Handbaltoernooien en clinics 2022

Handbaltoernooien en clinics 2022

Organiseren jullie een clinic of toernooi? Laat het ons weten via redactie@handbal.nl.
Nationale toernooien
Smeet Mercedes Benz HV BFC toernooi 
Al meer dan 50 jaar is het BFC handbaltoernooi een begrip in het zuiden van het land.

In 1975 vond het eerste Pinkstertoernooi plaats, georganiseerd door HV Caesar.

Later, na de fusie met Blauw-Wit, werd het toernooi omgedoopt tot het BFC-toernooi.

In 2018 organiseerden we het toernooi voor de 50ste keer. Clubs uit de directe omgeving, maar ook uit heel Nederland en soms zelfs verrassende buitenlandse gasten zorgen voor een buitengewone sportieve ervaring. Het BFC handbal toernooi biedt een divers programma waar volop ruimte is voor sport en ouderwetse gezelligheid.

In 2022 zal er een kleiner programma zijn, maar normaliter is het programma van het Smeets Mercedes-Benz BFC Toernooi over drie dagen verspreid.

Op 2 Juli hebben we het volgende programma:

  • Op 2 juli is het zover, het Jeugdtoernooi tot en met de C-jeugd!

In tegenstelling tot andere jaren zal er voor jeugdteam tot en met de C-jeugd een speciaal toernooi komen vol gezelligheid en plezier. Inschrijven kan hieronder!

  • Speciaal is er ook voor de oudere handballers het Café Napoleon Familietoernooi. Inschrijven kan via deze link.

Het familietoernooi wordt uiteraard vervolgt met een groot feest voor jong en oud! Jij komt toch ook?

  • Ook na het toernooi is er ieder jaar weer een feestelijke dagsluiting voor jong en oud! Het thema varieert per jaar, krijg jij er ook zo’n zin in?

Groots Beach Handball Toernooi bij Handbalvereniging DSS op 11 en 12 juni
In dit weekend van 11 en 12 juni a.s. wordt er op sportcomplex Assumburg een groot prestatief toernooi gehouden: het eerste ITQ DSS NK Kwalificatietoernooi Beach Handball

Met 45 deelnemende teams uit het gehele land en 120 wedstrijden is het toernooi helemaal vol. Het toernooi is onderdeel van de landelijke NHV Beach Tour, wat inhoudt dat er gespeeld kan worden voor een plaats op het Nederlands Kampioenschap in augustus. De deelnemende categorieën zijn de jongens van de A- en C-jeugd plus alle teams, van de D-jeugd tot en met senioren bij de Dames.

Beach Handball is niet te vergelijken met het reguliere zaalhandbal. Beach Handball gaat over beleving, snel spectaculair spel en Fair Play. Muziek, pirouettes, vliegertjes en highfives zie je tijdens elke wedstrijd terugkomen. Dit maakt het ook voor toeschouwers heel aantrekkelijk om naar te kijken.

Het toernooi heeft niet alleen een sportieve inslag. Het toont ook de maatschappelijke betrokkenheid van DSS met twee goede doelen die aan het toernooi zijn gekoppeld: Stichting Kind & Brandwond en Gouden Dagen Heemskerk. De vrijwilligers van Gouden Dagen brengen de mensen vanuit de verzorgingshuizen van Heemskerk en vanuit de wijk naar het Beach Handball complex waar zij als VIP’s zullen worden ontvangen. Ook voor hen is het na deze bijzondere jaren weer erg leuk om er op uit te gaan. Voor Kind & Brandwond zal er tijdens het toernooi gecollecteerd worden. Zomers

Dat het een leuk ’beach-weekeinde’ gaat worden, daar gaat de organisatie vanuit. Het hele toernooi kent een festivalachtige uitstraling in zomerse sferen. Iedereen vanuit de omgeving is dan ook van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op ons complex en te genieten van prachtige wedstrijden onder het genot van een drankje en hapje te verkrijgen bij de aanwezig foodtruck van Bite Us, Marx O’Larry’s of in onze gezonde sportkantine.

Dit toernooi is mede mogelijk door de bijdrage van de gemeente Heemskerk en de diverse sponsoren. Het laat weer eens zien hoe samenwerking in de regio garant staat voor nieuwe sportieve initiatieven!

Wil je ook kennis maken met deze sport, kom dan vooral kijken tijdens het weekend van 11 en 12 juni en laat je verrassen! Vrijblijvend een proeftraining is ook altijd mogelijk, meld je dan aan bij beach@dsshandbal.nl en wij nemen contact met je op.


