Trainers en/of spelers gezocht

Trainers en/of spelers gezocht

Is jouw vereniging op zoek naar een trainer of nieuwe spelers? Mail het naar redactie@handbal.nl.

S.D.O.L. zoekt trainer/coach voor Dames 2
Handbalvereniging S.D.O.L. is op zoek naar een ambitieuze, fanatieke en vooral gezellige train(st)er/coach voor ons jonge dames 2 team. Het team bestaat uit gezellige en leergierige dames van de leeftijd 18 tot 25 jaar. Het dames 2 team traint twee keer in de week, op dinsdag en vrijdag. Bij interesse zijn er mogelijkheden tot het behalen van (extra) trainerscursussen.

Ben jij, of ken je iemand die een leuke uitdaging ziet in het trainen en evt. coachen van dit team? Neem dan gerust contact met ons op via handbal-commissie@svsdol.nl

H.V. Combinatie is op zoek naar een keepster voor Dames 1
Handbalvereniging Combinatie ’64 uit Losser is met spoed op zoek naar een keepster voor Dames 1, uitkomende in de Hoofdklasse HK DS-B. Het gaat om een jong enthousiast team. Het team traint op dinsdag en donderdag van 20.00 tot 21.30 uur. Voor belangstelling en voor vragen kun je een mail sturen naar combinatie64@handbal.nl of contact opnemen via 06-12917655.

HV Dongen zoekt nog aanvulling voor dames 1 en heren 1
HV Dongen dames 1 en heren 1 kunnen beiden nog aanvulling gebruiken voor de selectie. Beide teams spelen in de hoofdklasse. De thuiswedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld waarbij ook de derde helft voor beide teams van belang is. Beide teams trainen op de locatie: sporthal De Salamander te Dongen. 
Heren 1 traint op dinsdagavond van 19.00 – 20.30 uur en op donderdag van 19.30 – 21.00 
Dames 1 traint op donderdagavond van 19.30 – 21.00 uur. 

Mocht je zin hebben om bij ons te komen spelen dan ben je van harte welkom om een aantal keren mee te trainen zodat je de sfeer kunt proeven. De trainingen starten vanaf dinsdag 30 augustus.
Voor vragen kun je contact opnemen met Toine Sips, tel. 06-55398861.

Groesbeeks Glorie zoekt een enthousiaste trainer voor de F/H jeugd
De F- en H-jeugd traint één keer per week op de donderdag van 17:00 uur tot 18:00 uur en speelt dit seizoen twaalf toernooien in het weekend. Ben jij sportief, enthousiast en wil jij onze F- en H-jeugd met plezier laten handballen? Dan ben jij de trainer die we zoeken! 

Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail dan naar tc@groesbeeksglorie.nl!

RKDES Kudelstaart (NH) zoekt spelers voor herenteam
RKDES is een club met ruim 100 leden in de gemeente Aalsmeer. Plezier staat hoog in het vaandel. Ons herenteam is voor komend seizoen op zoek naar (oud)spelers die recreatief willen handballen. Wat verwachten we van jou;

 • 1x per week in sporthal Leimuiden trainen (sept/mrt)
 • 1x per week zaalcompetitie – 14/16 wedstrijden
 • 3e helft meedoen is een pré
 • Je spelniveau is onbelangrijk
 • Interesse? Mail naar rkdes@handbal.nl

HC Groot Venlo DS1 zoekt nog een train(st)er
Ben jij op zoek naar een zooitje ongeregeld? Want dit zooitje ongeregeld is op zoek naar JOU! Wij, HC Groot Venlo DS1, zijn op zoek naar een nieuwe train(st)er! We spelen momenteel nog 1ste klasse maar gaan er volgend jaar hard voor werken om een stapje hoger op de ladder te maken!

Dussss heb jij wel zin in een jaar met gezellige trainingen op maandag en donderdagavond, pittige wedstrijden maar daarbij ook leuke lange kantine avondjes, chaotische team weekendjes (gr teamweekend-organisatie) en natuurlijk een jaar lang plezier met het leukste team uit Limburg & omstreken.

