Trainers gezocht

Trainers gezocht

Is jouw vereniging op zoek naar een trainer? Mail het naar redactie@handbal.nl. 

Handbaltrainer gezocht Heren 1 Bergeijk. Voor het seizoen 2020/2021 zijn de Heren 1 van HV Bergeijk op zoek naar een trainer. De heren komen uit in de 2e klasse en staan momenteel gedeeld 1e. Ons streven is om te promoveren naar de 1e klasse! Er wordt 2x per week getraind op dinsdag en donderdag en wedstrijden zijn afwisselend op zaterdag of zondag. HV Bergeijk is een gezellige vereniging met veel jeugdteams en 3 senioren teams. Ben of ken jij iemand die de gezellige maar zeer gemotiveerde heren naar een hoger niveau kan brengen? Neem dan contact op met Dylan Apfel en Ilonka Hoeks ( technischecommissie@hvbergeijk.nl )

Handbalvereniging HV Desk uit Kaatsheuvel is op zoek voor het seizoen 2020-2021 naar een nieuwe trainer/coach voor hun Dames senioren team. De dames spelen in de 2de klasse. Heb je interesse neem dan contact op met bestuurslid Martijn Peters, tel 06-13141526 of stuur een mail naar mpeters10@ziggo.nl

HV Meteoor uit Hoogwoud/Opmeer/Spanbroek is op zoek naar een handbaltrainer voor het dames selectie team. Voor het seizoen 2020-2021 zoekt Meteoor een handbaltrainer voor het eerste Dames Senioren team. Deze enthousiaste groep, in de zaal uitkomend in de 2e klasse, vraagt om een trainer die met hen de stap naar de 1e klasse maakt. 

 • 2x per week 1,5 uur trainen, 1x coachen in het weekend
 • Ervaring met handbaltraining geven
 • Positieve coaching
 • Clubmens
 • Vergoeding in overleg

Bij interesse of voor meer informatie: cjbleeker@kpnplanet.nl

De Heren Senioren selectie van RHV de Meeuwen uit Rotterdam, is voor het seizoen ‘20 – ’21 op zoek naar een trainer-coach.

De Heren Senioren selectie bestaat uit 22 spelers onderverdeeld in 2 teams. Het HS1 team is gepromoveerd naar de hoofdklasse en speelt daar een mooi eerst seizoen. Het HS2 team speelt tweede klasse en heeft veel jong talent.
Wij zoeken een trainer/coach die beide teams wilt trainen en op basis van kwaliteit het HS1 en 2 team gaat vormen. Een mooie uitdaging dus!

Er wordt op de dinsdag en de vrijdag avond getraind. In overleg kan er gekeken gaan worden voor een andere trainingsavond.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Remco Vonk (remco-vonk@outlook.com)

Handbal Gorinchem Achilles is op zoek naar een trainer die hun club kan ondersteunen. Ze hebben spelers met veel ervaring die de clubleden de handbalvaardigheden bij kunnen brengen, maar ze zoeken nu naar iemand die met name op kracht/coördinatie/cardio wat voor de club kan betekenen. Dit komt voort uit een activiteit die ze handbal fit noemen. Handbal fit blijkt een groot succes. De combinatie van Fitness met handbal spreekt de clubleden erg aan. 

Ook verwacht Achilles komend seizoen meer gediplomeerde handbal trainer(s) nodig te hebben. Door een nieuwe locatie in 2021 verwachten ze hard te gaan groeien. Ze willen daarom al vanaf volgend seizoen een professionaliseringsslag maken. 

Kent u of bent u de trainer waar deze club zou kunnen aankloppen? Neem dan contact op met bestuur.achilles@gmail.com 

SV De Blinkert zoekt trainer-coach voor Herensenioren

De Blinkert uit Haarlem is op zoek naar een trainer-coach voor het seizoen 2020/2021 voor de Herensenioren.

HS 1 speelt in het seizoen 2019/2020 in de landelijke Hoofdklasse D. HS 2 speelt in de 1e klasse Noord-West. Uit een groep van circa 25 spelers worden beide teams samengesteld, waarbij in HS 1 de nadruk meer ligt op prestatie en bij HS 2 meer op recreatie.

In HS 1 wordt momenteel gebouwd aan een nieuwe selectie waarin voormalige A-jeugd spelers ingepast worden. Vanwege deze “transformatie” is de doelstelling voor het lopende seizoen handhaving in de Hoofdklasse D, om van daaruit weer te kunnen groeien. Dat lijkt ook te gaan lukken!
In HS 2 speelt een mix van liefhebbers van de handbalsport en roulerende spelers t.b.v. de “transformatie” van HS 1.

De Blinkert beschikt over een eigen sportcomplex, wat gedeeld wordt met Tennisvereniging Kontakt. In het complex bevindt zich het gezellige sportcafé De Bruijnerie. Meer informatie over SV De Blinkert vind je hier: www.svdeblinkert.nl

De Herensenioren trainen op dinsdag- en vrijdagavond. Een vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar.