Yvett van Dijk probeert de scoren bij keeper Indy Bangma

INTERNATIONAAL VELDHANDBALTOERNOOI HANDBALVERENIGING HEERLE_03 JULI 2022
We hebben het 2 jaar uit moeten stellen, maar nu staan alle signalen op groen voor onze 50ste toernooiverjaardag! We nodigen jullie graag uit om dit op zondag 3 juli a.s. met ons te komen vieren!

Gezellig handballen met heel de vereniging op hetzelfde toernooi? Dat kan!
Jong en oud is welkom op ons veldhandbaltoernooi in Heerle (West-NoordBrabant, Roosendaal-Bergen op Zoom). Gunstig gelegen tussen Noord/Zuid-Holland en België, waardoor er een
leuke internationale mix ontstaat in de poules!
 
Op onze website www.hvheerle.nl en in bijgaande documenten treffen jullie alle informatie over ons toernooi en het inschrijfformulier aan.
HVHTOERNOOI2022-inschrijfformulier en HVHTOERNOOI2022-uitnodiging
 
Tip: het is kort dag dus wees er snel bij! We hebben een groot terrein ter beschikking, maar we zullen de inschrijving op een bepaald moment moeten sluiten. Iedereen staat te trappelen, dus we verwachten komend toernooi weer een deelnemersveld van meer dan 100 deelnemende teams!
 
We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet, het zou leuk zijn elkaar 3 juli in Heerle te ontmoeten!

 

Heuvelland Veldhandbal Toernooi 2022 
Na 2 jaar geen toernooi is nu eindelijk weer zover. Ons toernooi gaat plaatsvinden op zondag 18 september 2022.
De locatie is ook dit jaar het fraaie  sportcomplex van vv Sportclub’25 te Bocholtz. Er kan ingeschreven worden van F jeugd tot Senioren; Jongens, Meisjes, Dames, Heren & Recreanten

INSCHRIJVEN KAN TOT UITERLIJK 20 JULI [of eerder want ca. 110 teams is max.]
INFO: Huub Senden 06 29218077     
E-MAIL: huub.senden@hccnet.nl
Ga voor meer informatie en het inschrijfformulier naar onze website: www.heuvellandtoernooi.nl

De organiserende handbalverenigingen zijn:
Margraten, Olympia, Juliana, MenG Optimo en Esia.
Wilt u met uw team(s) overnachten: op verzoek sturen wij u een overzicht met adressen van scoutingadressen en kampeermogelijkheden in onze regio.

EHC Toernooi
Beste Sportvrienden,
Dit jaar organiseert handbalvereniging EHC opnieuw het altijd gezellige handbaltoernooi ter opening van het seizoen 2022/2023.
Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op zaterdag 20 augustus en willen uw vereniging graag uitnodigen om hieraan deel te nemen.
Alle informatie over dit toernooi is te lezen op bijgevoegde flyer Flyer uitnodiging toernooi EHC of kijk op onze site https://www.hv-ehc.nl/
Wij hopen u van harte te mogen begroeten op zaterdag 20 augustus 2022.
Inschrijfformulier EHC toernooi inschrijfformulier 2022

HV Zaanstreek organiseert Pinkster Toernooi
Na 
onze succesvolle toernooien in de afgelopen 9 jaar heeft HV Zaanstreek de intentie om in 2022 wederom een veldhandbaltoernooi te organiseren: het Pinkster Toernooi. Dit toernooi wordt – de naam zegt het al – gehouden in het Pinksterweekend.

Uiteraard gaan we deze editie volledig organiseren volgens de geldende Corona-maatregelen in Nederland. In de onverhoopte situatie van annulering van het toernooi door Corona-beperkingen, dan storten wij, zoals we dat ook gedaan hebben voor de editie in 2020 en 2021, 100% van de inschrijvingsgelden terug.

Wanneer?
Barbecue en evt., bij voldoende overnachtingen, feestavond: 04 juni 2022
Toernooidag: 05 juni 2022
U kunt al vanaf vrijdagavond 03 juni op ons terrein terecht!
Waar?
Sportpark Jagersveld, Dr. H.G. Scholtenstraat 16, Zaandam. We hebben de beschikking over twee asfaltvelden en diverse grasvelden.
Voor wie?
Zowel jeugd- als seniorenteams kunnen deelnemen. Om de indeling zo goed mogelijk te kunnen maken, verzoeken wij u om duidelijk aan te geven welk niveau het team heeft. De jeugdteams dienen te worden opgegeven op basis van de leeftijdscategorieën van de competitie 2021-2022.
Kosten
Het inschrijfgeld is €10,- per team. Dit bedrag dient, in verband met de corona-epidemie, betaald te worden op de toernooidag zelf maar kan ook, voor aanvang van het toernooi, worden overgemaakt op rekeningnummer NL95 INGB 0000742494 t.n.v. HV Zaanstreek te Zaandam, o.v.v. Pinkster Toernooi. (mocht het toernooi toch geen doorgang vinden, dan wordt dit bedrag uiteraard geretourneerd.
Scheidsrechters
Wij verzoeken u om per twee deelnemende teams een scheidsrechter te leveren. Er bestaat een mogelijkheid om een voorkeur voor te fluiten categorieën door te geven.
Overnachting
Het is mogelijk om het hele weekend in Zaandam te verblijven. Op Sportpark Jagersveld is voldoende gelegenheid om te kamperen met eigen tent. Kosten voor overnachting zijn afhankelijk van o.a. gebruik van stroom. Neem hierover s.v.p. contact met ons op.
Naast ons sportpark ligt het recreatiegebied Jagersplas, uitermate geschikt voor jeugd-activiteiten maar ook voor gewone recreatie. Tevens is op loopafstand een prachtig overdekt zwembad aanwezig. Dit maakt ons toernooi ook uitermate geschikt als onderdeel en verblijfplaats voor uw handbalkamp.

