Trainers en/of spelers gezocht

Trainers en/of spelers gezocht

Is jouw vereniging op zoek naar een trainer of nieuwe spelers? Mail het naar redactie@handbal.nl. 

Wij zoeken jou! Handbal Twente (Landelijke B divisie) zoekt een coach/ trainer voor komend seizoen!

Wij, een enthousiast jongensteam, zijn met spoed op zoek naar een enthousiast gedreven coach/ trainer. We spelen in de landelijke divisie. Binnen het samenwerkingsverband Handbal Twente zijn we bezig om met een nieuwe missie en visie het niveau van het herenhandbal in onze regio naar een hoger niveau te tillen. Hier hebben we jou voor nodig! 

Wij trainen op woensdag en donderdagavond, en om een goede verbinding met de jongens te maken willen we graag dat je de jongens 1 keer per week een training geeft. Of aanwezig bent bij de training zodat je een goede afstemming houdt met de trainer. Het merendeel van onze wedstrijden zal op zondag zijn. En hier is altijd een teambegeleider aanwezig die jouw ondersteunt.

Wij zijn verder een handballend team dat graag op snelheid wil spelen. Er is een goede mix tussen plezier en prestatie. Wil jij hier je energie kwijt, dan hebben wij een plekje voor je.

Wat zoeken we precies:
– Enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach met handbalkennis
– Diploma’s niet vereist, een klik met het team is belangrijker!
– Streng zijn mag, indien rechtvaardig
(We vragen ook een VOG verklaring, uiteraard zijn deze kosten voor ons)

Wil je meer informatie, of eens kennismaken met de jongens? Weet je iemand laat het ons weten. Bel met Miranda Hazewinkel of stuur een mail naar handbaltwente@gmail.com. We nemen dan zsm contact met je op.

Locatie thuis: Hengelo/ Borne

HV de Sprint in Deurne (Hoofdklasse) zoekt een keepster voor komend seizoen.  

Wij, een enthousiast damesteam, hadden 2 fantastische keepsters, helaas door een zware knieblessure en een zwangerschap zijn zij beide uitgevallen. We spelen in de hoofdklasse en zijn bezig een nieuw team op te bouwen waarbij we een keepster hard nodig hebben.  Wij trainen op dinsdag en donderdagavond, zaterdagavond spelen we onze thuiswedstrijden. Wij zijn een handballend team dat graag op snelheid wil spelen. Er is een goede mix tussen plezier en prestatie en een mooie mix van jeugd en jong-ervaren :). Wil jij hier je energie kwijt, dan hebben wij een plekje voor je. 

Wil je meer informatie, of kennismaken? Neem dan contact op met Guido Torenbeek 0646274209 (g.torenbeek@ziggo.nl)

Witte Ster Heren 1 zoekt trainer!

Handbalvereniging Witte Ster is op zoek naar een trainer voor de heren 1 in de 1e divisie. Er is een ruime selectie met veel potentie om een mooi seizoen neer te zetten. 

Wij zoeken een trainer die bereid is om 2 keer in de week te trainen (dinsdag en donderdag) en daarnaast uiteraard de wedstrijden te coachen. We zoeken iemand die prestatiegericht is maar ook waarde hecht aan gezelligheid en sfeer. 

Wij bieden;
– Een leuk en dynamisch team,
– Gezelligheid,
– Een gepaste vergoeding (in overleg),
– Een verjongd bestuur,

Heeft u interesse of vragen mail dan naar: tc@wittester.nl

Handbal Vereniging Lelystad zoekt trainer/coach voor de Heren 1

Wij, een enthousiast herenteam, zijn op zoek naar een gemotiveerde train(st)er/coach. We spelen in de 1e klasse en willen promoveren naar de hoofdklasse. Wij trainen 2 keer per week. Na een weinig inspirerend Coronajaar hebben we zin om volgend jaar weer voor het kampioenschap te gaan!

Wij zijn:
– Enthousiaste en gemotiveerde jonge heren
– Uitkomend in de 1e klasse, met ambitie om te promoveren naar de hoofd klasse
– We trainen 2 keer per week op dinsdag en vrijdag
– Gezelligheid is belangrijk, maar goede resultaten willen we ook!

Wij zoeken:
– Enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach met handbalkennis
– Diploma’s niet vereist, een klik met het team is belangrijker!
– Streng zijn mag, indien rechtvaardig

Wij bieden:
– Een kleinschalige vereniging op sportpark met ambitie
– Een vergoeding en (aanvullende) trainerscursussen

Wil je meer informatie, of kennismaken? Neem dan contact op met Ronald Maarsseveen (06- 24 22 93 27 / voorzitter@handbalvereniginglelystad.nl )

EHV zoekt keepster!

EHV uit Eindhoven zoekt, wegens een zware blessure van de huidige keepster, met spoed een keepster voor de dames-A jeugd en/of B-jeugd. Dit team speelt komend seizoen Landelijke Jeugddivisie, dus een mooie, grote en sportieve uitdaging. Voor meer informatie williamkonings@gmail.com

HCD Dames Senioren 1 zoekt versterking

Wie komt ons Dames Senioren 1 handbalteam versterken? Na de zomervakantie zoeken wij gezellige dames (leeftijd en hoeveel handbalervaring maakt niets uit) die op dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 willen trainen in sporthal Keizerslanden in Deventer. De competitiewedstrijden zijn op zondag, in deze thuissporthal of in regio Deventer. Het zaalhandbalseizoen loopt van september tot half april.

Je kunt vrijblijvend een aantal keren meetrainen om te beoordelen of je het leuk vindt! Mocht je meer willen weten, laat graag wat van je horen! Je e-mail mag naar secretariaat@hcd97.nl

HV Marum zoekt enthousiaste handbaltrain(ster)/coach voor jeugd team

HV Marum zoekt met ingang van seizoen 2021/2022 een enthousiaste handbaltrain(st)er/coach voor het net opgerichte jeugd team (leeftijd 6 t/m 12 jaar).

Wie zoeken wij?

 • Een train(st)er die 1 keer per week de training verzorgt op dinsdag of vrijdagmiddag/avond.
 • Op dit moment trainen ze alleen nog, maar in de toekomst coachen en begeleiding van wedstrijden.
 • Je hebt innovatieve ideeën en denkt mee in opzetten van jeugdteams
 • Je hebt een goede band met jeugd!

Wij bieden:

 • Vrijwilligersvergoeding/reiskostenvergoeding
 • Spelen en trainen op een mooi complex
 • Eventuele uitbreiding als er meerdere jeugdteams worden opgezet

Ben jij geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne van der Molen (wedstrijd secretaris) bereikbaar op: 06-53967410 of mail naar marum@handbal.nl

HV Marum zoekt enthousiaste handbaltrain(st)er/coach voor het dames midweekteam

HV Marum zoekt met ingang van seizoen 2021/2022 een enthousiaste handbaltrain(st)er/coach voor het dames midweekteam.

Wie zoeken wij?

 • Een train(st)er die 1 keer per week de training verzorgt
 • Begeleiding en coaching van wedstrijden. Thuiswedstrijden zijn op de trainingsavond (dinsdag 20:00 uur-21:00 uur) en uitwedstrijden kan op een andere dag in de midweek zijn
 • Je zorgt voor een goede sfeer en teambuilding

Wij bieden:

 • Vrijwilligersvergoeding/reiskostenvergoeding
 • Spelen en trainen op een mooi complex
 • Een gezellig en sportief team

Ben jij geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne van der Molen (wedstrijd secretaris) bereikbaar op: 06-53967410 of mail naar marum@handbal.nl

Stadscafé Simons / H.V. Artemis’15 zoekt spelers en speelsters voor HA1 en DA1

Dit seizoen zijn dat spelers/speelsters uit de geboortejaren 2002/2003/2004. Eventueel is geboortejaar 2005 ook mogelijk. Voor talentvolle spelers/speelsters bestaat de mogelijkheid om mee te trainen met de senioren. De dames spelen regiopoule en tweede klasse en de heren spelen tweede klassen en eerste divisie. Heb je interesse? Mail dan naar informatie@hvartemis15.nl voor meer informatie.

Stadscafé Simons / H.V. Artemis’15 is op zoek naar speelsters én keepsters voor Dames 1 en Dames 2

De dames spelen op dit moment regioklasse en tweede klasse, maar hebben de ambitie om dit seizoen te spelen voor promotie naar de eerste klasse en hoger. Wil jij meespelen in een jong gemotiveerd team en helpen dit mogelijk te maken? Mail dan naar informatie@hvartemis15.nl

Stadscafé Simons / H.V. Artemis’15 is op zoek naar een keeperstrainer voor de Heren 1 (eventueel ook dames en/of jeugd)

Onze heren zijn gepromoveerd naar de eerste divisie en gemotiveerd om komend seizoen te gaan knallen in deze divisie! Daarvoor zoeken wij een keeperstrainer met ruime ervaring. Vergoeding en reiskostenvergoeding in overleg. Bij interesse kun je mailen naar informatie@hvartemis15.nl

Trainer gezocht voor C-jeugd DHV

Wij zijn op zoek naar een enthousiatse train(st)er voor onze sportieve groep meiden van de C-jeugd bij DHV Delden. De groep is leergierig, spontaan en gaan de uitdaging van de hoogste klasse aan dit seizoen, de Landelijke competitie. Hiervoor zoeken we iemand die de groep hier verder in kan helpen om het beste beentje voor te zetten. Zie jij hierin een super uitdaging dan horen we graag van jullie:)! Trainingsuren kunnen we samen bekijken, veel mogelijk in overleg.

CSV Dames 1 zoekt trainer!