Ben – of ken jij – de geschikte persoon?
Mail menno@svdeblinkert.nl of mobiel 06-401 99 561

SV Graftdijk is opzoek naar een jeugdtrainer
Onze leuke vereniging met veel talenten is op zoek naar een ambitieuze jeugdtrainer, voor onze A t/m D jeugd. De toekomstige jeugdtrainer heeft de mogelijkheid om op den duur hoofdtrainer te worden. Er wordt op 2 avonden ieder 2 uur getraind. Gaat dus om totaal 4 uur per week. In principe gaat het om seizoen 2020 – 2021, maar eerder starten bestaat ook tot de mogelijkheden. De vergoeding bedraagt 2500,- netto excl. Reiskosten. Inlichtingen via: johan.verona@hetnet.nl

Handbalvereniging ODIS zoekt een trainer
Wij Handbalvereniging ODIS in De Lier in Zuidholland (Westland) zijn voor aankomende seizoenen miv seizoen 2020/21 op zoek naar een trainer / Coach (het laatste is geen must) voor dames 1 & 2. Het zijn aankomend seizoen 2 teams die ervoor willen gaan! Een team zal vooral bestaan uit A-meiden aangevuld met dames die iets meer willen dan recreatief spelen, en het bestaand 1e damesteam. Het speltype dat bij ODIS gespeeld wil worden is: alles in beweging en op snelheid en het liefst met een verdediging 3-2-1. Mocht u meer informatie willen of een keer een training bij willen wonen neem dan contact op via mail andrestougje@live.com en of Marcel Schuler (secretaris) via odis@handbal.nl

Wij zien uw reactie met interesse tegemoet!

Namens ODIS De Lier:
Marcel Schuler en Andre Stougje

S.V Wapse zoekt enthousiaste trainer!
Handbalvereniging S.V Wapse is druk bezig met het opstarten van een dames midweek team, nu hebben wij al een enthousiast team bij elkaar. Maar zoeken nog een leuke enthousiaste trainer!

Ons team bestaat uit een groot aantal jonge dames die opnieuw samen willen gaan handballen. Na 3 jaar gestopt te zijn, willen wij de draad graag weer oppakken!

We zoeken iemand die ons 1 keer per week wil trainen en wellicht ook mee zou willen gaan als coach tijdens de wedstrijden.

Ben jij of ken jij iemand die het leuk lijkt om ons te gaan trainen, neem dan zeker contact op met onderstaand
e-mailadres:

handbalsvwapse@outlook.com

HSV’69 dames zoeken nieuwe trainer!

Een kleine vereniging, met vijf handbalteams. Klinkt klein, maar zowel bij de jeugd, de senioren en de dames midweek is HSV’69 actief! Per direct zoeken de twee oudste teams (de dames 1 en de DB1) een nieuwe trainer voor zowel het binnen- als het buitenseizoen.

Wat zoeken wij?

– enthousiasme

– verstand van handbal

– positieve coaching

– teambuilder

– eens in de zoveel tijd een derde helft

Het gaat om het trainen van een enthousiaste groep meiden (+/- 20 meiden) die elkaar iedere week eenmaal zien om te trainen. Beide teams bezetten nu een derde plaats in de competietie, maar hopen zich door te kunnen vechten naar een podiumplaats.

Ben je benieuwd naar onze prestaties? Bekijk onze facebookpagina “HSV69 dames 1 handbal”.

Zie jij het voor je om eens in de week op een donderdagavond naar de Hoef of Zevenhoven te komen om ons een stevige, technische en gezellige handbaltraining te komen geven? Mail dan naar shaunie.de.zanger@gmail.com. Dit emailadres is ook beschikbaar voor alle opmerkingen, vragen en eventuele andere informatie. 

HV Zwolle zoekt hoofdtrainer Dames 1

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste trainer die onze talentvolle dames groep de begeleiding geeft in de hoofdklasse.

Lijkt het je leuk om mee te helpen aan de ontwikkeling van spelers binnen onze groeiende, ambitieuze en vooral ook gezellige handbalvereniging in Zwolle bel of mail onze voorzitter Bernd Huizing op +31 6 22 40 11 01 of voorzitter@hvzwolle.nl.Over HV Zwolle
Per 1 juli 2016 is de HV Zwolle ontstaan vanuit een fusie tussen de Zwolse Handbalverenigingen SV Tyfoon en SV Zwolle. De fusie was noodzakelijk om de handbal in Zwolle naar een hoger plan te brengen. Met respect voor onderstaande kernwaarden heeft de vereniging als doel om top- en breedte handbalsport aan te bieden. Onze leden moeten met plezier op zijn of haar niveau spelen.
Kernwaarden HV Zwolle:
• Gezellig
• Ambitieus
• Sportief
• Passie
• Plezier
• Saamhorigheid
• Trots

HV Zwolle is een handbalvereniging met een totaal ongeveer 300 leden en vrijwilligers. Wij zijn een ambitieuze vereniging die naar voren kijkt op vele vlakken. Ontwikkeling van het technisch handbal staat voorop en om dit te realiseren is het noodzakelijk te zoeken naar nieuwe verdienmodellen. Het participeren met andere (sport)verenigingen en maatschappelijke partijen is hierin een vereiste.

Trainer gezocht voor de Dames 1 van SV De Lutte Handbal
Voor ons eerste damesteam, wat momenteel uitkomt in de eerste klasse, zijn wij voor volgend seizoen op zoek naar een enthousiaste trainer/coach met (ruime) trainingservaring en die bij voorkeur in het bezit is van een trainersdiploma.