Dan stuur ons snel een berichtje en kom gezellig bij ons op de koffie! Voor meer informatie: Arno Kuijpers (begeleider): arno.kuijpers@gmail.com of (06-53245003)

OBW zoekt een trainer/coach voor dames 2!
Handbalvereniging OBW zoekt voor Dames 2 een nieuwe trainer/coach. De dames eindigde afgelopen seizoen in de 2e klasse op een mooie 3e plaats. Samen met DS1, is er een grote en brede selectie die voor de wedstrijdsport wil gaan. Jan Lentjes traint en coacht DS1 en in samenwerking met hem zullen ook de 2 teams gevormd worden. Het eerste is vorig jaar gepromoveerd naar de 2e divisie, het zou mooi zijn als ons 2e ook nog een stapje omhoog zou kunnen maken. Lijkt het jou leuk om deze enthousiaste groep te trainen (op dinsdag en donderdag) en te coachen en in het warme bad OBW terecht te komen, dan komen wij graag met jou in contact! Bij interesse mag je een mail sturen naar handbal@obw.nl en dan nemen wij contact met je op. 

Legmeervogels zoekt trainer voor Eerste senioren damesteam
Legmeervogels handbal is een breedtesportvereniging die van jong tot oud handbalplezier gunt. Na een lange inzet voor de vereniging is onze hoofdtrainer gestopt. We zoeken iemand die het leuk vindt de spelers van Dames 1 en Dames A1 een stapje verder te brengen. (voor de A1 is wel een coach beschikbaar, die 1 maal per week training geeft) Ook een verdere ondersteuning van de (amateur-)trainers van de juniorenteams is gewenst om hen ook het beste uit zichzelf en hun team te laten halen.

Legmeervogels handbal rekent erop dat er geen corona-maatregelen meer zullen volgen, en zet volop in om weer meer leden aan zich te binden en dus te kunnen groeien. Legmeervogels handbal is samen met voetbal en zaalvoetbal onderdeel van vereniging Legmeervogels; we spelen en trainen in Uithoorn. Een vergoeding is bespreekbaar.

Voor meer informatie: Luuk Heijlman, voorzitter: luukheijlman@legmeervogels.nl of (06-54 236291)

Trainer Dames Senioren HV Manual Venray gezocht
HV Manual uit Venray is een vereniging met ambities en bereid daar in te investeren. Voor de komende seizoenen zoeken wij een trainer/coach (m/v) voor onze Dames Senioren. Het team is een ambitieuze mengeling van ervaren speelsters en doorgestroomde A-jeugd spelers. Na de successen van de afgelopen jaren, maar ook het vertrek van enkele ervaren speelsters,  is het nu tijd om te bouwen aan een nieuw collectief.

Komend seizoen spelen onze Dames in de 2de klasse wedstrijdsport, in de regio Brabant/Limburg, en het uiteindelijke doel is om weer te promoveren naar de 1ste klasse. De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond.

Reacties kunnen via TC@HVManual.nl

Gezocht: enthousiaste speelsters dames HV Internos te Etten-Leur
Voor ons 1e en 2e dames team zijn we voor komend seizoen (2022-2023) op zoek naar enthousiaste speelsters en keepsters die onze teams komen versterken. Beide teams spelen in de eerste klasse (Zuid-Holland en West-Noord-Brabant) met de ambitie om te promoveren naar de hoofdklasse. Deze ambitie wordt ondersteund vanuit de vereniging doordat er voor beide teams goede trainers beschikbaar zijn die gezamenlijk de technische lijnen voor beide teams uitzetten.

De huidige bezetting van de dames selectie is aan de krappe kant en de jeugd is nog iets te jong om nu al door te stromen. Daarom zijn we op zoek naar aanvulling van buiten onze vereniging, waarbinnen je je absoluut snel thuis zult voelen door de gezellige sfeer en de gedrevenheid op het veld.

Dus ben jij op zoek naar een fijne vereniging waar je deel uit kunt maken van een fanatieke damesselectie neem dan contact op met Jeroen Ista (06-10796945). Of kom een keer meetrainen op woensdagavond van 20.15 uur tot 21.45 uur.

Handbalvereniging Blauw-Wit in Ruurlo is op zoek naar een trainer/coach voor verschillende jeugdteams!
Ben of ken jij iemand die het leuk vindt om op dinsdagavond training te geven aan de D- of E-jeugd van onze mooie vereniging en op de zondagen coach te zijn bij de wedstrijden van het team? Dan zoeken wij jou! We zoeken een enthousiast iemand met passie voor de sport, die gedreven is om onze jeugdleden iets bij te leren op het gebied van handbal. Onze jeugd is in een aantal jaar gegroeid van nul teams naar drie teams. Hartstikke leuk, maar om die groei te behouden hebben we een enthousiasteling nodig die de trainingen en coaching wil verzorgen! De voorwaarden zijn uiteraard in overleg. We komen graag met je in contact! Bij interesse mag je een mail sturen naar blauwwitruurlo@outlook.com, dan nemen wij contact met je op!