Voor het behoud van ons Dames 1 team zijn wij met spoed opzoek naar een trainer voor minimaal 1 x per week. Vind je het daarnaast leuk om te coachen, zal dat helemaal geweldig zijn! Dit leuke Dames 1  team is een fanatiek en variërend team met verschillende niveaus. Dames 1 is samengevoegd met de A-jeugd en kijken er naar uit om weer lekker te gaan handballen! Begeleiding en investering in het team is noodzakelijk. Momenteel worden de trainingen door het team zelf opgepakt echter missen wij iemand die ons kan verder helpen om het plezier in het spel te behouden. Ben jij de trainer waar wij naar opzoek zijn en vind je het leuk om met ons de uitdaging aan te gaan? Dan horen wij dat heel graag! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met secretaris@csvhandbal.nl

Scheidsrechters gezocht beach toernooi Fortissimo

Op zondag 4 juli organiseert handbalvereniging Fortissimo een beachhandbal toernooi voor senioren, zowel dames als heren. Een week later vindt het toernooi plaats voor de jeugd. Door het grote aantal aanmeldingen is de toernooi organisatie op zoek naar scheidsrechters. Voor het seniorentoernooi zijn vier scheidsrechters nodig, voor het jeugdtoernooi worden nog zes scheidsrechters gezocht.

Het toernooi is bij handbalvereniging Fortissimo in Cothen, op twee buiten velden vol met zand. Mochten er scheidsrechters geïnteresseerd zijn, kan er gemaild worden met zowel vragen als aanmeldingen naar decothensebeachweken@hotmail.com 

WESTSITE ZOEKT INZETBARE BONDSSCHEIDSRECHTER

De toekomst van onze dames 1 ligt in handen van onze talentvolle C-jeugd en daarom hebben wij dit team ook ingeschreven in de Topklasse.

Vanwege de indeling bij de wedstrijdsport moeten wij daardoor ook een inzetbare bondscheidsrechter leveren. Wij zijn daarom op zoek naar een inzetbare bondsscheidsrechter die zich aan onze vereniging wil verbinden.

Geïnteresseerde kunnen mailen naar  jeugdcommissie@westsite.amsterdam

HV Aeolus zoekt trainer!

Wij, HV Aeolus zijn opzoek naar een trainer voor onze e-jeugd. We hebben inmiddels 5 enthousiaste en gemotiveerde kinderen die graag willen leren handballen. Het zijn kinderen die op een speelse wijze kennis met de handbalsport willen maken. 

Wij zijn:
– Enthousiaste en gemotiveerde jonge kinderen
– We trainen 1 keer per week op de maandag van 18:00-19:00
– Gezelligheid is belangrijk

Wij zoeken:
– Enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach met handbalkennis
– Diploma’s niet vereist, een klik met het team is belangrijker!
– Streng zijn mag, indien rechtvaardig

Wij bieden:
– Gezelligheid
– Kleinschalige vereniging

Wil je meer informatie, of kennismaken? Neem dan contact op met Jan Bult (0625522072) / aeolus@handbal.nl 

HC DB Gent uit 1ste divisie België zoekt een trainer voor hun herenteam 1.

Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren trainer die een aantal jaren bij ons herenteam 1 kan trainen en coachen.

Voor meer info en een eventueel gesprek ivm deze uitnodiging graag contact opnemen met Beeckman Peter/technisch directeur DBG. Pecho.beeckman@gmail.com

Fidelitas (Amersfoort) Dames 1 zoekt trainer/coach

Wij, een enthousiast damesteam waarvan de meesten in de 20, zijn op zoek naar een gemotiveerde train(st)er/coach. We komen uit in de 2e klasse en trainen 2 keer per week. Na een weinig inspirerend Coronajaar hebben we zin om volgend jaar weer voor het kampioenschap te gaan! Een vergoeding of aanvullende trainerscursussen behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn:

 • Enthousiaste en gemotiveerde jonge dames
 • Uitkomend in de 2e klasse, met ambitie om te promoveren naar de 1e klasse
 • We trainen 2 keer per week op dinsdag en donderdag
 • Gezelligheid is belangrijk, maar goede resultaten willen we ook!

Wij zoeken:

 • Enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach met handbalkennis
  • Diploma’s niet vereist, een klik met het team is belangrijker!
 • Streng zijn mag, indien rechtvaardig

Wij bieden:

 • Gezelligheid
 • Kleinschalige vereniging op sportpark met ambitie
 • Mogelijkheden voor vergoeding of (aanvullende) trainerscursussen

Wil je meer informatie, of kennismaken? Neem dan contact op met Harrie (06-15311968 / voorzitter@hvfidelitas.nl )

Fidelitas (Amersfoort) Dames 1 zoekt extra keepster

Wij, een enthousiast damesteam waarvan de meesten in de 20, zijn op zoek naar een gemotiveerde keepster. Na een weinig inspirerend Coronajaar hebben we zin om volgend jaar weer voor het kampioenschap te gaan!

Wij zijn:

 • Enthousiaste en gemotiveerde jonge dames
 • Uitkomend in de 2e klasse, met ambitie om te promoveren naar de 1e klasse
 • Trainen 2 keer per week op dinsdag en donderdag
 • Gezelligheid is belangrijk, maar goede resultaten willen we ook!

Wij zoeken:

 • Enthousiaste keepster die in een gezellig, jong handbalteam wil spelen
 • Iemand met teamspirit: Handballen doen we samen!

Wij bieden:

 • Een enthousiast team
 • Gezelligheid zowel op als naast het veld

Wil je een keer vrijblijvend meetrainen en kennis maken? Neem dan contact op met Harrie (06-15311968 / voorzitter@hvfidelitas.nl )

S.C. Dynamo zoekt voor de dames selectie (1 en 2) een nieuwe hoofdtrainer en -coach!

Ben jij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde groep dames? Dan ben je bij Dynamo aan het juiste adres! 

 De dames 1 speelt momenteel in de 2e klasse, zowel in de zaal als op het veld. Als gevolg van wijzigingen in het team zal dames 1 volgend seizoen starten in de 3e klasse. De ambitie is om snel weer in de 2e klasse te kunnen gaan spelen. Dames 2 speelt momenteel in de 3e klasse. S.C. Dynamo zoekt een enthousiaste train(st)er die de dames selectie kan helpen om deze ambitie te realiseren. 

 Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of wil je eerst kennismaken?
Stuur een mailtje naar dynamo@handbal.nl 

TRAIN(ST)ER / COACH GEZOCHT

HV Nieuwegein: Voor onze gemotiveerde dames selectie van 20 tot 27 jaar, zijn wij op zoek naar een enthousiaste train(st)er/coach. Dames 1 speelt in de hoofdklasse en dames 2 speelt in de 2de klasse. Tevens zit er een grote groep A-jeugd meiden onder die door kunnen stromen.

Wij zoeken iemand die:
– Fanatiek is maar ook de gezelligheid binnen het team belangrijk vindt
– Mee denkt aan de opbouw binnen de vereniging richting de toekomst
– Jeugd speelsters betrekt / integreert in de selectie
– Open en duidelijk communiceert
– De groep technisch en tactisch kan verbeteren

We bieden je een vergoeding voor de gemaakte trainingsuren, reiskosten en waar nodig eventuele trainingsopleidingen. Dit alles natuurlijk in goed overleg. De groep traint op dinsdag en donderdag avond en de thuiswedstrijden van het eerste team worden voornamelijk op zaterdag gespeeld.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op: tc@hvnieuwegein.nl

Dames Senioren Taxandria Handbal Oisterwijk zoeken nieuwe trainer/coach (m/v)  voor komend seizoen !

Voor het volgende zaalseizoen zoeken wij voor onze Dames Senioren een nieuwe train(st)er/coach. Onze Dames Senioren spelen breedtesport en zijn een leuke, wat leeftijd betreft diverse groep, die een enthousiaste man of vrouw voor de groep nodig hebben om  mooie resultaten te boeken met attractief handbal ! Plezier in het spelletje is belangrijk !

Onze Dames Senioren trainen op dinsdag en donderdag in onze nieuwe Sporthal Den Donk in Oisterwijk (NB)  en spelen op zondag hun thuiswedstrijden in de competitie.

Eerder starten (voor de zomervakantie) met het oog op de voorbereiding is ook mogelijk.

Voor meer informatie neem contact op met onze club via taxandria@handbal.nl  of bel met Ruud van Veggel, 06-53120826.

OHC01 zoekt trainer/trainster!

Handbalvereniging OHC01, te Oosterhout Noord Brabant is op zoek naar een enthousiaste trainer/trainster voor ons dames team 1e klasse wedstrijdsport. Ons team is een mix van ervaren en veelbelovende jongere A-jeugd speelsters

Bij belangstelling kun je contact opnemen via Bestuur@ohc01.nl

Gezocht: Keeperstrainer Ha-Stu Nijmegen

Voor het seizoen 2021-2022 zijn wij, Ha-Stu Nijmegen, op zoek naar een nieuwe keeperstrainer. Deze trainer is:

 • Enthousiast
 • In staat om te motiveren
 • Heeft affiniteit met studenten
 • Heeft ervaring met of zicht op hoe je een keeperstraining opbouwt
 • Bij voorkeur een trainersopleiding

De keeperstraining vindt op dit moment een keer in de week op de vrijdag plaats. In overleg kan dit veranderd worden. De niveaus van de keepers lopen uiteen van eerste divisie tot beginnersniveau. Dames en heren zijn hierbij gemengd. Vanuit Ha-Stu bieden wij een vergoeding aan.

Wie zijn wij?

Ha-Stu is een gezellige studentenhandbalvereniging in Nijmegen, die handbal op verschillende niveaus aanbiedt. De niveaus lopen uiteen van de eerste divisie tot de breedtesport. We zijn een groeiende vereniging met ambitie. Op gezellige, sportieve wijze willen wij onze leden kwalitatief goede trainingen aanbieden. We zoeken iemand die hierbij aansluit.

Enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze technische commissie: tc@hastu.nl

Gezocht: Trainer en/of coach dames 1 Ha-Stu Nijmegen

Vanaf aankomend seizoen (2021-2022) zijn wij, Ha-Stu Nijmegen, op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor dames 1. Dames 1 is een ambitieus, gezellig en doelgericht team die in de top van de 2de klasse meespeelt en graag wil promoveren. Door de regelmatige instroom van dames die voorheen op een hoger niveau hebben gespeeld, heeft het team veel potentie. Zij zoeken een trainer voor de dinsdag en vrijdag die bij voorkeur ook kan coachen bij de wedstrijden. Deze trainer/coach:

 • Is enthousiast;
 • Heeft affiniteit met studenten;
 • Kan zich vinden in de ambities van het team;
 • Is in staat om op een motiverende manier het team te benaderen
 • Beschikt over basis schriftelijke en mondelinge Engelse vaardigheden
 • Heeft minimaal een HT2 opleiding;
 • Is beschikbaar op dinsdag en vrijdag in de avond;
 • Is eventueel beschikbaar voor het coachen van wedstrijden

Wie zijn wij?