Belangrijk is echter dat hij/zij er plezier in heeft om de dames zowel individueel als in teamverband beter te maken, over goede communicatieve vaardigheden bezit en midden in de groep staat om dan samen naar een nieuw doel te werken. Tevens ben je verantwoordelijk voor de trainingen van ons tweede damesteam en onderhoud je contacten met de technische commissie.

De damesgroep bestaat uit handbalsters die al jaren met elkaar spelen aangevuld met een aantal talentvolle jeugdspeelsters. Het team speelt nu al enkele jaren in de eerste klasse en heeft de ambitie om door te groeien.

Wil je meer weten over deze vacature neem dan contact op met Linda Nijhuis (voorzitter Handbal, tel. 06-21332001) of door een mail te sturen aan svdelutte@handbal.nl. De sluitingsdatum van deze vacature is 31-01-2020.

Natuurlijk mag je ons ook benaderen als je iemand kent die past binnen dit profiel.

Voor meer informatie over onze vereniging kijk op www.svdelutte.nl.

SV Nijhof Broekland (OV) is op zoek naar een handbaltrainer en coach voor de dames selectie.
Voor seizoen 2020-2021 zoekt Broekland een handbaltrainer voor dames 1 & dames 2 en coach voor dames 1. Broekland is een klein dorp in Salland met relatief veel handballeden verdeeld over 5 damesteams en 10 jeugdteams. Afgelopen seizoen heeft dames 1 de overstap gemaakt naar de Hoofdklasse waar ze goed in mee draaien. Dames 2 speelt in de tweede klasse en gezamenlijk trainen ze op de woensdag- en vrijdagavond in onze eigen sporthal.

Wij zoeken iemand die als trainer voor deze selectieteams het beste in beide teams naar boven wil en kan halen. Daarnaast zoeken wij ook iemand die als hoofdcoach de wedstrijden van dames 1 kan begeleiden. De thuiswedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld.
Ben jij geïnteresseerd of wil je meer weten hierover?

Neem dan contact met ons op via: secretariaat.handbal@svbroekland.nl.

SV Spartanen uit Wognum (NH) is op zoek naar een handbaltrainer voor de dames selectie.

Voor seizoen 2020-2021 zoekt Spartanen een handbaltrainer voor Dames 1 & Dames 2. Spartanen is een groeiende vereniging met 20 handbalteams waar plezier en prestatie hand in hand gaan. Dit seizoen heeft Spartanen de stap gezet om een damesselectie op te zetten. Hiermee willen we het handbal de komende jaren naar een hoger niveau tillen.

We zoeken een ambitieuze hoofdtrainer die deze uitdaging met ons aan wil gaan.

 • 2x per week trainen, 1x coachen in het weekend
 • Ervaring met handbaltraining geven
 • Betrokken bij de vereniging
 • Vergoeding in overleg

Bij interesse of voor meer informatie: spartanen@handbal.nl

ABS-Handbal zoekt voor het seizoen 2020/2021 een trainer/coach voor dames 1 selectie
ABS-Handbal is onderdeel van een omni-vereniging met een eigen bestuur. Wij spelen met onze dames 1 de wedstrijdsport in de tweede klasse. 

Wij vragen een nieuwe trainer/coach die in het bezit is van een handbaltrainersopleiding (HT2 of 3) dan wel duidelijk ervaring en bijscholing genoten heeft. We zien graag iemand die in en boven een groep kan staan. Het is een jonge groep meiden tussen 18 en 28 jaar. 

Verder zijn er enkele competenties die we graag willen zien:

 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Positieve coaching;
 • Individuele coaching;
 • Kunnen samenwerken;
 • Clubmens;
 • Beslissingen durven nemen in het belang van de groep;
 • Snel dynamisch en technisch handbal;
 • Techniektrainingen kunnen organiseren voor de hele vereniging;
 • DS 1 trainen en coachen en binnen de vereniging kijken naar mogelijkheden;
 • Mogelijkheid om ook een jeugdteam te trainen.
 • 2x trainen in de week en coachen op wedstrijddag.

Indien U geïnteresseerd bent kunt U een mail sturen naar:
abs@handbal.nl of carlien.abs@gmail.com 

Indien u vragen heeft over de vacature of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met:
Carlien Bos, bestuurslid ABS-Handbal, tel.   0570 – 54 35 57 of 06 – 11 26 71 81 of
Floor Verhoef, bestuurslid ABS-Handbal, tel.  06 – 20 22 99 85.

Handbalvereniging GHV uit Goirle is op zoek naar een enthousiaste trainer voor hun eerste herenteam
Het team is actief in de 1e divisie. Onze heren draaien nu, onder leiding van Geert van Meersbergen, mee in de top 5. Per december gaat Geert ons helaas verlaten en zoeken wij op korte termijn iemand die het stokje van hem wilt overnemen. Heb je interesse, neem dan contact op met tc@ghvgoirle.nl

Dringend een Trainer gezocht voor HV Dynamiek dames C jeugd (Goor)
Handbalvereniging Dynamiek is een snel groeiende vereniging. De dames C groep bestaat uit 11 zeer enthousiaste meiden van verschillend niveau.