S.V. VOS is op zoek naar een trainer en of coach voor de selectie
Wij, de dames senioren van sv. VOS, een enthousiaste groep die graag een stapje verder willen met handbal.Wij zijn op zoek naar jou, ben jij die enthousiaste gemotiveerde trainer/coach die een groep met een grote diversiteit in leeftijd. We komen uit in de tweede klasse in de zaal en 2e divisie op het veld en trainen 2x in de week. Na de weinig inspirerende corona periode heeft het team er weer zin in.
Wij zijn:
 • Een enthousiaste en gemotiveerde groep meiden van diverse leeftijden
 • Uitkomend in de 2e klasse zaal met de ambitie om in de toekomst naar de 1e klasse te promoveren
 • We trainen op dinsdag en donderdag
 • het doel van dit jaar is om aan het team te bouwen en een hechte groep te worden, we willen dit bereiken door voornamelijk plezier te hebben in de sport waardoor de resultaten vanzelf wel komen
Wij zoeken:
 • Een enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach die weet wat het spel handbal inhoud. Een diploma is voor ons niet vereist we vinden het belangrijker dat je een klik heb met het team.
 • Een fanatieke trainer die in staat is om de fanatieke eigenschappen over te brengen op de groep.
Wij bieden:
 • Een ambitieuze en gezellige selectie binnen een prettige vereniging
 • Een TC die je ondersteunt tijdens de trainingen.
 • Een gezellige kleinschalige vereniging die een nieuwe weg is ingeslagen.
 • Mogelijkheden voor marktconforme vergoedingen
Reactie kunnen naar:
 

De Goese Sport Combinatie (GSC) zoekt jeugdtrainers (F en D/E-jeugd)
Handbalvereniging GSC probeert het handbal op de Bevelanden weer op de kaart te zetten. Dat doen we o.a. door het geven van handbalclinics op de basisscholen. Dat heeft afgelopen jaar geresulteerd in een complete F-groep van 14 kinderen, de groep D/E omvat – nu nog – 4 kids.

Voor beide groepen zijn we op zoek naar een serieuze train(st)er (allebei – maar wel apart – en op 1 avond training geven kan ook) die ze de volgende stappen in het handbal wil en kan laten zetten. De trainingslocatie (veld en zaal) is nu in Heinkenszand, maar we hopen t.z.t. ook een groep in Goes op te zetten.
 
Natuurlijk zijn we bereid – in overleg – een vergoeding te geven voor je inspanningen.
 
Mocht je belangstelling hebben laat dat dan z.s.m. weten aan Auke van Hinte via gsc@handbal.nl.

Handbal VVW zoekt een nieuwe trainer
Onze heren selectie zoekt nog een trainer voor volgend seizoen. Ben jij op zoek naar een gezellige groep mannen die in de Tweede Divisie spelen? Meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek bij onze technische commissie via technischecommissie@handbalvvw.nl

Een gezellige groep!
Niveau: Landelijk Tweede divisie A
In voor een gezellige 3e helft
Een mooie vereniging!

Train(st)er gezocht voor H.V. De Cirkeltijgers (Groningen)
Studentenvereniging H.V. De Cirkeltijgers is voor seizoen 2022-2023 op zoek naar een verenigingstrainer! We zoeken bij voorkeur iemand die 6 uur per week (1,5 uur x 4) beschikbaar is om training te verzorgen voor verschillende teams; twee tweede klas dames teams, een tweede klas heren team. We bieden een hele gezellige tijd tussen de studenten, en een leuke vergoeding vanuit het sportcentrum! Interesse? Stuur een mailtje naar bestuur@cirkeltijgers.nl

Keepster gezocht voor DSG meidenteam
DSG is naarstig op zoek naar een toegewijde keepster voor het meidenteam in de leeftijd van 15 jaar.

Dus lijkt het jou leuk om een team in opbouw te komen versterken, waarbij er met extra keeperstraining ook zal worden gewerkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, reageer dan snel en kom nog deze week proeftrainen! Onze vaste dagen zijn woensdag om 17.00 uur en vrijdag om 18.00 uur.

Neem contact op met info@dsghandbal.nl of Bart de Haan 06 152 795 84.

Train(st)er gezocht door HV Odis Dames 1
Klik hier voor de volledige vacature!

Spelers gezocht SV de Treffers
SV de Treffers uit Krimpen  aan den  IJssel zoekt voor haar HB team , in het nieuwe seizoen uitkomend in de jeugddivisie, nog talentvolle spelers en een keeper. Ben jij dat gemotiveerde talent en wil je met ons, een enthousiaste en fanatieke groep jongens, een  mooi avontuur aangaan. Wij trainen op dinsdag en donderdag in de zaal.