Ha-Stu is een gezellige studentenhandbalvereniging in Nijmegen, die handbal op verschillende niveaus aanbiedt. De niveaus lopen uiteen van de eerste divisie tot de breedtesport. We zijn een groeiende vereniging met ambitie. Op gezellige, sportieve wijze willen wij onze leden kwalitatief goede trainingen aanbieden.

Enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze technische commissie: tc@hastu.nl

Oliveo HS1 zoekt keeper(s)

Het eerste team Heren dat komend seizoen wederom uit gaan komen in de Eerste Divisie is naarstig op zoek naar versterking van het team in de vorm van een Keeper. Samen met het team zorg jij ervoor dat er stappen gemaakt kunnen worden en natuurlijk net als bij elke andere vereniging ontbreekt bij Oliveo ook de derde helft niet.

Ben je geen keeper maar wel ambitie als positiespeler aan te sluiten ook dan ben je meer dan welkom.

Kortom wil jij lekker spelen op nivo, sluit je dan aan bij onze mooie vereniging die Oliveo genaamd is, binnen deze vereniging zijn 30 teams actief waarvan 8 inmiddels in de wedstrijdsport.

Heb je vragen of wensen schroom niet en neem contact met ons op via ctz@oliveo-handbal.nl Natuurlijk mag je gerust een paar keer mee komen trainen om de sfeer te proeven.

Vrijwilligers nodig bij Avanti Wilskracht

Wat een raar handbalseizoen. Bijna alles ligt stil maar achter de schermen wordt er gezocht. De nood is hoog want we hebben vrijwilligers nodig om het volgende seizoen goed te laten verlopen. Om de bestaande commissies met voldoende mensen te blijven bezetten zijn wij nu voor volgend seizoen 2021-2022 op zoek naar nog een aantal vrijwilligers voor de diverse commissies:
– de toernooi commissie
– de activiteiten commissie
– de technische commissie
– de sponsor commissie
– secretaris

Daarnaast zijn we ook op zoek naar scheidsrechters, trainers en coaches voor de A en Dames3

Omdat er nu weinig georganiseerd hoeft te worden vragen we jou om je NU op te geven. Op deze manier kun je een half jaar meedraaien voordat het stokje wordt over gedragen.

Geïnteresserd? Stuur dan een mail naar: Secretarishandbal@avantiwilskracht.nl

Dames 1 van Westsite zoekt een nieuwe trainer/coach voor volgend seizoen.

De vereniging komt uit Amsterdam waar ook getraind en gespeeld wordt.
Dames 1 is al jaren een stabiele middenmoter in de Eerste Divisie.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail naar seniorencommissie@westsite.amsterdam

Train(st)er/coach gezocht voor DS1 HV Lettele

Wij zoeken voor dames 1 een nieuwe hoofdtrain(st)er en coach vanaf volgend seizoen. Dames 1 is een talentvolle groep met ambitie, die vorig jaar kampioen is geworden van de Hoofdklasse B. Op dit moment komen ze uit in de 2e divisie. We hebben een trouw thuispubliek, wat elke week weer zorgt voor een volle tribune!

Wij zoeken een trainer die;
Dames 1 weet te prikkelen en het beste uit deze groep weet te halen;
Ze technisch en tactisch kan verbeteren;
Open en duidelijke communicatie heeft;
Houdt van snel, offensief en aantrekkelijk handbal.

Er wordt 2 keer per week getraind en de thuiswedstrijden worden op zaterdag avond gespeeld.

Heb je interesse? Neem dan contact op via: lettele@handbal.nl

Auto van Ewijk/LHC Ds2 zoekt een trainer!

Ons enthousiaste Ds2 team is, per direct, op zoek naar een minstens zo enthousiaste trainer. Ons Ds2 team komt uit in de 2e klasse. Twee keer per week wordt er getraind, samen/tegelijk met Ds1. Er is sprake van een intensieve samenwerking met Ds1 en dus met onze hoofdtrainer.

Ben jij de trainer, die op zoek is naar een geweldige balans tussen prestatie en plezier? Houd jij van een laagdrempelige samenwerking binnen een bruisende vereniging? Meld je dan bij ons!
Het bezitten van HT1 of HT2 is een pre, maar geen must.

Neem contact met ons op via voorzitter@hvlhc.nl

Jeugdtrainers gezocht

HV Nieuwegein zoekt jeugdtrainers (met opleiding, in opleiding gewenst). Op het moment groeit ons aantal jeugdleden exceptioneel. We hebben momenteel: 10tal mini’s (2-4 jaar), 20 H-jeugd kids, 48 F-jeugd kids (6 teams!), 13 E-jeugd kids, 15 D-jeugd kids, 9 C-meiden, 9 B-meiden en 23 A-meiden. De jeugd heeft de toekomst!

Daarom zoeken wij voor een aantal groepen enthousiaste trainers die willen trainen, coachen en eventueel mee willen denken om een goed jeugd beleidsplan neer te zetten! We bieden je een vergoeding voor je gemaakte trainingsuren (afhankelijk van je trainers diploma’s) of we vergoeden je trainers opleiding.

Wil je meegroeien met onze uitdaging om al onze jeugdige talenten een te gekke handbal tijd te geven, bij een leuke gezellig vereniging? Mail dan voor meer informatie naar: tc@hvnieuwegein.nl. 

Con Zelo Waarland zoekt trainer(s) voor D- en C-jeugd

Voor het seizoen 2021-2022 zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer voor onze D1 en C1. We zoeken in principe een gediplomeerde (HT2) trainer, een trainer die bereid is dit diploma te halen óf een student ALO, maar het allerbelangrijkste is dat onze nieuwe trainer er plezier in heeft om deze jonge meiden handbaltechnisch beter te maken en hen leert in teamverband goed samen te werken. Goede communicatieve vaardigheden helpen daar natuurlijk bij.
Onze speelsters zijn leergierig, gemotiveerd en willen graag vooruit: het zijn uitdagende teams om training aan te geven. Ze trainen twee keer per week, van half augustus t/m half juni. De trainer(s) die we zoeken neemt de trainingen op woensdag voor zijn rekening. Uiteraard staat er een vergoeding tegenover.

HV Con Zelo is een gezellige vereniging met een actief bestuur en een leuk trainersteam, dat regelmatig samenkomt in de vorm van een workshop. We spelen en trainen op ons mooie complex De Groet en in de nieuwe sporthal in Waarland.

Ben jij degene die zijn enthousiaste trainerschap kan inzetten bij onze teams, of ken je zo iemand, dan horen wij het graag. Voor meer informatie: hvconzelo@gmail.com.

Trainers en coaches gezocht!

De dames van Heino Dames 2 en B1 zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve coach en train(st)er.

Dames 2 is een ontzettend leuke en jonge club meiden die enorm gebrand zijn om dit jaar een stap te kunnen maken. Durf jij samen met deze meiden de uitdaging aan? Dames 2 traint op dinsdag en vrijdag. 
Ook de fanatieke meiden van B1 staan weer te popelen om aan de slag te mogen in de zaal. B1 trainen op de dinsdag en donderdag.

Wil jij meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact op met de TC op: hhzdtc@gmail.com en we nemen snel contact met je op!

Train(st)er gezocht

Hallo handballiefhebbers!
U.S. is op zoek naar een trainer/coach voor de damesselectie + coach voor Dames1. Ons 1e team komt uit in de Hoofdklasse en het 2e team in de Eerste Klasse. We trainen 2x per week en onze thuiswedstrijden zijn op de zaterdagavond in Sporthal de Pijp.

Wie zoeken wij?

 • Een train(st)er die samen naar een doel wilt werken
 • Handbalkennis
 • Flexibel, sociaal en een teambuilder
 • Papieren zijn een pre, geen vereiste. Het gaat ons om gezelligheid met een blik op promoveren!

Ken jij iemand of spreekt het jou aan om aan de slag te gaan met een groep enthousiaste meiden? Hopelijk tot snel. Voor meer informatie bel 06-57567704 of neem een kijkje op www.ushandbal.nl

Keeper dames C-jeugd Gemini Zoetermeer gezocht!

Dit leuke dameshandbalteam van Gemini uit Zoetermeer, dat volgend seizoen in de C-jeugd speelt, is op zoek naar een keeper van 12 a 13 jaar. Wat keeperservaring is mooi meegenomen maar is geen vereiste zolang iemand maar enthousiast is. Wat krijgt ze ervoor terug? Een super toffe en goede trainer/coach en een gemotiveerd team dat ook van gezelligheid houdt! De deur staat ook open voor nieuwe spelers bij onze vereniging. Nieuwe leden zijn van harte welkom om een paar keer vrijblijvend mee te trainen door je in te schrijven via onze website www.svgemini.nl. Check svgemini_d1 op Instagram voor wat leuke filmpjes van dit team.

HV Magraten zoekt versterking voor Dames 1 – Hoofdklasse

Ook binnen HV Margraten zijn de voorbereidingen voor het seizoen 2021-2022 in volle gang! Wij zijn enthousiast! We hebben er het volste vertrouwen in dat we komend seizoen weer gewoon mogen starten! Jullie ook?

Wij zoeken versterking voor onze Dames Senioren 1!

Wat zoeken wij?

Wij zoeken twee keepsters en enkele speelsters ter aanvulling van ons DS1 Team. Wie o wie heeft er zin om een potje te komen handballen bij HV Margraten!

Wat hebben wij te bieden?

