Beperkingen handbal per 1 juli opgeheven

Beperkingen handbal per 1 juli opgeheven

Per 1 juli worden de beperkingen voor sporten, zowel in de zaal als buiten, voor alle leeftijdsgroepen opgeheven. Dat is een van de uitkomsten van de persconferentie van het kabinet van woensdagavond.

Deze versoepeling betekent dat handbal zowel binnen als buiten vanaf 1 juli zonder beperkingen mogelijk wordt. Wel benadrukte premier Rutte in de persconferentie dat iedereen zich zo veel mogelijk aan zowel de 1,5 meter afstandsregel als aan de hygiënevoorschriften van het RIVM dient te houden. Het NHV past de protocollen voor handbal zo snel mogelijk aan om duidelijk te maken aan welke regels en richtlijnen trainingen en wedstrijden moeten voldoen. De nieuwe protocollen worden zo snel mogelijk op de website en de HandbalNL App gecommuniceerd.

Klik hier voor het vernieuwde protocol van NOC*NSF.