Verder zoeken wij ook nog spelers en speelsters voor onze DA, DS en HS. Ook deze teams trainen op dinsdag en donderdag.

Voor meer informatie: secretaris.treffers@gmail.com tav Onno Weggemans. Bellen mag ook: 0611311588

Vanaf seizoen 2022-2023 is KDO handbal (De Kwakel, Noord-Holland) op zoek naar een handbaltrainer voor de dames senioren
We zoeken iemand die:
– een fanatiek én gezellig team kan begeleiden, ze zijn dit seizoen kampioen geworden in de tweede klasse en gepromoveerd naar de eerste klasse in de zaalcompetitie;
– beschikbaar is op dinsdag, donderdag (trainingsavonden) en/of zondag (wedstrijd).

Wat hebben wij te bieden:
– een enthousiaste trainersgroep die veel kennis deelt en behulpzaam is;
– een vergoeding;
– mogelijkheid tot het volgen van trainersopleidingen (niet verplicht!);
– een prachtige accommodatie met onder andere een eigen sporthal, handbalveld, kantine en vanaf deze zomer ook twee Beach Handball velden;
– een vereniging waar veel vrijwilligers actief zijn en waar plaats is voor veel sociale activiteiten.

Ken of ben jij degene die wij zoeken? Neem contact met ons op via handbal@kdo.nl.

SV VIOS uit Heythuysen (LB) zoekt trainer/trainster voor Dames 1 (hoofdklasse)!
Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar een trainer/trainster voor onze Dames 1. Onze dames spelen middenmoot hoofdklasse en bestaat over het algemeen uit een jong en dynamisch team. SV VIOS een kleine maar ambitieuze dorpsvereniging, waar de tribunes elke “super Saturday “ goed gevuld zijn.

Ben jij die enthousiaste trainer/trainster die deel wil nemen aan een mooie uitdaging, neem dan contact op het volgende mailadres: tc@svvios.nl

Green Park Handbal Aalsmeer zoekt talentvolle speelsters Damessenioren/A-jeugd!
Green Park Handbal Aalsmeer heeft voor het seizoen 2022-2023 nog enkele plekken vrij in de damesselectie. Dames 1 komt uit in de 1e divisie en Dames 2 in de hoofdklasse. We zijn erg ambitieus als groep maar ook als club. Onze jeugd is nog iets te jong om door te stromen, maar die komen er aan. Daarom zoeken we voor nu versterking buiten de club.
Dus ben jij dat talent of je wil het echt hoger op proberen, én je hebt zin in een fanatieke groep meiden. Neem dan contact op met toonen200882@gmail.com of via whatapp 06 22 22 2762.  Wij trainen 3x in de week op maandag, woensdag en vrijdag.

Handbalverening Aeolus uit Wildervank zoekt trainer voor Meiden B-jeugd!
Voor volgend seizoen zijn we opzoek naar een handbaltrainer (M/V) voor de Meiden B-Jeugd.
Goed om te weten aankomend seizoen worden zij A-jeugd.

De Meiden B-Jeugd bestaat uit meiden in de leeftijd van 12 tot 18 jaar.
We zijn opzoek naar een enthousiaste trainer (M/V).  Belangrijk is echter dat hij / zij er plezier in heeft om de meisjes handbal technisch beter te maken, hen leert in goed teamverband samen te werken, zelf goede communicatieve vaardigheden bezit en boven de groep kan staan. 
 
Dus voel jij geroepen en wil je meer informatie of eens komen kijken?
Neem dan contact op via hvaeolus@gmail.com.

Handbalvereniging Witte Ster zoekt voor volgend seizoen naar een trainer/coach voor de heren selectie.
Heren 1 speelt 1e divisie en blijft dit ook spelen aankomend seizoen. 

Wij zoeken een trainer die: 
* Bereid is om 2 keer in de week te trainen (dinsdag & donderdag)
* De wedstrijden van heren 1 coached. 
* Prestatiegericht is maar ook waarde hecht aan sfeer, plezier en gezelligheid.
* duidelijk is in communicatie en duidelijke verwachtingen schept. 
 