– Je wordt lid van een gezellige vereniging met ruim 100 leden. Regelmatig organiseren wij handbal- en niet handbalgerelateerde activiteiten. Gezellig toch?!
– DS1 speelt al 15 jaar in de Hoofdklasse. De laatste jaren zijn onze Dames ieder jaar in de top 5 te vinden. Daar wil jij toch zeker bij horen? 
– Een leuke groep jonge meiden die ervoor willen gaan, maar naast het handballen ook regelmatig een leuke activiteit organiseren! Nog een reden om naar Margraten te komen!
– De Dames trainen twee keer per week, op dinsdagavond en donderdag- of vrijdagavond en spelen op zaterdagavond hun thuiswedstrijden. Super als je op zaterdagavond nog graag wil gaan stappen?;)

Wil je meer weten? Kijk dan eens op www.hvmargraten.nl! Wil je eens sfeer proeven en meetrainen? Ook dit kan via info@hvmargraten.nl! Wij wachten op je 

HV Vrone zoekt voor 2021 / 2022 nieuwe trainers/coaches voor de Dames A, B en C selectie (allen uitkomend in de jeugddivisie)

Voor het seizoen 2021-2022, en hopelijk nog lang daarna, zijn wij op zoek naar meerdere trainers(sters)/coaches voor onze jeugdselecties.

Wat houden de functies in:

 • 3 à 4 uur verdeeld over 2 of 3 dagen in de week training geven, dagen in overleg.
 • Op wedstrijddagen de coaching en begeleiding van de A, B of C selectie.
 • Ondersteuning van onze jeugdafdeling waar mogelijk en nodig.
 • Regelmatig overleg/ contact met de Technische Commissie.

Wat wij bieden:

 • Een zeer gemotiveerde selectie / handbalafdeling.
 • Meiden die verder willen groeien en de zeer gemotiveerd zijn.
 • Een uitstekende basis voor toekomstige successen.
 • Vergoeding in overleg.

Wie wij zoeken:

 • Een enthousiaste trainer die het beste uit zichzelf en de spelers haalt.
 • Een trainer die bij voorkeur beschikt over HT2 of de bereidheid om eventueel deze cursus te volgen.
 • Bij voorkeur iemand met ervaring als speler of/en coach.
 • Een positieve teambuilder met aandacht voor de individuele spelers.

Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met tc@vronehandbal.nl

HABO’95 Dames 1 zoekt een enthousiaste train(st)er / coach

Wij, Dames 1 van Habo’95, zijn voor komend seizoen op zoek naar een enthousiaste, fanatieke en gezellige train(st)er en coach, die houdt van aanpakken maar ook zorgt voor een goede sfeer en teambuilding.

We spelen in de hoofdklasse en trainen twee keer per week op woensdag en vrijdag ter voorbereiding op onze wedstrijd in het weekend. Na 2 jaar in de top 3 te eindigen gaan wij er komend seizoen vol goede moed tegenaan om te promoveren.

We kijken er heel erg naar uit om onze handbalschoenen weer aan te trekken en er samen een mooie competitie van te maken. Ben of ken jij degene die dit met ons ziet zitten? Of wil je graag nog meer informatie? Neem dan contact op!

tel: 0651993538
e-mail: alicevanderhorst@gmail.com

HV Bleustars op zoek naar trainers en coaches

Wij, HV Bleustars uit Winschoten, zijn voor onze volgende teams op zoek naar trainers en coaches.

 • E een coach
 • D een trainer of trainster
 • C een trainer of trainster
 • B een trainer of trainster en coach

Wij geven training op dinsdag en donderdag van 18.00 tot 19.00 aan E en D. En van 19.00 tot 20.00 aan B en C. Lijkt het je leuk om ons team te versterken, stuur dan een mail naar Bestuurhvbluestars@gmail.com

Train(st)er / Coach gezocht!

S.C. Dynamo zoekt voor de dames selectie (1 en 2) een nieuwe hoofdtrainer en -coach! Ben jij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde groep dames? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze dames 1 speelt momenteel in de 2e klasse, zowel in de zaal als op het veld.  Als gevolg van wijzigingen in het team zal dames 1 volgend seizoen starten in de 3e klasse, maar onze ambitie is om snel weer in de 2e klasse te kunnen gaan spelen. Onze dames 2 speelt momenteel in de 3e klasse. S.C. Dynamo zoekt een enthousiaste train(st)er die de dames selectie kan helpen om deze ambitie te realiseren.

Wat wij verwachten van onze nieuwe train(st)er:

 • Heeft enige ervaring met het trainen van (dames)handbalteams;
 • Is gemotiveerd en communiceert open en duidelijk;
 • Heeft plezier in het geven van trainingen en kan zijn/haar enthousiasme overbrengen op het team;
 • Kan zowel individueel als in teamverband de dames laten groeien;
 • Kan tweemaal per week training verzorgen (voorkeur dinsdag en donderdagavond) en eenmaal per week de wedstrijd coachen (wedstrijden op zondag).

Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of wil je eerst kennismaken? Stuur een mailtje naar dynamo@handbal.nl

GEZOCHT: Trainer/Coach H.V. De Cirkeltijgers Dames 1

Dames 1 van H.V. De Cirkeltijgers in Groningen is opzoek naar een nieuwe trainer/coach vanaf seizoen 2021/2022. Dit jonge team met talentvolle speelsters is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Hoofdklasse NO. Het team bestaat uit een groep ambitieuze meiden die naast hun studie in Groningen op een hoog niveau willen handballen. We zijn op zoek naar een trainer die de speelsters individueel en als team wil laten groeien.

Als je denkt dat wij naar jou op zoek zijn, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via facebook of via bestuur@cirkeltijgers.nl

Ook zijn we nog op zoek naar trainers/coaches voor andere teams dus schroom niet om met ons contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken!

Handbalvereniging Geel-Zwart ‘t Zand is op zoek naar een jeugdtrainer!

Heb jij affiniteit met de sport en een handbaltechnische achtergrond? En heb je zin om 1 of 2x per week een aantal uur training te geven aan meiden van 12-16 jaar? Laat het ons weten! Meer informatie? Stuur een mailtje naar TC@hvgeelzwart.nl. Opleiding behoort tot de mogelijkheden.

Handbalvereniging Meervogels’60 zoekt een enthousiaste trainer!

Handbalvereniging Meervogels’60 uit Akersloot zoekt een enthousiaste trainer voor de dames senioren, voor het seizoen 2021-2022. De dames komen uit in de hoofdklasse en spelen uitsluitend in de zaal. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met voorzitter@meervogels60.nl !

Damesteam H.V. Beilen zoekt trainer!

Wij zijn op zoek naar een leuke trainer (m/v) voor ons damesteam! Ze gaan spelen in de breedtesport van de competitie Noord-Nederland met gezellige en leergierige speelsters. De leeftijden van de speelsters zijn tussen de 16 en 30 jaar, dus een mooi gevarieerde groep om mee te werken.

Ze zoeken een trainer die zowel individueel als in teamverband kunnen laten groeien en dat doen ze het beste met goede communicatie en vooral positieve motivatie. Ben jij degene die onze dames hiermee kan helpen?

Geïnteresseerd of behoefte aan meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar tc@hvbeilen.nl en neem vooral een kijkje op www.hvbeilen.nl !

SV Warmunda zoekt een gemotiveerde trainer/coach M/V.

Altijd al training willen geven bij een leuke, kleinschalige vereniging met een gemotiveerde groep dames? Dan is SV Warmunda de vereniging die je zoekt. Voor onze dames senioren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde trainer/coach M/V vanaf seizoen 2021/2022. DS1 speelt in de veldcompetitie 1e klasse en in de zaalcompetitie 3e klasse. DS2 speelt zowel in de veld- als zaalcompetitie 6e klasse.

Dit zoeken wij:

 • je bent enthousiast en vindt het leuk om het beste in de dames naar boven te halen
 • je geeft 2 x in de week training aan de gehele damesselectie (ongeveer 22 dames)
 • je coacht DS1 op wedstrijddagen, beide teams is ook mogelijk
 • enige ervaring met training geven is een pré

Wat bieden wij:

 • een gemotiveerde trainingsgroep
 • leergierige dames die zichzelf graag willen verbeteren, maar het ook belangrijk vinden om plezier te hebben met elkaar
 • een financiële vergoeding (reiskosten- en/of trainingsvergoeding)

Voor vragen of meer informatie mail naar: warmunda@handbal.nl. Of stuur een sollicitatie met motivatie naar: warmunda@handbal.nl!

Gezocht: enthousiaste senioren-trainer
Wij zoeken voor onze kleine vereniging (HV Exito, Sleen, Drenthe) een enthousiaste trainer voor onze seniorenteams. Wij hebben 8 dames die weer willen starten met trainen. We spelen dit seizoen geen competitie vanwege te weinig speelsters maar deze dames hebben al een aantal jaren boven in de 1e klasse gespeeld. Het zijn meiden van begin 20. Wij hebben ook een jong herenteam (ook gem leeftijd 25) die geen coach willen maar wel regelmatig een trainer. Het idee is om deze 2 groepen (gedeeltelijk) naast elkaar te laten trainen met 1 trainer. De heren spelen afgelopen jaren ook 1e klasse maar i.v.m. hele kleine competitie spelen ze dit jaar vrijwillig 2e klasse. Ons doel; met plezier handballen! Zonder stress, zonder gedoe. We zoeken daarom een trainer die het leuk vind om creatief training te geven. En die ook gemotiveerd blijft zonder wedstrijdprestaties. We trainen op vrijdagavond.

Daarnaast hebben we ook een jong  damesrecreanten team (eind 20 gem leeftijd) die graag een trainer willen. Het idee is om de dames bij de recreanten te laten aansluiten zodat de groep wat breder wordt. Deze groep zou op maandagavond trainen.
Voordeel; geen weekendverplichtingen!! En een leuke groep nuchtere handballers.

