de sporthal (DS1/DS2 of anders DS3/HS1) spelen wij vaak onze thuiswedstrijden op zaterdagavond. De uitwedstrijden zijn vaak op zondag maar dat is afhankelijk van de tegenstander.

Bent u geïnteresseerd om deze groep jonge jongens verder te helpen en persoonlijk te helpen ontwikkelen in de mooie handbalsport? Neem dan contact op met Damon Jongeleen 0626731975 of stuur een mailtje naar foreholte@handbal.nl

H.V. Vido zoekt een trainer/coach voor DS1
H.V Vido zoekt trainer/coach voor de dames selectie voor het seizoen 2019/2020. De dames komen uit in de hoofdklasse en willen graag fanatiek aan de slag. Heb je interesse mail dan naar technischbestuurvido@gmail.com

RHV Rijen zoekt een trainer/coach voor DS1
Voor het seizoen 2019-2020 (of langer) zijn wij op zoek naar een train(st)er/coach voor onze DS1. Zij spelen wedstrijdsport 2e klasse. Onze dames trainen 1 keer per week en spelen de thuiswedstrijden (meestal) op zondag. Woensdag is hun trainingsavond.

Bent u geïnteresseerd neem dan contact op met Marlou Timmermans (06-25314008) of mail naar rhv@handbal.nl tav Marlou Timmermans

HVOS zoekt trainer voor HS1
Wil jij een super gemotiveerd herenteam trainen & coachen bij een gezellige vereniging?  Handbal Vereniging Olympia Spijkenisse HVOS is op zoek naar een enthousiaste coach en trainer voor het selectie herenteam. Aankomend seizoen hebben deze heren een plekje in de 2e divisie weten te bemachtigen door het kampioenschap te behalen in de Hoofdklasse . Het is duidelijk dat er nog rek in het team zit! Om deze rek er uit te halen, zijn wij op zoek naar iemand die het beste uit de mannen naar boven weet te halen!

We zijn op zoek naar een trainer die met het hechte, enthousiaste team een volgende stap in hun ontwikkeling gaat maken. Wij beschikken over een teambegeleider waarmee taken en verplichtingen gedeeld kunnen worden.

Wat houdt de functie in:

 • 2 maal per week op dinsdag en donderdag training geven.
 • Op wedstrijddagen (zondag thuiswedstrijden) de coaching en begeleiding van HS1.
 • Regelmatig overleg / contact met de Technische Commissie.

Wat wij bieden:

 • Een zeer gemotiveerde selectie.
 • Een jonge, leergierige selectie met de drive om te verbeteren.
 • Prima faciliteiten.

Wie wij zoeken:

 • Een enthousiaste trainer die het beste uit zichzelf en de spelers haalt.
 • Een trainer die bij voorkeur beschikt over HT3.
 • Bij voorkeur iemand met ervaring als speler of/en coach.
 • Een positieve teambuilder met aandacht voor de individuele spelers.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u bellen met Ben Sebel (06-49407323) of Mark Elbers (06-51899818).

Travelbags HV Zwolle zoekt een nieuwe trainer voor DS1
Voor het komende seizoen is Travelbags HV Zwolle op zoek naar een nieuwe trainer voor ons dames 1 team, spelend in de hoofdklasse.

Travelbags HV Zwolle is in 2016 ontstaan vanuit een fusie tussen de Zwolse handbalverenigingen HV Tyfoon en SV Zwolle. We zijn een ambitieuze vereniging die naar voren kijkt en het handbal in Zwolle naar een hoger plan wil brengen. Ontwikkeling van het technisch handbal in combinatie met een prestatief karakter vinden we belangrijk. Maar ook de breedte-handbalsport heeft een prominente plaats in onze vereniging. Ieder lid moet met plezier op zijn/haar niveau spelen. Er zijn ruim 280 leden en vrijwilligers, verdeeld over 13 jeugdteams, 4 damesteams, 1 herenteam en een recreanten team.

Na 6 mooie jaren onder de huidige trainer Lambert Bouwman, met als hoogtepunt de promotie naar de hoofdklasse vorig seizoen, is dit het moment voor een nieuw gezicht voor de groep.  Lambert Bouwman blijft als hoofd opleidingen verbonden aan de vereniging, met als belangrijkste taak de verdere ontwikkeling van met name jeugdtrainers en coaches.