Wij bieden:
– Een dynamisch team van jonge en meer ervaren spelers
– Gezelligheid
– Een gepaste vergoeding (in overleg)
– Een vernieuwd bestuur 
 
Heeft u interesse of vragen mail dan naar: tc@wittester.nl

 

AHC’31 Dames 1 zoekt nieuwe trainer/coach!
Trainer/coach voor enthousiast team AHC’31 Dames 1! Voor volgend jaar zijn wij opzoek naar een trainer en/of coach die ons kan helpen om opnieuw een heerlijk handbaljaar te hebben met elkaar. We zijn dit seizoen op een mooie 2e plaats in de 1e klasse geëindigd en hopen volgend jaar weer voor het kampioenschap te mogen strijden!

Ons team zit vol met enthousiaste, gezellige meiden die het op het veld ook aardig goed doen samen! Buiten het veld is er sprake van gezelligheid en goede teambuildingsactiviteiten gedurende het seizoen!

Op dinsdag- en woensdagavond trainen we samen met onze dames 2, waarbij we op zoek zijn naar een trainer die ons verder kan helpen om te groeien. We zoeken ook nog iemand die ons zondag op de bank kan helpen om de juiste tactische beslissingen te maken waardoor wij ons volledig op het spel kunnen storten.

Lijkt je dit wat of ken je iemand die hier interesse in heeft? Mail dan naar; peter@ahc31.n

AHC’31 Heren 1 zoekt trainer/coach!
Trainer/coach voor AHC’31 Heren 1 team voor volgend jaar zijn wij op zoek naar een trainer/coach die samen met ons een mooi handbalavontuur wil aangaan! We zijn al jaren een stabiele middenmoter in de hoofdklasse maar willen graag meer.

Ons team is super internationaal met een scala aan ervaring en ideeën. Het is een vriendengroep die buiten het veld ook veel met elkaar optrekt.

Bij voorkeur zoeken wij iemand die zowel de trainingen als de wedstrijden kan begeleiden. De trainingen zijn op de dinsdag- en woensdagavond en de wedstrijden doorgaans op zondagmiddag.

Lijkt je dit wat of ken je iemand die hier interesse in heeft? Mail dan naar; peter@ahc31.nl

KDO handbal zoekt handbaltrainer voor dames A en B Jeugd!
Vanaf seizoen 2022-2023 is KDO handbal (De Kwakel, Noord-Holland) op zoek naar een handbaltrainer voor onze dames A en B-jeugd.

We zoeken iemand die:
– kennis heeft van het handbalspelletje;
– handbaltrainingen kan verzorgen op dinsdag- en donderdagavond;
– duidelijk is in zijn of haar communicatie;
– een groep leergierige jonge dames kan blijven enthousiasmeren voor het handbalspelletje.

We bieden:
– een enthousiaste trainersgroep die veel kennis deelt en behulpzaam is;
– een vergoeding;
– mogelijkheid tot het volgen van een trainersopleiding (niet verplicht!);
– een prachtige accommodatie met onder andere een eigen sporthal en kantine;
– een vereniging waar veel vrijwilligers actief zijn en waar plaats is voor veel sociale activiteiten.

Ken of ben jij degene die wij zoeken? Neem contact met ons op via handbal@kdo.nl.

Wasmeer dames 1 zoekt een nieuwe trainer!
Wij zijn Wasmeer dames 1, een leuke groep meiden tussen de 21-25 jaar. We spelen bijna allemaal al ons hele leven bij Wasmeer en nu een aantal jaar in deze samenstelling. Volgend jaar gaan wij beginnen in de wedstrijdsport met het oog om daarin door te groeien, een mooie basis om in te stappen als trainer. We trainen op dinsdag en donderdag en spelen onze thuiswedstrijden op zaterdagavond. Onze voorkeur gaat uit naar een trainer/coach, maar mocht aanwezigheid bij de wedstrijden niet lukken, dan zijn alleen de trainingsavonden ook een optie. Naast dat we allemaal willen leren en groeien, houden we ook van gezelligheid. Zoals stappen in het weekend of op donderdag na de training met z’n allen wat drinken. Het handballen is voor ons een (leuke) hobby, maar niet ons leven.
Ben jij een trainer of trainster die zin heeft om een leuk, jong maar ook leergierig team die ambitie heeft om door te groeien in de wedstrijdsport te trainen? Neem dan voor o.a. de financiële vergoeding contact op via wedstrijdsecretaris-handbal@wasmeer.nl en wie weet zien we jou aan de start van het nieuwe seizoen in Hilversum!

𝐇𝐞𝐫𝐞𝐧 𝟏 𝐯𝐚𝐧 𝐇𝐌𝐒 𝐀𝐜𝐡𝐢𝐥𝐥𝐞𝐬 𝐮𝐢𝐭 𝐔𝐭𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐢𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧𝐝 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧 𝐨𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫/𝐜𝐨𝐚𝐜𝐡.
Wil jij een ervaren herenteam trainen en coachen dat meedoet in de top van de hoofdklasse? Lees dan snel verder!