De trainer hoeft geen ervaring te hebben maar moet wel stevig voor de groep staan. Trainersdiploma is geen vereiste.
Ben of ken jij iemand die dit helemaal ziet zitten? Mail dan naar exito@handbal.nl Tav Tineke (voorzitter)

Gezocht enthousiaste en gedreven trainer/coach voor damesselectie van HVOS te Spijkenisse. Voor onze leuke sportieve en bovenal getalenteerde damesselectie zijn wij op zoek naar een trainer/coach. Ben jij die enthousiaste gedreven coach met tactische en technische kennis van het handbalspel? Dan zoeken wij JOU! 

De damesselectie speelt 1e klasse en traint op dinsdag en donderdagavond. 

Heb je interesse? Mail dan naar tc.hvos@gmail.com 

Gezocht: trainers/coaches HV Beertje. Voor seizoen 2020/2021 is studentenhandbalvereniging HV Beertje uit Utrecht nog op zoek naar een fanatieke en gezellige trainer en coach voor de dames competitie teams! Deze enthousiaste teams trainen op dinsdag en vrijdagavond en spelen daarnaast op zondag of doordeweeks wedstrijden (1 midweek en 1 weekendteam). De trainingsgroep zal bestaan uit ongeveer 20-25 fanatieke dames die graag nieuwe technieken en tactieken leren en iedere wedstrijd weer voor de winst gaan! Heb je interesse of nog verdere vragen, stuur dan een mailtje naar bestuur@hvbeertje.nl

GEZOCHT; coach voor enthousiast AHC’31 Dames 1 in de eerste klasse! Yesss we mogen weer!! Voor volgend jaar zijn wij opzoek naar een coach die ons kan helpen om een heerlijk handbaljaar te hebben met elkaar. Volgend jaar gaan we spelen in de 1e klasse (NW DS-1A Z) en we kunnen echt niet wachten tot het seizoen weer begint. Ons team zit vol met enthousiaste, gezellige meiden die het op het veld ook aardig goed doen samen!

Op dinsdag trainen we samen met onze dames 2, waarbij we al een trainer hebben die ons verder kan helpen om te groeien. We zoeken alleen nog iemand die ons zondag op de bank kan helpen om de juiste tactische beslissingen te maken waardoor wij ons volledig op het spel kunnen storten.

Lijkt je dit wat? Mail dan naar; peter@ahc31.nl

Handbalverenging DOS is voor het herenteam op zoek naar een trainer coach. Het herenteam is gepromoveerd naar de 2e divisie waar zij in het seizoen 2020 2021 zullen uitkomen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer coach die 2x in de week (Dinsdagavond en Vrijdagavond) deze talentvolle mannen wil gaan trainen en in het weekend wil gaan coachen bij de wedstrijd. Mocht het je leuk lijken om dit geweldige talentvolle en gepassioneerde vriendenteam te gaan trainen en te coachen of mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met me op via: michellekiers@hotmail.com.

Handbalvereniging S.D.O.L. is op zoek naar een ambitieuze, fanatieke en gezellige train(st)er voor ons jonge dames 2 team. Het team bestaat uit gezellige en leergierige dames van de leeftijd 18 tot 25 jaar. Vorig jaar is dit team bovenin de 3e klasse geëindigd. Met een mooie aanwas vanuit de A-jeugd is het doel om te promoveren om zo ook de aansluiting te houden met het 1e team welke komend seizoen in de Hoofdklasse uitkomt.

Het dames 2 team traint twee keer in de week, op dinsdag en vrijdag. Bij interesse zijn er mogelijkheden tot het behalen van (extra) trainerscursussen.

Ben jij, of ken je iemand die een leuke uitdaging ziet in het trainen en evt. coachen van dit team? Neem dan gerust contact met ons op via handbal-commissie@svsdol.nl.

Help HVA Dames 1 hogerop! Handbalvereniging HVA is op zoek naar een ambitieuze, fanatieke en gezellige trainer voor de dames senioren. Handbal Vereniging Annen staat bekend als een gezellige vereniging waarbij teamgevoel voorop staat. Desondanks gaan onze dames voor de winst en is hun doel om bovenin te eindigen in de tweede klasse waarin zij spelen. Het team bestaat uit 11 gezellige en leergierige dames van de leeftijd 18 tot en met 34 jaar. De dames trainen twee keer in de week, op dinsdag en donderdag, anderhalf uur. Belangrijk is dat de trainer op training gelijke kansen wil geven aan de speelsters, maar in de wedstrijden voor de winst wil gaan. Positieve motivatie werkt voor onze dames erg fijn. Bent of kent u iemand die een leuke uitdaging ziet in het trainen en coachen van onze dames? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en/of interesse via de mail hva-bestuur@hotmail.com.

Wij zijn op zoek naar jou! Ben jij die energieke, handbalgekke begeleider die wij zoeken? Handbalvereniging De Blinkert zoekt versterking in het begeleidingsteam van het G-team. Het g-team zijn 10 enthousiaste spelers met een verstandelijke beperking die al vele jaren met elkaar handballen. Wij zoeken begeleiders die op regelmatige basis een training kunnen verzorgen op woensdag van 18.30 tot 20.00 uur, mee gaan als begeleider bij de maandelijkse toernooien en grote 2-jaarlijkse toernooien (Nederlandse kampioenschappen of nationale special Olympics). Ook kleinere bijdrages zoals collecte lopen, tijdwaarnemen of een wedstrijdje fluiten tijdens ons jaarlijkse toernooi zijn zeer welkom.

Naast een begeleider voor de trainingen zijn we ook op zoek naar een coördinator. Je functioneert als spin in het web. Je onderhoud contact met andere g-teams, bestuur van de verering, NHV, je organiseert de jaarlijkse collecte, je organiseert het jaarlijkse toernooi in eigen huis, je zorgt dat er voldoende speler en begeleiders zijn om naar een toernooi te kunnen, je vraagt subsidies aan, zoekt naar eventuele sponsoren.

Op dit moment is de begeleiding dusdanig uitgedund dat het voortbestaan van ons g-team in gevaar komt. En dat willen we koste wat het kost voorkomen.

Affiniteit met de doelgroep is handig. Geduld hebben en een luisterend oor bieden is een pre.

Informatie verkrijgbaar bij gteam@svdeblinkert.nl

GEZOCHT: AHC’31 (Amsterdam) zoekt een trainer/coach voor dames 3 en 4. Altijd al training willen geven bij een gezellige, kleinschalige vereniging met een enthousiaste groep dames? Dan is AHC’31 de vereniging die u zoekt!

Voor het seizoen 2020/2021 zijn wij op zoek naar een train(st)er die 1 x per week (dinsdagavond) onze dames 3 en 4 training wil geven.  En daarnaast eventueel ook (één van de) damesteams wil coachen tijdens de wedstrijden.
Beide damesteams spelen 3e klasse (regio Amsterdam) en voornamelijk op zondag.

Bij interesse of meer informatie kunt u contact opnemen met bestuurslid Elise Reus (Elise@ahc31.nl).

HV Marum zoekt voor aankomend seizoen een enthousiaste Train(st)er/Coach voor het dames midweek team! Wij zijn op zoek naar een train(st)er die 1 x per week (dinsdagavond) de training en daarnaast de begeleiding/coaching van de wedstrijden verzorgt. Verder zorg je voor een goede sfeer en teambuilding.
Wij hebben een gezellig team en trainen en spelen op een mooi complex, ben je geïnteresseerd?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne van der Molen, marum@handbal.nl

Trainer / coach gezocht voor Drechtsteden dames 1! Welke trainer/coach heeft zin in een leuke nieuwe uitdaging?
Vanaf aankomend seizoen zullen de dames van S.V. Conventus en Saturnus’72 samen gaan handballen onder de naam Drechtsteden. Het eerste team zal uitkomen in de eerste klasse (regio ZH).
De dames hebben heel veel zin om samen te gaan starten en zoeken iemand die met veel enthousiasme training kan geven en kan coachen. Op deze manier hopen ze goede resultaten te kunnen behalen in de eerste klasse en een volwaardig eerste team te worden met elkaar. Dus ben jij iemand die het leuk vindt om een hele nieuwe uitdaging aan te gaan en een goed team te vormen? Dan nodigen wij je van harte uit om een gesprek aan te gaan met de TC! Voor meer informatie kun je mailen naar htcsvconventus@gmail.com

Coach gezocht! Voor Dames 2 van DSOV Vijfhuizen. Voor ons dames 2 team zijn wij op zoek naar een coach/ trainer. Wij starten dit seizoen met een nieuw, jong en fris team, allen met handbal ervaring.

Wij trainen samen met dames 1 en die gaan dit seizoen hoofdklasse spelen. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat wij aansluiting houden met hen. Wij zoeken iemand die ons kan coachen tijdens de wedstrijden, het liefst met ervaring. Op dit moment is de trainer van dames 1 ook onze trainer, maar een combinatie met coachen en trainen is zeker mogelijk. We starten dit seizoen in de poule fase met als doel volgend jaar te starten in de 2e klasse. Ben jij die gemotiveerde coach die bij leukste club van Nederland wil komen coachen? Stuur dan een mail naar: Romenadaniels@hotmail.com of bel 0618712342

Trainer/ coach gezocht voor seizoen 2020-2021! Het gezelligste damesteam van de regio Utrecht is op zoek naar een trainer/coach. Het gaat om het damesteam van handbalvereniging Auto Smeeing/BDC uit Soest. Deze dames komen uit in de eerste klasse en hebben genoeg kwaliteiten en ervaring om zich bovenin te kunnen meten.
Wij zoeken een trainer die het groepsbelang vooropstelt, maar wel degelijk de drive heeft om de dames hard te laten trainen. Ben jij enthousiast en weet jij hoe je een groep kunt vormen, twijfel dan niet en neem contact met ons op via info@smeeingbdc.nl

Trainer/ coach gezocht voor seizoen 2020-2021! De heren senioren 1 van HV Hercules’81 te Reuver zijn gepromoveerd naar de hoofdklasse komend seizoen en zijn dringend opzoek naar een trainer/coach.