We zijn op zoek naar een trainer die met het hechte, enthousiaste team een volgende stap in hun ontwikkeling gaat maken

Ben jij de persoon met ervaring en sta je er ook voor open om deze kennis te delen binnen de vereniging, dan kun je je reactie en motivatie sturen naar technischezaken@hvzwolle.nl

HV Duiven zoekt een nieuwe trainer/coach voor HS1 + HS2
Voor het seizoen 2019-2020, en hopelijk nog lang daarna, zijn wij op zoek naar een trainer(ster)/coach voor onze Heren Senioren. Onze HS1 komt dit jaar uit in de Hoofdklasse en HS2 speelt momenteel in de tweede klasse. Ook hebben we talentvolle jeugdteams waaruit de senioren nu al regelmatig putten om de doorstroming te bevorderen en het aanwezige talent verder te ontwikkelen. Wij hebben de beschikking over een prachtige sporthal met twee zalen en een blaashal in de wintermaanden.

Wat houdt de functie in:

 • 2 maal per week op woensdag en vrijdag training geven.
 • Op wedstrijddagen de coaching en begeleiding van HS1.
 • Ondersteuning van onze jeugdafdeling waar mogelijk en nodig.
 • Regelmatig overleg / contact met de Technische Commissie.

Wat wij bieden:

 • Een zeer gemotiveerde selectie/handbalafdeling.
 • Een jonge, leergierige selectie met de drive om te verbeteren.
 • Prima faciliteiten.
 • Een uitstekende basis voor toekomstige successen

Wie wij zoeken:

 • Een enthousiaste trainer die het beste uit zichzelf en de spelers haalt.
 • Een trainer die bij voorkeur beschikt over HT1 of HT2 of de bereidheid om eventueel deze cursus te volgen.
 • Bij voorkeur iemand met ervaring als speler of/en coach.
 • Een positieve teambuilder met aandacht voor de individuele spelers.

Als u geïnteresseerd bent, stuur dan uw motivatie en handbal-cv naar voorzitter@hvduiven.nl t.a.v. Karin Wanink.

Voor verdere inlichtingen kunt u bellen met Karin Wanink (06-27082188) of Jeff Ronge (06-5178 6692).

HV Dongen zoekt een nieuwe trainer/coach voor HS 1 + 2
Voor het seizoen 2019-2020 zijn wij op zoek naar een trainer(ster)/coach voor onze Heren Senioren. Onze HS1 komt dit jaar uit in de Hoofdklasse C en HS2 speelt momenteel in de derde klasse. Onze heren senioren trainen 2 keer in de week en spelen de thuiswedstrijden op zaterdagavond. De trainingsavonden zijn nu dinsdag en donderdag maar kunnen in overleg veranderen.

Als u geïnteresseerd bent, stuur dan uw motivatie en handbal-cv naar dongen@handbal.nl t.a.v. Kars de Leeuw

Voor verdere vragen kunt u bellen met Kars de Leeuw (06-45057323)

HMS Achilles te Utrecht zoekt een enthousiaste coach en trainer voor HS1
Wil jij een super gemotiveerd herenteam trainen & coachen bij een vooruitstrevende en bovenal gezellige vereniging? Lees snel verder! Handbalvereniging HMS Achilles te Utrecht is op zoek naar een enthousiaste coach en trainer voor het selectie herenteam. Sinds vorig seizoen hebben deze heren een plekje in hoofdklasse A weten af te dwingen. Ze hebben zich goed geweerd, maar het is duidelijk dat er nog rek in het team zit! Om deze rek er uit te halen zijn wij op zoek naar iemand die het beste uit de mannen naar boven weet te halen!

We zijn op zoek naar een handbal liefhebber, een enthousiaste coach en trainer die verstand van zaken heeft. Iemand die zijn/haar energie haalt uit het coachen en trainen van mannen die veel potentie hebben. Kan jij als geen ander positieve feedback geven, verbeterpunten inzien en aan de hand daarvan een strategie bedenken en deze overbrengen? Dan zoeken we jou!

HMS Achilles is een vooruitstrevende en gezellige vereniging, voor en door leden. HMS is, sinds 4 jaar, bezig met een flinke groei met als doel om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van handbal op hoog niveau, maar waar ook een flinke portie gezelligheid bij komt kijken. Er worden borrels georganiseerd, 2 keer in het jaar vindt er een toernooi plaats en andere activiteiten, zoals lasergamen en een weekje wintersport, brengt ons allemaal bij elkaar! Kortom; HMS is niet alleen een groeiende maar ook een bloeiende vereniging die graag verder wil bouwen!

Ben jij dé coach/trainer die op zoek is naar een team waar potentie in zit? Welkom bij HMS!

Heb jij interesse in deze positie? Laat het de Technische Commissie snel weten via tc.hms.achilles@gmail.com

Wil je meer van ons zien? Kijk dan op Facebook of Instagram, we zijn te vinden onder “HMS Handbal”.