HMS Heren 1 komt uit in de hoofdklasse C en kan altijd bovenin mee draaien. De diverse groep bestaat uit ervaren spelers met een geschiedenis in de ere-, eerste of tweede divisie en spelers die vanuit andere niveaus zijn doorgegroeid naar de hoofdklasse. Spelers die elkaar gevonden hebben in Utrecht om op een behoorlijk niveau met elkaar te kunnen handballen, zonder daarbij het spelplezier en sociale contact uit het oog te verliezen.

Er wordt getraind op dinsdag en donderdagavond in Sporthal Zuilen. Wedstrijden zijn voornamelijk op zaterdagavond. 

Voor trainers is een vergoeding beschikbaar en tevens kunnen wij jou als trainer een trainerscursus bij het NHV aanbieden.

Ben jij iemand die met veel plezier en passie leiding kan nemen en je handbalvisie en inzicht kan overbrengen aan de groep? Weet jij leuke en uitdagende trainingen te geven en wil je graag met een eerste herenteam aan de slag? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Bij HMS Achilles staan zowel sportprestaties als plezier hoog in het vaandel. Daarom worden er meermaals per jaar borrels, toernooitjes en andere evenementen georganiseerd.

Zowel beginnende als ervaren trainers zijn welkom.

Hoe het er bij ons aan toe gaat? Bekijk deze sfeerimpressie die U in de Wijk Zuilen over ons gemaakt heeft: https://www.youtube.com/watch?v=eI5xUHbFLsM 

Of neem een kijkje op onze website: www.hmshandbal.nl  

Bij interesse of vragen, stuur vrijblijvend een mailtje naar: tc.hms.achilles@gmail.com

DS SELECTIE HV FOREHOLTE ZOEKT NIEUWE TRAINERS/COACHES

Met ingang van seizoen 2022-2023 zijn we voor de damesselectie van HV Foreholte op zoek naar twee enthousiaste trainers/coaches die met een groep jonge getalenteerde meiden weer de stap omhoog willen maken. Beide teams waar een trainer/coach voor wordt gezocht, spelen op landelijk niveau (uitkomend in de 1e en 2e divisie). We zoeken 2 trainers/coaches met kennis, handbal ervaring en die in het bezit zijn van/ambitie hebben tot het behalen van een HT 3 diploma.
 
De selectie groep is een zeer gevarieerd team van speelsters met verschillende leeftijden tussen de 18 en 28 jaar. In het team spelen speelsters met handbalervaring op hoog niveau, gemengd met speelsters uit onze eigen jeugd. De selectie groep is erg leergierig en dragen de club een warm hart toe. 
We trainen 3x in de week op de dinsdag-, woensdag- en donderdag avond. Onze wedstrijden worden veelal op zaterdagavond gespeeld met een enkele uitwedstrijd op de zondagmiddag. Elke training en wedstrijd gaan we voor verbetering en goede ontwikkeling om zo de winst binnen te halen! Wij hebben een trainer/coach nodig die op een enthousiaste manier en met een beetje pit de juiste begeleiding kan geven.
 
Ken jij iemand of ben jij degene die wij zoeken en wil je met ons een nieuwe uitdaging aangaan? Aarzel dan niet en stuur een bericht naar:

Barendrechtse Handbalvereniging Savosa zoekt met spoed dames trainer
Handbalvereniging Savosa bestaat dit jaar precies 20 jaar en is ontstaan door de samenvoeging van twee verenigingen, Ancora uit Rotterdam en Sprongschot uit Barendrecht.

Binnen Savosa is plezier altijd een belangrijk element. Maar naast plezier is prestatie ook een drijfveer. Savosa draait al een aantal jaren mee in de sub top.

Wat bieden we ?
Bij Savosa hebben we momenteel 12 A meiden die volgend jaar allemaal over gaan naar de dames. Ze spelen al sinds de E jeugd met elkaar samen. Dit team speelt sinds 4 jaar onafgebroken in de Topklasse.

Het huidige dames team, bestaande uit 12 dames speelt momenteel in de 1e klasse, promotie is op een haar na gemist.
We hopen beide teams in de 1e klasse in te delen en als er ruimte is zelfs 1 team in de hoofdklasse, maar daar zijn we afhankelijk van het NHV en de beschikbare ruimte.

Wat vragen we ?
Jij als trainer hebt de uitdaging de totale groep volgend jaar 2 keer per week samen te trainen en op basis van deze trainingen en de te organiseren oefenwedstrijden een selectie te maken voor het eerste dames team.