Voor het aankomende seizoen 2019-2020 zijn wij voor onze dames C jeugd op zoek naar een enthousiaste (gediplomeerde) trainer (M/V). Ben je niet in het bezit van een diploma, het volgen van de trainersopleiding HT2 zal door de vereniging worden betaald. Belangrijk is echter dat hij / zij er plezier in heeft om jonge meiden handbal technisch beter te maken, hen leert in goed teamverband samen te werken, zelf goede communicatieve vaardigheden bezit en boven de groep kan staan. Er wordt momenteel 1x per week getraind komend seizoen op de woensdagmiddag van 17:00 tot 18:00
Wil je meer informatie, neem dan contact op via tc@hvdynamiek.nl of met Ronald Stoel (06-46129271)

NEA Handbal (Ouderkerk a/d Amstel, nabij Amsterdam) is op zoek naar een nieuw trainer voor de B/C groep. Het gaat om 2x per week trainen (ma/do) van de gecombineerde B/C groep (+/-18 speelsters) en bij voorkeur ook inclusief coaching van het B1 team.

Zowel de B1 als de C1 spelen in de regio competitie.  De B1 is afgelopen seizoen op het veld kampioen geworden. C1 speelde afgelopen jaar in de hoogste regio-poule en zijn ook dit seizoen nog allemaal C. Er is een goede onkostenvergoeding beschikbaar voor de B/C trainer. Kun je slechts 1x per week training geven neem dan ook gerust contact op. Voorkeur heeft 2x + coaching maar over andere invulling gaan we ook graag het gesprek aan.

Trainingstijden:
Maandag 17:30u – 18:30u
Donderdag 18:00 – 19:30u

Interesse contactpersonen via mail/telefoon of whatsapp:

Trainer gezocht voor WPK/Westlandia Meiden D
Onze talentvolle meiden die komend seizoen als eerste jaars in de D2 en D3 gaan spelen hebben nog geen trainer. Zonde want het zijn getalenteerde en vooral enthousiast meiden die heel graag willen.

Er wordt 2x in de week getraind op dinsdag en donderdag van 18:00 – 19:30. Op wedstrijddagen is er wel voor begeleiding gezorgd. D2 en D3 zijn over het algemeen eerste jaars D junioren die dolgraag beter willen worden en vooral heel veel plezier hebben in het spelletje! 

Een vergoeding behoort zeker tot de mogelijkheden. Geïnteresseerden zijn meer dan welkom en kunnen bellen met Rik Henskens (06 20 11 08 65) of Michel van Zanten (06 51 61 34 84)

Trainer gezocht D.S.H.V. Torius 
Studentenhandbalvereniging D.S.H.V. Torius heeft op dit moment zowel een dames- als herenteam, beide uitkomend in de tweede klasse. De teams zijn ambitieus en zitten vol potentie om hogerop te spelen. Daarbij hebben we nog een groep niet-competitiespelende leden, die alleen komen trainen. Onze leden zijn van verschillende niveaus, maar zijn stuk voor stuk gedreven om beter te worden.

De TU Delft is de huissponsor van D.S.H.V. Torius en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainers en overige materiaalkosten, door de TU Delft gefaciliteerd.

Als handbaltrainer van D.S.H.V. Torius bij X kom je terecht in een fascinerende en internationale werkomgeving met gedreven studenten en medewerkers. Je verzorgt de trainingen aan het herenteam twee keer per week, op dinsdag- en donderdagavond. In het weekend (vaak op zondag) coach je het team tijdens de wedstrijden.  

Functievereisten

 • Je hebt affiniteit met studenten;
 • Je bent enthousiast, flexibel en betrokken;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in handbal;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal. 

Bij interesse of voor meer informatie kun je contact opnemen met Maartje Wijnker via voorzitter@torius.nl. Stuur jouw motivatie en CV uiterlijk maandag 2 september naar bovenstaand e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie over de vacature en de TU Delft. 

Trainer gezocht voor Dames 1 OHC’01
OHC’01 Dames 1 speelt het volgende seizoen weer in de 1e klasse Brabant. Wij hopen in deze competitie zowel als team als individueel te gaan groeien. Hiervoor zijn wij op zoek naar een trainer die ons daarbij kan helpen!

Wij zijn een enthousiast en sportief, leuk en gezellig maar zeker ook prestatiegericht team. Dus ben of ken jij een gemotiveerde trainer die zin heeft om een team te coachen in de 1ste klasse? Dan horen wij dat heel graag!

Voor meer informatie graag een mailtje sturen naar de voorzitter Cretienne Oomen via Bestuur@ohc01.nl. Hopelijk tot snel!

Trainer en coach gezocht voor studentenhandbalvereniging in Tilburg
Studentenhandbalvereniging T.S.H.V. Camelot uit Tilburg is druk op zoek naar een nieuwe trainer en coach voor het eerste dames team voor seizoen 2019-2020. T.S.H.V. Camelot is een gemoedelijke club waarbij we niet alleen op het veld, maar ook daarnaast elkaar graag zien. De club telt zo’n 80 leden, waarvan 40 actieve leden en 20 competitiespelers. Aankomend seizoen zullen er twee teams worden ingezet in de tweede klasse, een alumni team en een studenten team. Voor het studenten team zijn we op zoek naar een coach, die doordeweeks op dinsdag en donderdag avond een groep van zo’n 20 speelsters zou kunnen trainen (gemixte niveaus).