Dr. H.G. Scholtenstraat 16 · 1509 AR Zaandam · www.hvzaanstreek.nl · T: 06 31639050· E: toernooi@hvzaanstreek.nl

Ontbijt
Wij bieden u een heerlijk ontbijt aan voor 5 euro per persoon per dag.
Schrijf u in door bijgevoegd inschrijfformulier te sturen naar toernooi@hvzaanstreek.nl
Inschrijfformulier-Fysiotherapie-Zaanstad-Pinkster-Toernooi-2022-1

15de editie Kraacht Kup Junior
Op zaterdag 2 en zondag 3 juli is het zover. Dan zal de 15e editite van de Kraacht Kup plaatsvinden. Namelijk de Kraacht Kup Junior. Het programma ziet er anders uit dan andere jaren. Op zaterdag is het jeugdtoernooi op het gras (F-tot en met A-jeugd) en op zondag gaan we het zand opzoeken met een Beachhandbaltoernooi. Dit Beachhandbaltoernooi staat volledig in het teken van de C-jeugd tot en met de A-jeugd. Zet de datum vast in je agenda want dit toernooi wil je natuurlijk niet missen! Meer informatie vind je op onze website. https://www.white-demons.nl/kraacht-kup”

HMC Raamsdonksveer organiseert veldhandbaltoernooi
Op zaterdag 3 en zondag 4 september 2022 organiseert HMC Raamsdonksveer
voor de 48e keer een groot en gezellig veldhandbaltoernooi te Raamsdonksveer.
Op zaterdag spelen: F-, E-, D-, C- en B-jeugd.
Op zondag spelen: A-jeugd, senioren en recreanten.
Meer informatie kunt u krijgen bij Willem van Oversteeg, info@hmcraamsdonksveer.nl of op
de website www.hmcraamsdonksveer.nl

Internationale/buitenlandse toernooien
FLANDERS HANDBALL TROPHY
Pure fun & handbal, aan de meest lage prijzen!
Heb je een vriendengroep handballers? Willen jullie er eens samen op uit?
The Flanders Handball Trophy is hier de ideale oplossing voor!
Jullie kunnen zich meten met ploegen uit landen zoals Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Nederland en België. Vervolgens kunnen jullie samen vieren op de Flanders Party!
Ook Zweedse en Hongaarse clubs hebben ons tornooi reeds in het verleden aangedaan en geweldige promotieploegen zoals Saga Africa zorgen voor de ambiance tijdens de wedstrijden.
Onze organisatie staat voor flexibiliteit en zal er alles aan doen om jullie ploeg van een schitterend weekend te laten genieten!
Inschrijven kan nog! Vraag je offerte aan via onze website of via flanderstrophy@telenet.be

FLANDERS TROPHY 2022
Waar?       4 sporthallen in Sint-Truiden (België)
Wanneer?    Paasweekend (16 & 17 april 2022)
Voor wie?   Senioren, U19, U16 en U14 (dames & heren)
Kosten?      LOW BUDGET (4 goedkope tarieven: zie onze website)
Alle info:    WWW.FLANDERSTROPHY.BE
Voor alle tarieven en leeftijden van de reeksen, surf naar onze website.
Voor leuke sfeerfoto’s, like ons op facebook.

Sanes Cup 2022 8 t/m 12 juli 2022 (Barcelona)
Sant Esteve Sesrovires- Barcelona

  • 4 dagen handbal
  • 12 categorieën
  • accommodatie voor de deelnemende teams
  • 5 banen
  • Vrije tijds activiteiten

Contact
Carrer Escola Nova, S/N
08635 Sant Esteve Sesrovires
Barcelona
sanescup@chses.net

Voor meer informatie en inschrijven zie website: http://www.sanescup.com/en/