De overige dames zullen in het tweede team spelen. Naast trainer van de hele groep ben je ook de hoofdcoach van het eerste dames team. Voor het tweede dames team zijn we nog op zoek naar een coach die tevens als assistent trainer kan fungeren.

We verwachten dat je van deze groep een (h) echt team maakt. Spelplezier hebben we hoog in het vaandel, maar ook een resultaat in de vorm van een kampioenschap van dit eerste team is van groot belang.

Belangstelling ?
Denk je nu na het lezen van dit bericht, dit past mij … neem dan contact op met het bestuur: bestuur@savosa.nl
Ook indien je meer informatie wenst of verdere vragen hebt.


Handbalverening Aeolus uit Wildervank
Voor het volgend seizoen zijn we opzoek naar een handbaltrainer (M/V) voor de Dames Midweek.
Het team bestaat uit een groep gezellig dames waarbij plezier van belang is, maar ze kunnen ook zeker serieus zijn.
We zijn op zoek naar een trainer (M/V) welke 1 keer per week trainen op de woensdag van 20.30-21.45u in de Wildervanckhal (Woortmanslaan 1, Wildervank).
Daarnaast spelen zij wedstrijden op wisselende dagen doordeweeks. 
Thuis wedstrijden zijn op vrijdag.

Onze motto? Samen sterk. 
Dus voel jij geroepen en wil je meer informatie of eens komen kijken?
Neem dan contact op via hvaeolus@gmail.com.
 
Nieuw-Heeten Dames Senioren zoekt een keeper!
Voor 1 van onze  dames senioren teams zoeken we voor komende seizoen (2022-2023) een keepster. We hebben de afgelopen jaren geen B team en de keepster van de A is al over naar de senioren. We hebben nu voor elk team wel een keepster, maar mochten er blessures komen dan hebben we geen reserve . Daarom zijn we nu op zoek naar versterking.
Ons dames 1 team speelt in de hoofdklasse en ons dames 2 team speelt in Dames Senioren NO-Oost DS-01 Z. De trainingen zullen op de dinsdag en donderdag zijn.
Heb jij in het verleden gekeept of lijkt het jou leuk om in het handbal doel te staan kom dan eens langs of train een paar keer met ons mee. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons: handbalsenioren@svnieuwheeten.nl

TOGB Handbal zoekt hoofdtrainer/coach
Helaas heeft onze huidige hoofdtrainer aangegeven na 4 seizoenen vanwege fysieke ongemakken te stoppen met trainen/coachen.
We zijn daarom op zoek naar iemand die deze taak van hem over wil nemen.

TOGB Handbal uit Berkel en Rodenrijs is een gezonde en gezellige vereniging met veel (talentvolle) jeugd.
In alle leeftijdscategorieën zijn wij vertegenwoordigd met een paar damesteams, wij hebben (nog) geen herenteams.

Met ingang van volgend seizoen zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer/coach (m/v) die:

 • enthousiast en gemotiveerd is;
 • een goede mix kan vinden tussen presteren en gezelligheid;
 • speelsters individueel en in teamverband beter wil maken;
 • gevarieerde trainingen kan geven;
 • 2 keer in de week de damesselectie wil trainen en bij voorkeur ook 1 of 2 keer in de week de A-jeugd;
 • de wedstrijden van DS1 (ZW 1e klasse) wil begeleiden en coachen.

Leeftijd en ervaring zijn niet belangrijk, een goede spirit en drive wel.

Wij hebben te bieden:

 • een gezellige en sportieve selectie;
 • veel (talentvolle) jeugd en dus een mooie toekomst;
 • een mooie accommodatie met een eigen sporthal;
 • een prima vergoeding;
 • mogelijkheden tot verdere ontwikkeling.

Heb je interesse of wil je graag meer weten, neem dan contact op via eelco.tc-handbal@togb.nl.

SV De Lutte Handbal zoekt trainer meiden B-jeugd (15-16 jarigen)
Ben jij DE jeugdtrain(st)er die WIJ zoeken in De Lutte? Een groep actieve, enthousiaste en hardwerkende meiden die voor prestatie en spelplezier gaan zoeken een trainer/coach. Uitkomend op dit moment in Poule Noord-Oost Twente DB-02Z.

Wie zoeken wij:

· Enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach met handbalkennis.

· Een gedreven trainer die gemotiveerd is om zijn team beter te maken.

· Iemand die gek is van het spelletje en dit weet over te brengen op de groep.

· Een trainer die 2 keer per week de training verzorgt.