Het dames studenten team is enthousiast, gemotiveerd en erg nieuw. Het team is een compleet nieuwe samenstelling, dus er zal veel gewerkt moeten worden aan het samenspel tussen de speelsters. De basis is er per speelster, naar de samenhang zijn we nog op zoek. Natuurlijk staat er een gepaste vergoeding tegenover, aangezien je in dienst komt bij het sportcentrum.

Ben jij iemand die in dit plaatje van coach/trainer past? Neem contact met ons op! Stuur snel een mailtje naar tshvcamelot@gmail.com en we zien je graag op gesprek voor een kennismaking.

Jeugdtrainer gezocht
Handbalvereniging Hugo Girls is op zoek naar een Jeugdtrainer voor het C en D team. Wij zijn een sportieve club uit Heerhugowaard de Noord met ruim 150 leden. Wij spelen en trainen tijdens het binnenseizoen in sportcentrum Noorderend. Afgelopen jaar hebben wij een nieuwe accommodatie met een schitterend veld voor het buitenseizoen gekregen in het centrum van ons dorp.

De meiden van Hugo Girls C en D zijn enthousiast en gemotiveerd maar hebben natuurlijk goede training nodig om vooruit te komen, daarom zijn wij voor het aankomend seizoen hard op zoek naar een trainer(s) voor deze teams. De trainingen staan, vooralsnog, gepland op dins- en donderdag. Bij het trainerschap hoort natuurlijk een gepaste vergoeding. Bent u de juiste persoon daarvoor of kent u iemand? Neem contact met ons op!
U kunt bellen voor meer informatie of een kennismaking met Corinna van Beek, 06-24898704

Vanaf het seizoen 2019-2020 is zowel de heren- als de damesselectie van HV Zaanstreek uit Zaandam op zoek naar een nieuwe trainer/coach. Heren 1, het vlaggenschip van HV Zaanstreek, is een mix van jonge en ervaren handballers. De huidige selectie speelt al meerdere jaren bij elkaar en is een hecht team. Het team weet al diverse jaren goed te presteren in de landelijke hoofdklasse en in de landelijke beker hebben zij al meerdere jaren een aantal rondes overleeft met vaak mooie wedstrijden tegen eredivisie teams als gevolg. In het buitenseizoen spelen zij al jaren op het hoogste niveau.

Dames 1 speelt momenteel in de 2e  klasse, zowel in de zaal als op het veld. Bij HV Zaanstreek gaan prestaties hand in hand met gezelligheid. Het team van DS1 traint samen met DS2. Klik hier voor de volledige vacature. 

Wil je eerst meer informatie of wil je komen kennismaken? Neem contact op met Ronald van Lienen, voorzitter, via een mailtje naar ronaldvanlienen@hvzaanstreek.nl.

Trainer gezocht voor de KDO dames C jeugd (De Kwakel nabij Aalsmeer, Noord Holland)
Handbalvereniging KDO is onderdeel van de gezellige omni-vereniging sv KDO uit De Kwakel met een eigen sporthal en sportpark waar al tientallen jaren handbal gespeeld wordt en gezelligheid en prestaties hand in hand gaan.

De dames C groep, 2 teams, bestaat uit een mix van 20 enthousiaste meiden van verschillend niveau.

Voor het aankomende seizoen 2019-2020 zijn wij voor onze dames C jeugd op zoek naar een enthousiaste gediplomeerde (HT2) trainer (M/V) met enige trainerservaring. Belangrijker is echter dat hij / zij er plezier in heeft om jonge meiden handbal technisch beter te maken, hen leert in goed teamverband samen te werken, zelf goede communicatieve vaardigheden bezit en boven de groep kan staan. Er wordt 2 x per week getraind komend seizoen op maandag- en donderdagavond.
Wil je meer informatie, neem dan contact op via kdo@handbal.nl

De Nijmeegse Studenten Zaalhandbal Vereniging Ha-Stu zoekt een enthousiaste en kundige handbaltrainer. Het gaat hierbij om 6 trainingsuren plus 2 voorbereidingsuren per week. Klik hier voor de volledige vacature. 

Handbalvereniging Borger is op zoek naar een nieuwe trainer voor Dames 1 uitkomend in de eerste klasse en dames 2.
Voor het seizoen 2019/2020 zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste trainer/coach voor dames 1 en trainer van dames 2. Het team is een team in opbouw met een mooie mix van jonge speelsters en meer ervaren speelsters. De ambitie van de vereniging en de speelsters is om binnen drie jaar weer terug te keren naar de hoofdklasse, waar het team dit jaar uit gedegradeerd is. Als vereniging vinden wij een gezonde combinatie van inspanning en ontspanning heel belangrijk. Hard werken, maar ook veel lol hebben.

Is dit iets voor jou, of weet je iemand in jouw omgeving die geïnteresseerd zou kunnen zijn, dan zouden wij het heel prettig vinden als jullie ons een mailtje willen sturen. Dit kan naar: tc.hvborger@gmail.com.