Heb jij handbalervaring en de skills om ons herenteam op een enthousiaste manier handbaltechnisch beter te maken, twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Mocht je iemand weten, attendeer degene dan op deze oproep. Meer info via hercules81@handbal.nl

www.hvhercules81.nl

CSV (Castricum) zoekt enthousiaste trainer/coach voor HS1. CSV Handbal uit Castricum (Noord-Holland) is op zoek naar een trainer/coach voor de herenselectie die uitkomen in hoofdklasse D. De selectie bestaat grotendeels uit ervaren handballers tussen de 25-33 jaar, enkele nieuwkomers en instromende jeugd, die graag twee keer per week willen trainen. Kernwaardes binnen de herenselectie zijn: sportiviteit, gezelligheid, spelplezier. Naast het fanatisme op het veld staat gezelligheid buiten het handbalveld hoog in het vaandel bij de groep.

Aankomend seizoen wilt het team graag onder leiding van een nieuwe trainer/coach gaan bouwen aan een hechter team zowel op als naast het veld en handhaving in de hoofdklasse D bewerkstelligen. Ben jij de enthousiaste trainer/coach die deze uitdaging met ons wilt aangaan?

Neem bij interesse contact op met Wouter Hoberg om verdere details te bespreken: wouter.hoberg@gmail.com

Dames 2 van HV NOAV zoekt een nieuwe trainer/coach voor volgend seizoen. De vereniging komt uit Susteren waar ook getraind en gespeeld wordt. Wij zoeken een coach die ons wat bij kan leren maar ook met ons kan lachen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur een appje 0610201570

SAVOSA Barendrecht zoekt nieuwe trainer voor Dames 1. Voor het seizoen 2020/2021 zijn wij op zoek naar een trainer die een enthousiaste groep jonge dames wil helpen met hun uitdaging om een goede eindpositie te veroveren in de 1e klasse. Na een aantal jaar actief te zijn geweest in de 2e klasse, is het door de versterkte promotie van dit jaar gelukt om de 1e klasse te bereiken. Het doel ligt hoger dan alleen handhaven, een mooie plek in de middenmoot zou een goede start zijn. De groep bestaat uit een bijna volledige selectie van 13 speelsters. Er zijn 3 wat meer ervaren speelsters en verder vooral speelsters die onder de 25 zijn. Het gaat om 2 trainingen per week en een wedstrijd die voornamelijk op zondag is.
Bij interesse kunt u contact opnemen met het bestuurslid Technische Zaken; Mike van ‘t Hoff 06-11729591

HV Tonegido zoekt een trainer/coach voor onze heren selectie die samen met ons een nieuwe uitdaging aan wil gaan. Spelen in de 1e divisie.  Heren 1 is dit seizoen gepromoveerd. Heren 2 speelt 2e klasse. De trainingsavonden zijn op dinsdag en donderdag. Heeft u interesse neem dan contact op met Arjen Slaghekke 06 49288352 of via de mail tonegido@handbal.nl

HV Beilen zoekt voor het seizoen 2020-2021 een enthousiaste trainer/trainster voor de E en/of D1 jeugd. Trainingsdagen zijn dinsdag (D) en vrijdag (E en D). Voor meer informatie kunt u mailen naar: haroldenjudith@gmail.com

Handbal Club Posterholt zoekt trainer (s). Handbal Club Posterholt heeft enthousiaste D en C-jeugdleden die leergierig zijn. Zij willen graag vooruit, ze zijn gemotiveerd en het zijn leuke uitdagende teams om training aan te geven. Onze trainingen en wedstrijden vinden plaats in Sporthal de Wieë te Posterholt. In principe zullen de trainingsdagen dinsdag en donderdag zijn, in overleg zijn er wellicht andere mogelijkheden. Ben jij degene die zijn enthousiaste trainerschap kan inzetten bij onze teams, of ken je iemand dan horen wij het graag. Je kunt contact opnemen voor meer informatie met Patricia Veldhuis : tc@hc-posterholt.eu / posterholt@handbal.nl

HV Dongen zoekt een nieuwe trainer/coach voor Heren Senioren 1 + 2. Voor het seizoen 2020-2021 zijn wij op zoek naar een trainer(ster)/coach voor onze Heren Senioren. Onze HS1 komt dit jaar uit in de Hoofdklasse C en HS2 speelt momenteel in de derde klasse. Onze heren senioren trainen 2 keer in de week en spelen de thuiswedstrijden op zaterdagavond. De trainingsavonden zijn nu dinsdag en donderdag maar kunnen in overleg veranderen. Als u geïnteresseerd bent, stuur dan uw motivatie en handbal-cv naar tjcpeeters@gmail.com en/of jeroen.akkermans@hotmail.com  

Roda’71. Beste trainers en coaches, ondanks deze onzekere tijden kijken we met een positief gevoel vooruit naar het nieuwe seizoen. Helaas ontbreekt er nog 1 ding. Hv Roda’71 uit Rotterdam is op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor onze DS1. Het is een team van 12 dames met een goede mix van jonge en ervaren meiden. Het team is erg gemotiveerd om na een jaar afwezigheid, zich terug te werken naar de eerste klasse Ben jij de trainer/coach die gemotiveerd is, ons technisch een stap verder kan brengen, plezier heeft in het trainen geven, af en toe een geintje maakt en die 2x per week 1,5 uur training kan geven (bij voorkeur op dinsdag en donderdag) en op zondag een wedstrijd kan coachen? Stuur dan een mail naar info@roda71.nl om een kennismakingsafspraak te plannen.

ABS-Handbal zoekt train(st)er/coach voor Dames 2. Het bestuur van ABS-Handbal is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een enthousiaste trainer/coach voor het jonge en talentvolle Dames 2-team. ABS-Handbal is onderdeel van omni-vereniging ABS met in totaal 8 sporttakken en heeft een eigen bestuur. Wij hebben komend seizoen 8 jeugdteams, 4 dames seniorenteams en 2 recreantenteams. Vanuit de jeugd is er voldoende aanwas en in de breedte hebben we nu selectieteams in elke leeftijdscategorie. Wij zoeken een ervaren handbaltrainer, een trainersdiploma is niet per se noodzakelijk. We zien graag iemand die in maar ook boven de groep kan staan. Het is een jonge groep meiden tussen de 18 en 28 jaar. Klik hier voor meer informatie. 

United Breda. Wij zijn voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar enthousiaste trainers/trainsters voor onze dames- en herenselectie. Klik hier voor meer informatie. 

HV Margraten zoekt trainer! Voor het  komend seizoen is HV Margraten op zoek naar een trainer / coach voor de C jeugd dames en dames senioren 2. Klik hier voor meer informatie. 

HV Vrone zoekt een nieuwe trainer/coach voor Dames 1 (1e klasse) en Dames A1 (jeugddivisie). Voor het seizoen 2020-2021, en hopelijk nog lang daarna, zijn wij op zoek naar een trainer(ster)/coach voor onze Dames 1 en Dames A1. Onze DS1 komt dit jaar uit in de Tweede klasse maar wil graag richting Hoofdklasse. Onze Dames A1 komt dit jaar uit in de topklasse maar promoveert volgend seizoen naar de jeugddivisie. Klik hier voor meer informatie. 

GEZOCHT: TRAINER / COACH HEREN 1 HV DUIVEN. Voor het seizoen 2020-2021 zijn wij op zoek naar een trainer(ster)/coach voor de Heren Senioren van HV Duiven. Onze HS1 speelt dit jaar mee in de subtop van de Hoofdklasse en heeft een jonge, veelbelovende selectie. Onze HS2 beschikt over decennia aan handbalervaring en komt momenteel uit in de tweede klasse. Ook hebben we talentvolle jeugdteams waaruit de senioren nu al regelmatig putten om de doorstroming te bevorderen en het aanwezige talent verder te ontwikkelen. Wij hebben de beschikking over een prachtige sporthal met 2 zalen en een blaashal in de wintermaanden. Klik hier voor meer informatie. 

Vacature handbaltrainer SV Warmunda. Altijd al training willen geven bij een leuke, kleinschalige vereniging met een gemotiveerde groep dames? Dan is SV Warmunda de vereniging die je zoekt!
SV Warmunda is op zoek naar een trainer/trainster voor de dames senioren vanaf seizoen 2020-2021. Klik hier voor meer informatie. 

SV Vasse. Voor het seizoen 2020-2021 zijn we op zoek naar een trainer(ster)/coach voor ons Dames 1-team, onze talentvolle C-jeugd en de recreanten. Dames 1 komt dit jaar uit in de tweede klasse. Belangrijk is dat de trainer/coach plezier heeft in het trainersvak, de kwaliteit heeft om speelsters individueel en in teamverband beter te maken, over goede communicatieve vaardigheden beschikt en midden in de groep staat om samen naar een nieuw doel te werken. S.V. Vasse is een kleine vereniging waarbij onderlinge verbondenheid en elkaar vooruit helpen hoog in het vaandel staat. Het is een pré als je ook je trainersvaardigheden inzet bij ons talentvolle c-jeugd-team en de recreanten.

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met  Pascal Pouwel (voorzitter technische commissie, telefoonnummer: ) of Loes Diepenmaat (bestuurslid S.V. Vasse, telefoonnummer: 0541-680675). Mailen mag ook naar bestuurhandbalvasse@gmail.com  

HV Dongen zoekt trainer/coach. Wij van HV Dongen Dames 1 spelen tweede divisie en zijn op zoek naar een trainer voor volgend seizoen. Interesse? Mail naar dongen@handbal.nl 

Handbalvereniging Con Zelo zoekt trainer. Handbalvereniging Con Zelo heeft enthousiaste B2- en C-jeugdleden die leergierig zijn. Zij willen graag vooruit, ze zijn gemotiveerd en het zijn leuke uitdagende teams om training aan te geven. Onze buitenwedstrijden en trainingen zijn op ons mooie complex De Groet in Waarland en vanaf seizoen 2020/2021 spelen wij ook in de nieuwe sporthal in Waarland. In principe zullen de trainingsdagen maandag en woensdag zijn, in overleg zijn er wellicht andere mogelijkheden. Uiteraard staat er een vergoeding tegenover. Ben jij degene die zijn enthousiaste trainerschap kan inzetten bij onze teams, of ken je iemand dan horen wij het graag. Je kunt contact opnemen voor meer informatie met Carla Dekker via 06-23863178 of via de mail cdmdekkerbruin@planet.nl

T.S.H.V. Camelot zoekt trainer/coach. Voor het seizoen van 2020/2021 en hopelijk meerdere seizoenen is T.S.H.V. Camelot op zoek naar een trainer/coach. Ons damesteam speelt in de 2e klasse en speelt wedstrijden op zaterdag of zondag. Het team zal een nieuw, gemotiveerd team zijn met een mix van ervaren en nieuwere spelers. Wij hebben de beschikking over de faciliteiten van het sportcentrum van de universiteit en trainen met een groep enthousiaste studenten. Wij zoeken een trainer voor op de dinsdag en/of donderdag, die zich flexibel kan opstellen en affiniteit heeft met studenten. In overleg is er veel mogelijk. Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met Floor Doppen via tshvcamelot@gmail.com om de mogelijkheden te bespreken.