US Handbal zoekt voor de damesselectie een trainer- en coach voor het seizoen 2019-2020.
Het eerste damesteam van onze club komt uit in de hoofdklasse. Wij zijn op zoek naar iemand die op dinsdag- en donderdagavond de training voor een groep enthousiaste en ambitieuze meiden wil verzorgen en de coaching van Dames 1 op zich neemt. 

De trainer die bij ons past heeft handbalkennis en is sociaal, flexibel en een echte teambuilder. Papieren zijn een pre, maar geen vereiste. Het gaat ons vooral om een juiste match.

US Handbal is de leukste handbalvereniging van Amsterdam! Wij hebben 7 dames- en 4 herenteams spelend op allerlei niveaus. Bij onze club gaan prestaties en gezelligheid hand in hand. Meer informatie is te vinden op www.ushandbal.nl

Heb je interesse in het trainerschap bij US Handbal of tips voor trainers die goed bij onze club zouden passen? Neem dan contact op via bestuur@ushandbal.nl. Wij gaan graag het gesprek aan.

Handbalvereniging Meervogels’60 uit Akersloot(omgeving Alkmaar) is op zoek naar een trainer/coach voor dames 1!
Voor het seizoen 2019-2020 zijn wij opzoek naar een fanatieke trainer die onze dames wil trainen/coachen in de Hoofdklasse.
Het team is een jonge fanatieke groep. Vorig jaar is gestreden om de subtop.

Is dit iets voor jou? Of weet je iemand die hier zeer geschikt voor is? Heb je vragen?
Neem dan contact op met Marco Buur (TC) via TC@meervogels60.nl.

Trainer/trainster gezocht voor Hoofdklasser Dames 2 PSV Handbal!
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde trainer/trainster voor ons Dames 2 team. Dit team komt uit in de Hoofdklasse C (regio Brabant, Limburg). Het is een volwaardig en gemotiveerd team, waarbij gezelligheid en het opleiden van talentvolle jeugdspeelsters hand in hand gaan.

Op dit moment is het een goede mix aan speelsters: talentvolle speelsters vanuit de jeugd die ervaring op doen, ervaren speelsters die vroeger in Dames 1 gespeeld hebben en het leuk vinden de jeugdspeelsters op te leiden en te begeleiden en verschillende speelsters die al jaren in Dames 2 spelen. Daarnaast heeft het team een enthousiaste begeleidster die ontzettend veel regelt en daarmee de trainer/trainster ook ontlast.

De dames trainen 2x per week en spelen hun thuiswedstrijden op zaterdagavond. De voorbereiding voor het seizoen 2019/2020 begint half augustus voor ze.

Ben je geïnteresseerd of weet je iemand die hiervoor geschikt is? Neem dan contact op met Gijs Kant, bestuurslid Technische Zaken: 06-12560937 of gijskant88@gmail.com.

HV Nieuwegein zoekt een trainer/coach voor Dames Selectie
Handbalvereniging Nieuwegein is voor het komende seizoen op zoek naar een trainer/coach voor onze damesselectie. Het team bestaat uit een enthousiaste groep jonge meiden die 2x in de week trainen, op dinsdag en donderdag, in Sporthal Galecop in Nieuwegein. De thuiswedstrijden zijn meestal op zaterdagavond, samen met de wedstrijd van ons herenselectieteam. De uitwedstrijden zijn wisselend op zaterdag of zondag. 

We zoeken een enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach, die er samen met onze dames voor gaat zorgen dat ze weer in de top van de competitie mee gaan doen! Het is belangrijk dat je kennis hebt van het spel. Ervaring in trainen/coachen is een pre, maar zeker geen vereiste.

Ken je iemand in je netwerk of ben jijzelf degene die we zoeken? Neem dan contact met ons op via info@hvnieuwegein.nl en/of kom een keer kennismaken tijdens een training! Kijk ook eens op www.hvnieuwegein.nl voor meer informatie over onze vereniging! 

We hopen je snel te verwelkomen! 

HV Jupiter ’75 zoekt een trainer/coach voor DS2
Handbalvereniging Jupiter ’75 is een gezellige dorpse vereniging uit Eersel waar prestaties en gezelligheid hand in hand gaan! Voor het aankomende seizoen (2019/2020) zijn wij op zoek naar een coach voor onze dames 2 (M/V).

De dames komen uit in de breedtesport (voorheen 3e klasse) waar zij al jarenlang met veel enthousiasme en plezier handballen! Na een uitstapje naar een andere vereniging, komen de dames nu terug op het oude nest.

Wij zoeken een gemotiveerde, betrouwbare coach die het avontuur met onze dames aan wil gaan! Het team draait al een aantal jaar samen en hebben nog genoeg ambitie in zich om voor het kampioenschap te gaan. Bij voorkeur heeft de kandidaat ervaring in het trainer/coach vak en is hij bekend met het spelletje. Belangrijker is echter dat hij/zij plezier heeft in het coachen en het graag doet.

De trainingen zullen tegelijk plaatsvinden met de dames 1 op dinsdagavond, het gaat voornamelijk om de coachpositie. Echter zijn wij ook blij met een trainer én coach in 1, zodat er het beste uit onze dames gehaald kan worden!

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Ad Versmissen, Technische commissie.

Zijn contactgegevens vindt u op www.hvjupiter.nl

Handbaltrainer gezocht Bergeijk HS1
Voor het seizoen 2019/2020 zijn de heren 1 van HV Bergeijk op zoek naar een trainer. De heren komen uit in de 2e klasse en zijn in het seizoen 2018/2019 op doelsaldo 2e geëindigd. Er wordt 2x per week getraind op dinsdag en donderdag en wedstrijden zijn afwisselend op zaterdag of zondag. HV Bergeijk is een gezellige vereniging met veel jeugdteams en 3 senioren teams.

Ben of ken jij iemand die de heren naar de 1e klasse wil loodsen, neem dan contact op met Dylan Apfel (TC) (apfeldylan@gmail.com).

HV Foreholte zoekt een trainer/coach voor HS 1
Voor het seizoen 2019-2020 (of langer) zijn wij op zoek naar een train(st)er/coach voor de Heren van HV Foreholte. Zij spelen 1e klasse en zijn afgelopen 3 jaar net niet kampioen geworden en willen komend seizoen een doorstart gaan maken richting de Hoofdklasse. Onze Heren trainen 2 keer per week op dinsdag- en donderdagavond. Om iedere zaterdagavond 2 wedstrijden te hebben in de sporthal (DS1/DS2 of anders DS3/HS1) spelen wij vaak onze thuiswedstrijden op zaterdagavond. De uitwedstrijden zijn vaak op zondag maar dat is afhankelijk van de tegenstander.

Bent u geïnteresseerd om deze groep jonge jongens verder te helpen en persoonlijk te helpen ontwikkelen in de mooie handbalsport? Neem dan contact op met Damon Jongeleen 0626731975 of stuur een mailtje naar foreholte@handbal.nl

H.V. Vido zoekt een trainer/coach voor DS1
H.V Vido zoekt trainer/coach voor de dames selectie voor het seizoen 2019/2020. De dames komen uit in de hoofdklasse en willen graag fanatiek aan de slag. Heb je interesse mail dan naar technischbestuurvido@gmail.com

RHV Rijen zoekt een trainer/coach voor DS1
Voor het seizoen 2019-2020 (of langer) zijn wij op zoek naar een train(st)er/coach voor onze DS1. Zij spelen wedstrijdsport 2e klasse. Onze dames trainen 1 keer per week en spelen de thuiswedstrijden (meestal) op zondag. Woensdag is hun trainingsavond.

Bent u geïnteresseerd neem dan contact op met Marlou Timmermans (06-25314008) of mail naar rhv@handbal.nl tav Marlou Timmermans

HVOS zoekt trainer voor HS1
Wil jij een super gemotiveerd herenteam trainen & coachen bij een gezellige vereniging?  Handbal Vereniging Olympia Spijkenisse HVOS is op zoek naar een enthousiaste coach en trainer voor het selectie herenteam. Aankomend seizoen hebben deze heren een plekje in de 2e divisie weten te bemachtigen door het kampioenschap te behalen in de Hoofdklasse . Het is duidelijk dat er nog rek in het team zit! Om deze rek er uit te halen, zijn wij op zoek naar iemand die het beste uit de mannen naar boven weet te halen!

We zijn op zoek naar een trainer die met het hechte, enthousiaste team een volgende stap in hun ontwikkeling gaat maken. Wij beschikken over een teambegeleider waarmee taken en verplichtingen gedeeld kunnen worden.

Wat houdt de functie in:

 • 2 maal per week op dinsdag en donderdag training geven.
 • Op wedstrijddagen (zondag thuiswedstrijden) de coaching en begeleiding van HS1.
 • Regelmatig overleg / contact met de Technische Commissie.

Wat wij bieden:

 • Een zeer gemotiveerde selectie.
 • Een jonge, leergierige selectie met de drive om te verbeteren.
 • Prima faciliteiten.

Wie wij zoeken:

 • Een enthousiaste trainer die het beste uit zichzelf en de spelers haalt.
 • Een trainer die bij voorkeur beschikt over HT3.
 • Bij voorkeur iemand met ervaring als speler of/en coach.
 • Een positieve teambuilder met aandacht voor de individuele spelers.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u bellen met Ben Sebel (06-49407323) of Mark Elbers (06-51899818).

Travelbags HV Zwolle zoekt een nieuwe trainer voor DS1
Voor het komende seizoen is Travelbags HV Zwolle op zoek naar een nieuwe trainer voor ons dames 1 team, spelend in de hoofdklasse.

Travelbags HV Zwolle is in 2016 ontstaan vanuit een fusie tussen de Zwolse handbalverenigingen HV Tyfoon en SV Zwolle. We zijn een ambitieuze vereniging die naar voren kijkt en het handbal in Zwolle naar een hoger plan wil brengen. Ontwikkeling van het technisch handbal in combinatie met een prestatief karakter vinden we belangrijk. Maar ook de breedte-handbalsport heeft een prominente plaats in onze vereniging. Ieder lid moet met plezier op zijn/haar niveau spelen. Er zijn ruim 280 leden en vrijwilligers, verdeeld over 13 jeugdteams, 4 damesteams, 1 herenteam en een recreanten team.