Victoria (O)bdam zoekt hoofdtrainer Dames 1
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer die onze talentvolle dames groep de begeleiding geeft in de eerste klasse veld en zaal competitie.Victoria (O) is een handbalvereniging met een totaal ongeveer 180 leden en vrijwilligers, binnen een Omni vereniging met de voetbal. We hebben een talent volle selectie in ontwikkeling binnen een gezellige handbalvereniging in Obdam, bel of mail onze voorzitter Jan Hoedjes op 06 55521466 of jm.hoedjes@quicknet.nl 

Vacature Handbaltrainer SV Roac. Voor het seizoen 2020-2021, en hopelijk nog lang daarna, zijn wij op zoek naar jou als trainer(ster)/coach voor onze dames Senioren. Onze DS1 komt dit jaar uit in de 1e klasse en DS2 speelt momenteel in de 2e klasse. Onze vereniging, die breder is dan de handbalafdeling, heeft een sterk sociale functie binnen de gemeenschap en heeft de kracht je snel thuis te laten voelen. Bovendien hebben we de beschikking over een prachtig sportpark met een “eigen sporthal”. Klik hier voor meer informatie. 

Handbaltrainer gezocht Heren 1 Bergeijk. Voor het seizoen 2020/2021 zijn de Heren 1 van HV Bergeijk op zoek naar een trainer. De heren komen uit in de 2e klasse en staan momenteel gedeeld 1e. Ons streven is om te promoveren naar de 1e klasse! Er wordt 2x per week getraind op dinsdag en donderdag en wedstrijden zijn afwisselend op zaterdag of zondag. HV Bergeijk is een gezellige vereniging met veel jeugdteams en 3 senioren teams. Ben of ken jij iemand die de gezellige maar zeer gemotiveerde heren naar een hoger niveau kan brengen? Neem dan contact op met Dylan Apfel en Ilonka Hoeks ( technischecommissie@hvbergeijk.nl )

Handbalvereniging HV Desk uit Kaatsheuvel is op zoek voor het seizoen 2020-2021 naar een nieuwe trainer/coach voor hun Dames senioren team. De dames spelen in de 2de klasse. Heb je interesse neem dan contact op met bestuurslid Martijn Peters, tel 06-13141526 of stuur een mail naar mpeters10@ziggo.nl

HV Meteoor uit Hoogwoud/Opmeer/Spanbroek is op zoek naar een handbaltrainer voor het dames selectie team. Voor het seizoen 2020-2021 zoekt Meteoor een handbaltrainer voor het eerste Dames Senioren team. Deze enthousiaste groep, in de zaal uitkomend in de 2e klasse, vraagt om een trainer die met hen de stap naar de 1e klasse maakt. 

 • 2x per week 1,5 uur trainen, 1x coachen in het weekend
 • Ervaring met handbaltraining geven
 • Positieve coaching
 • Clubmens
 • Vergoeding in overleg

Bij interesse of voor meer informatie: cjbleeker@kpnplanet.nl

De Heren Senioren selectie van RHV de Meeuwen uit Rotterdam, is voor het seizoen ‘20 – ’21 op zoek naar een trainer-coach. De Heren Senioren selectie bestaat uit 22 spelers onderverdeeld in 2 teams. Het HS1 team is gepromoveerd naar de hoofdklasse en speelt daar een mooi eerst seizoen. Het HS2 team speelt tweede klasse en heeft veel jong talent.  Wij zoeken een trainer/coach die beide teams wilt trainen en op basis van kwaliteit het HS1 en 2 team gaat vormen. Een mooie uitdaging dus! Er wordt op de dinsdag en de vrijdag avond getraind. In overleg kan er gekeken gaan worden voor een andere trainingsavond. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Remco Vonk (remco-vonk@outlook.com)

Handbal Gorinchem Achilles is op zoek naar een trainer die hun club kan ondersteunen. Ze hebben spelers met veel ervaring die de clubleden de handbalvaardigheden bij kunnen brengen, maar ze zoeken nu naar iemand die met name op kracht/coördinatie/cardio wat voor de club kan betekenen. Dit komt voort uit een activiteit die ze handbal fit noemen. Handbal fit blijkt een groot succes. De combinatie van Fitness met handbal spreekt de clubleden erg aan.  Ook verwacht Achilles komend seizoen meer gediplomeerde handbal trainer(s) nodig te hebben. Door een nieuwe locatie in 2021 verwachten ze hard te gaan groeien. Ze willen daarom al vanaf volgend seizoen een professionaliseringsslag maken.  Kent u of bent u de trainer waar deze club zou kunnen aankloppen? Neem dan contact op met bestuur.achilles@gmail.com 

SV De Blinkert zoekt trainer-coach voor Herensenioren. De Blinkert uit Haarlem is op zoek naar een trainer-coach voor het seizoen 2020/2021 voor de Herensenioren. HS 1 speelt in het seizoen 2019/2020 in de landelijke Hoofdklasse D. HS 2 speelt in de 1e klasse Noord-West. Uit een groep van circa 25 spelers worden beide teams samengesteld, waarbij in HS 1 de nadruk meer ligt op prestatie en bij HS 2 meer op recreatie. In HS 1 wordt momenteel gebouwd aan een nieuwe selectie waarin voormalige A-jeugd spelers ingepast worden. Vanwege deze “transformatie” is de doelstelling voor het lopende seizoen handhaving in de Hoofdklasse D, om van daaruit weer te kunnen groeien. Dat lijkt ook te gaan lukken! In HS 2 speelt een mix van liefhebbers van de handbalsport en roulerende spelers t.b.v. de “transformatie” van HS 1. De Blinkert beschikt over een eigen sportcomplex, wat gedeeld wordt met Tennisvereniging Kontakt. In het complex bevindt zich het gezellige sportcafé De Bruijnerie. Meer informatie over SV De Blinkert vind je hier: www.svdeblinkert.nl De Herensenioren trainen op dinsdag- en vrijdagavond. Een vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar. Ben – of ken jij – de geschikte persoon? Mail menno@svdeblinkert.nl of mobiel 06-401 99 561

SV Graftdijk is opzoek naar een jeugdtrainer. Onze leuke vereniging met veel talenten is op zoek naar een ambitieuze jeugdtrainer, voor onze A t/m D jeugd. De toekomstige jeugdtrainer heeft de mogelijkheid om op den duur hoofdtrainer te worden. Er wordt op 2 avonden ieder 2 uur getraind. Gaat dus om totaal 4 uur per week. In principe gaat het om seizoen 2020 – 2021, maar eerder starten bestaat ook tot de mogelijkheden. De vergoeding bedraagt 2500,- netto excl. Reiskosten. Inlichtingen via: johan.verona@hetnet.nl

S.V Wapse zoekt enthousiaste trainer! Handbalvereniging S.V Wapse is druk bezig met het opstarten van een dames midweek team, nu hebben wij al een enthousiast team bij elkaar. Maar zoeken nog een leuke enthousiaste trainer! Ons team bestaat uit een groot aantal jonge dames die opnieuw samen willen gaan handballen. Na 3 jaar gestopt te zijn, willen wij de draad graag weer oppakken! We zoeken iemand die ons 1 keer per week wil trainen en wellicht ook mee zou willen gaan als coach tijdens de wedstrijden. Ben jij of ken jij iemand die het leuk lijkt om ons te gaan trainen, neem dan zeker contact op met onderstaand
e-mailadres: handbalsvwapse@outlook.com

HSV’69 dames zoeken nieuwe trainer! Een kleine vereniging, met vijf handbalteams. Klinkt klein, maar zowel bij de jeugd, de senioren en de dames midweek is HSV’69 actief! Per direct zoeken de twee oudste teams (de dames 1 en de DB1) een nieuwe trainer voor zowel het binnen- als het buitenseizoen.

Wat zoeken wij?

– enthousiasme

– verstand van handbal

– positieve coaching

– teambuilder

– eens in de zoveel tijd een derde helft

Het gaat om het trainen van een enthousiaste groep meiden (+/- 20 meiden) die elkaar iedere week eenmaal zien om te trainen. Beide teams bezetten nu een derde plaats in de competietie, maar hopen zich door te kunnen vechten naar een podiumplaats. Ben je benieuwd naar onze prestaties? Bekijk onze facebookpagina “HSV69 dames 1 handbal”. Zie jij het voor je om eens in de week op een donderdagavond naar de Hoef of Zevenhoven te komen om ons een stevige, technische en gezellige handbaltraining te komen geven? Mail dan naar shaunie.de.zanger@gmail.com. Dit emailadres is ook beschikbaar voor alle opmerkingen, vragen en eventuele andere informatie. 

HV Zwolle zoekt hoofdtrainer Dames 1. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste trainer die onze talentvolle dames groep de begeleiding geeft in de hoofdklasse. Lijkt het je leuk om mee te helpen aan de ontwikkeling van spelers binnen onze groeiende, ambitieuze en vooral ook gezellige handbalvereniging in Zwolle bel of mail onze voorzitter Bernd Huizing op +31 6 22 40 11 01 of voorzitter@hvzwolle.nl. Over HV Zwolle
Per 1 juli 2016 is de HV Zwolle ontstaan vanuit een fusie tussen de Zwolse Handbalverenigingen SV Tyfoon en SV Zwolle. De fusie was noodzakelijk om de handbal in Zwolle naar een hoger plan te brengen. Met respect voor onderstaande kernwaarden heeft de vereniging als doel om top- en breedte handbalsport aan te bieden. Onze leden moeten met plezier op zijn of haar niveau spelen.
Kernwaarden HV Zwolle:
• Gezellig
• Ambitieus
• Sportief
• Passie
• Plezier
• Saamhorigheid
• Trots

HV Zwolle is een handbalvereniging met een totaal ongeveer 300 leden en vrijwilligers. Wij zijn een ambitieuze vereniging die naar voren kijkt op vele vlakken. Ontwikkeling van het technisch handbal staat voorop en om dit te realiseren is het noodzakelijk te zoeken naar nieuwe verdienmodellen. Het participeren met andere (sport)verenigingen en maatschappelijke partijen is hierin een vereiste.

Trainer gezocht voor de Dames 1 van SV De Lutte Handbal. Voor ons eerste damesteam, wat momenteel uitkomt in de eerste klasse, zijn wij voor volgend seizoen op zoek naar een enthousiaste trainer/coach met (ruime) trainingservaring en die bij voorkeur in het bezit is van een trainersdiploma. Belangrijk is echter dat hij/zij er plezier in heeft om de dames zowel individueel als in teamverband beter te maken, over goede communicatieve vaardigheden bezit en midden in de groep staat om dan samen naar een nieuw doel te werken. Tevens ben je verantwoordelijk voor de trainingen van ons tweede damesteam en onderhoud je contacten met de technische commissie. De damesgroep bestaat uit handbalsters die al jaren met elkaar spelen aangevuld met een aantal talentvolle jeugdspeelsters. Het team speelt nu al enkele jaren in de eerste klasse en heeft de ambitie om door te groeien. Wil je meer weten over deze vacature neem dan contact op met Linda Nijhuis (voorzitter Handbal, tel. 06-21332001) of door een mail te sturen aan svdelutte@handbal.nl. De sluitingsdatum van deze vacature is 31-01-2020. Natuurlijk mag je ons ook benaderen als je iemand kent die past binnen dit profiel. Voor meer informatie over onze vereniging kijk op www.svdelutte.nl.

SV Nijhof Broekland (OV) is op zoek naar een handbaltrainer en coach voor de dames selectie. Voor seizoen 2020-2021 zoekt Broekland een handbaltrainer voor dames 1 & dames 2 en coach voor dames 1. Broekland is een klein dorp in Salland met relatief veel handballeden verdeeld over 5 damesteams en 10 jeugdteams. Afgelopen seizoen heeft dames 1 de overstap gemaakt naar de Hoofdklasse waar ze goed in mee draaien. Dames 2 speelt in de tweede klasse en gezamenlijk trainen ze op de woensdag- en vrijdagavond in onze eigen sporthal. Wij zoeken iemand die als trainer voor deze selectieteams het beste in beide teams naar boven wil en kan halen. Daarnaast zoeken wij ook iemand die als hoofdcoach de wedstrijden van dames 1 kan begeleiden. De thuiswedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld.
Ben jij geïnteresseerd of wil je meer weten hierover? Neem dan contact met ons op via: secretariaat.handbal@svbroekland.nl.

ABS-Handbal zoekt voor het seizoen 2020/2021 een trainer/coach voor dames 1 selectie
ABS-Handbal is onderdeel van een omni-vereniging met een eigen bestuur. Wij spelen met onze dames 1 de wedstrijdsport in de tweede klasse. Wij vragen een nieuwe trainer/coach die in het bezit is van een handbaltrainersopleiding (HT2 of 3) dan wel duidelijk ervaring en bijscholing genoten heeft. We zien graag iemand die in en boven een groep kan staan. Het is een jonge groep meiden tussen 18 en 28 jaar. 

Verder zijn er enkele competenties die we graag willen zien:

 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Positieve coaching;
 • Individuele coaching;
 • Kunnen samenwerken;
 • Clubmens;
 • Beslissingen durven nemen in het belang van de groep;
 • Snel dynamisch en technisch handbal;
 • Techniektrainingen kunnen organiseren voor de hele vereniging;
 • DS 1 trainen en coachen en binnen de vereniging kijken naar mogelijkheden;
 • Mogelijkheid om ook een jeugdteam te trainen.
 • 2x trainen in de week en coachen op wedstrijddag.

Indien U geïnteresseerd bent kunt U een mail sturen naar:
abs@handbal.nl of carlien.abs@gmail.com 

Indien u vragen heeft over de vacature of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met:
Carlien Bos, bestuurslid ABS-Handbal, tel.   0570 – 54 35 57 of 06 – 11 26 71 81 of
Floor Verhoef, bestuurslid ABS-Handbal, tel.  06 – 20 22 99 85.

Handbalvereniging GHV uit Goirle is op zoek naar een enthousiaste trainer voor hun eerste herenteam
Het team is actief in de 1e divisie. Onze heren draaien nu, onder leiding van Geert van Meersbergen, mee in de top 5. Per december gaat Geert ons helaas verlaten en zoeken wij op korte termijn iemand die het stokje van hem wilt overnemen. Heb je interesse, neem dan contact op met tc@ghvgoirle.nl

Dringend een Trainer gezocht voor HV Dynamiek dames C jeugd (Goor). Handbalvereniging Dynamiek is een snel groeiende vereniging. De dames C groep bestaat uit 11 zeer enthousiaste meiden van verschillend niveau. Voor het aankomende seizoen 2019-2020 zijn wij voor onze dames C jeugd op zoek naar een enthousiaste (gediplomeerde) trainer (M/V). Ben je niet in het bezit van een diploma, het volgen van de trainersopleiding HT2 zal door de vereniging worden betaald. Belangrijk is echter dat hij / zij er plezier in heeft om jonge meiden handbal technisch beter te maken, hen leert in goed teamverband samen te werken, zelf goede communicatieve vaardigheden bezit en boven de groep kan staan. Er wordt momenteel 1x per week getraind komend seizoen op de woensdagmiddag van 17:00 tot 18:00
Wil je meer informatie, neem dan contact op via tc@hvdynamiek.nl of met Ronald Stoel (06-46129271)

NEA Handbal (Ouderkerk a/d Amstel, nabij Amsterdam) is op zoek naar een nieuw trainer voor de B/C groep. Het gaat om 2x per week trainen (ma/do) van de gecombineerde B/C groep (+/-18 speelsters) en bij voorkeur ook inclusief coaching van het B1 team.

Zowel de B1 als de C1 spelen in de regio competitie.  De B1 is afgelopen seizoen op het veld kampioen geworden. C1 speelde afgelopen jaar in de hoogste regio-poule en zijn ook dit seizoen nog allemaal C. Er is een goede onkostenvergoeding beschikbaar voor de B/C trainer. Kun je slechts 1x per week training geven neem dan ook gerust contact op. Voorkeur heeft 2x + coaching maar over andere invulling gaan we ook graag het gesprek aan.

Trainingstijden:
Maandag 17:30u – 18:30u
Donderdag 18:00 – 19:30u

Interesse contactpersonen via mail/telefoon of whatsapp:

Trainer gezocht voor WPK/Westlandia Meiden D. Onze talentvolle meiden die komend seizoen als eerste jaars in de D2 en D3 gaan spelen hebben nog geen trainer. Zonde want het zijn getalenteerde en vooral enthousiast meiden die heel graag willen. Er wordt 2x in de week getraind op dinsdag en donderdag van 18:00 – 19:30. Op wedstrijddagen is er wel voor begeleiding gezorgd. D2 en D3 zijn over het algemeen eerste jaars D junioren die dolgraag beter willen worden en vooral heel veel plezier hebben in het spelletje! Een vergoeding behoort zeker tot de mogelijkheden. Geïnteresseerden zijn meer dan welkom en kunnen bellen met Rik Henskens (06 20 11 08 65) of Michel van Zanten (06 51 61 34 84)

Trainer gezocht D.S.H.V. Torius. Studentenhandbalvereniging D.S.H.V. Torius heeft op dit moment zowel een dames- als herenteam, beide uitkomend in de tweede klasse. De teams zijn ambitieus en zitten vol potentie om hogerop te spelen. Daarbij hebben we nog een groep niet-competitiespelende leden, die alleen komen trainen. Onze leden zijn van verschillende niveaus, maar zijn stuk voor stuk gedreven om beter te worden. De TU Delft is de huissponsor van D.S.H.V. Torius en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainers en overige materiaalkosten, door de TU Delft gefaciliteerd. Als handbaltrainer van D.S.H.V. Torius bij X kom je terecht in een fascinerende en internationale werkomgeving met gedreven studenten en medewerkers. Je verzorgt de trainingen aan het herenteam twee keer per week, op dinsdag- en donderdagavond. In het weekend (vaak op zondag) coach je het team tijdens de wedstrijden.  

Functievereisten

 • Je hebt affiniteit met studenten;
 • Je bent enthousiast, flexibel en betrokken;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in handbal;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal. 

Bij interesse of voor meer informatie kun je contact opnemen met Maartje Wijnker via voorzitter@torius.nl. Stuur jouw motivatie en CV uiterlijk maandag 2 september naar bovenstaand e-mailadres. Klik hier voor meer informatie over de vacature en de TU Delft. 

Trainer gezocht voor Dames 1 OHC’01. OHC’01 Dames 1 speelt het volgende seizoen weer in de 1e klasse Brabant. Wij hopen in deze competitie zowel als team als individueel te gaan groeien. Hiervoor zijn wij op zoek naar een trainer die ons daarbij kan helpen! Wij zijn een enthousiast en sportief, leuk en gezellig maar zeker ook prestatiegericht team. Dus ben of ken jij een gemotiveerde trainer die zin heeft om een team te coachen in de 1ste klasse? Dan horen wij dat heel graag! Voor meer informatie graag een mailtje sturen naar de voorzitter Cretienne Oomen via Bestuur@ohc01.nl. Hopelijk tot snel!