Na 6 mooie jaren onder de huidige trainer Lambert Bouwman, met als hoogtepunt de promotie naar de hoofdklasse vorig seizoen, is dit het moment voor een nieuw gezicht voor de groep.  Lambert Bouwman blijft als hoofd opleidingen verbonden aan de vereniging, met als belangrijkste taak de verdere ontwikkeling van met name jeugdtrainers en coaches.

We zijn op zoek naar een trainer die met het hechte, enthousiaste team een volgende stap in hun ontwikkeling gaat maken

Ben jij de persoon met ervaring en sta je er ook voor open om deze kennis te delen binnen de vereniging, dan kun je je reactie en motivatie sturen naar technischezaken@hvzwolle.nl

HV Duiven zoekt een nieuwe trainer/coach voor HS1 + HS2
Voor het seizoen 2019-2020, en hopelijk nog lang daarna, zijn wij op zoek naar een trainer(ster)/coach voor onze Heren Senioren. Onze HS1 komt dit jaar uit in de Hoofdklasse en HS2 speelt momenteel in de tweede klasse. Ook hebben we talentvolle jeugdteams waaruit de senioren nu al regelmatig putten om de doorstroming te bevorderen en het aanwezige talent verder te ontwikkelen. Wij hebben de beschikking over een prachtige sporthal met twee zalen en een blaashal in de wintermaanden.

Wat houdt de functie in:

 • 2 maal per week op woensdag en vrijdag training geven.
 • Op wedstrijddagen de coaching en begeleiding van HS1.
 • Ondersteuning van onze jeugdafdeling waar mogelijk en nodig.
 • Regelmatig overleg / contact met de Technische Commissie.

Wat wij bieden:

 • Een zeer gemotiveerde selectie/handbalafdeling.
 • Een jonge, leergierige selectie met de drive om te verbeteren.
 • Prima faciliteiten.
 • Een uitstekende basis voor toekomstige successen

Wie wij zoeken:

 • Een enthousiaste trainer die het beste uit zichzelf en de spelers haalt.
 • Een trainer die bij voorkeur beschikt over HT1 of HT2 of de bereidheid om eventueel deze cursus te volgen.
 • Bij voorkeur iemand met ervaring als speler of/en coach.
 • Een positieve teambuilder met aandacht voor de individuele spelers.

Als u geïnteresseerd bent, stuur dan uw motivatie en handbal-cv naar voorzitter@hvduiven.nl t.a.v. Karin Wanink.

Voor verdere inlichtingen kunt u bellen met Karin Wanink (06-27082188) of Jeff Ronge (06-5178 6692).

HV Dongen zoekt een nieuwe trainer/coach voor HS 1 + 2
Voor het seizoen 2019-2020 zijn wij op zoek naar een trainer(ster)/coach voor onze Heren Senioren. Onze HS1 komt dit jaar uit in de Hoofdklasse C en HS2 speelt momenteel in de derde klasse. Onze heren senioren trainen 2 keer in de week en spelen de thuiswedstrijden op zaterdagavond. De trainingsavonden zijn nu dinsdag en donderdag maar kunnen in overleg veranderen.

Als u geïnteresseerd bent, stuur dan uw motivatie en handbal-cv naar dongen@handbal.nl t.a.v. Kars de Leeuw

Voor verdere vragen kunt u bellen met Kars de Leeuw (06-45057323)

HMS Achilles te Utrecht zoekt een enthousiaste coach en trainer voor HS1
Wil jij een super gemotiveerd herenteam trainen & coachen bij een vooruitstrevende en bovenal gezellige vereniging? Lees snel verder! Handbalvereniging HMS Achilles te Utrecht is op zoek naar een enthousiaste coach en trainer voor het selectie herenteam. Sinds vorig seizoen hebben deze heren een plekje in hoofdklasse A weten af te dwingen. Ze hebben zich goed geweerd, maar het is duidelijk dat er nog rek in het team zit! Om deze rek er uit te halen zijn wij op zoek naar iemand die het beste uit de mannen naar boven weet te halen!

We zijn op zoek naar een handbal liefhebber, een enthousiaste coach en trainer die verstand van zaken heeft. Iemand die zijn/haar energie haalt uit het coachen en trainen van mannen die veel potentie hebben. Kan jij als geen ander positieve feedback geven, verbeterpunten inzien en aan de hand daarvan een strategie bedenken en deze overbrengen? Dan zoeken we jou!

HMS Achilles is een vooruitstrevende en gezellige vereniging, voor en door leden. HMS is, sinds 4 jaar, bezig met een flinke groei met als doel om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van handbal op hoog niveau, maar waar ook een flinke portie gezelligheid bij komt kijken. Er worden borrels georganiseerd, 2 keer in het jaar vindt er een toernooi plaats en andere activiteiten, zoals lasergamen en een weekje wintersport, brengt ons allemaal bij elkaar! Kortom; HMS is niet alleen een groeiende maar ook een bloeiende vereniging die graag verder wil bouwen!

Ben jij dé coach/trainer die op zoek is naar een team waar potentie in zit? Welkom bij HMS!

Heb jij interesse in deze positie? Laat het de Technische Commissie snel weten via tc.hms.achilles@gmail.com

Wil je meer van ons zien? Kijk dan op Facebook of Instagram, we zijn te vinden onder “HMS Handbal”.