· Aanwezig is voor begeleiding en coaching van wedstrijden.

Wij bieden:

· Vrijwilligersvergoeding en reiskostenvergoeding passend bij niveau handbaltrainer 2 (HT2)

· Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

· Evt. Ondersteuning in opleiding HT2 of HT3

· Een gezellig en sportief team binnen een prettige vereniging.

Wij nodigen ook mensen met minder ervaring uit om te reageren. Als je over de juiste drive en wil tot presteren beschikt dan kan dit positief zijn. Als vereniging zijn wij van mening dat het opleiden van mensen van belang is en willen dit ook graag faciliteren voor de juiste man of vrouw.

Past dit bij jou, neem dan contact op met onze vereniging.
Mail: delutte@handbal.nl
Contactpersoon: Linda Nijhuis 06-21332001

HV Auto Smeeing dames senioren uit Soest zoekt trainer/coach
HV Auto Smeeing/BDC zoekt voor haar dames 1 team een trainer/coach!Wij spelen eerste klasse en trainen op maandag en donderdag. De trainingen op maandag zijn ingevuld, dus dat zou een vrije avond kunnen betekenen. Thuiswedstrijden spelen wij op zondag in het centraal gelegen Soest. Onze selectie is heel breed en dus altijd voldoende spelers. 

Wij zoeken iemand die…..
* ons technisch en tactisch beter maakt
* houdt van snel handbal
* open en duidelijk communiceert
* wellicht ook de C-meiden wil trainen (geen must)
* de 3de helft ook belangrijk vindt
 
Eens kennismaken? Neem contact met ons op via info@smeeingbdc.nl
 
Train(st)er gezocht voor Nieuw-Heeten Dames 2:
Voor Nieuw-Heeten dames 2 zijn we nog opzoek naar een train(st)er/ coach voor aankomend seizoen 2022/2023. Dit team speelt in: Dames Senioren NO-Oost DS-01 Z
Het is een gezellig en gemotiveerd team met ongeveer 11 dames, met een leeftijd tussen de 18/23 jaar. Dames 2 heeft een begeleidster die aanwezig is bij alle wedstrijden. De dames krijgen nu samen met dames 1 twee keer in de week training van de hoofdtrainer. De trainingen zullen waarschijnlijk op de dinsdag en donderdag avond zijn. De wedstrijden zijn over het algemeen op de zondag ochtend.

Wie zoeken wij:

 • Een enthousiaste train(st)er/coach
 • Iemand die het team kan motiveren
 • Een train(st)er/coach die 1x per week het team coacht tijdens de wedstrijden
 • Iemand die samen met onze hoofdtrainer bekijkt hoe jullie de trainingen kunnen gaan vormgeven.

Zie jij dit zitten?? Stuur ons dan een berichtje naar het volgende mailadres: handbalsenioren@svnieuwheeten.nl

TRAINER(S)/COACH(ES) GEZOCHT SV Hoogersmilde
SV Hoogersmilde is op zoek naar een enthousiaste train(st)er/coach voor onze gemotiveerde dames selectie. Dames 1 speelt in de 2e klasse Noordoost en dames 2 in de 3de klasse.

Daarnaast hebben wij nog een getalenteerd jongens A/heren team en een meisjes D team, die een train(st)er zoeken om het aanwezige potentieel in de teams naar boven te brengen.

Wij zoeken iemand die:

– Fanatiek is maar ook de gezelligheid binnen het team belangrijk vindt

– Mee denkt aan de opbouw binnen de vereniging richting de toekomst

– Jeugd speelsters betrekt/integreert in de selectie

– Open en duidelijk communiceert

– De groep technisch en tactisch kan verbeteren

Als er iemand is die training wil geven aan alle teams, heeft dat onze voorkeur.

We bieden je een vergoeding voor de gemaakte trainingsuren, reiskosten en waar nodig eventuele trainingsopleidingen. Dit alles natuurlijk in goed overleg. De groep traint op dinsdag, woensdag (heren) en donderdag avond en de thuiswedstrijden van het eerste team worden voornamelijk op zondag gespeeld.

In goed overleg kunnen we trainingsdagen wellicht behoefte aanpassen. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met: svh@handbal.nl

Damesteam van Warmunda zoekt nieuwe trainer!
Het damesteam van Warmunda zoekt een nieuwe trainer/coach. Wij spelen in regio Zuid-Holland.
Onze trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond. Tijdens het binnenseizoen trainen we op dinsdagavond en woensdagavond.

Wie zoeken wij:
– Enthousiaste trainer/coach met handbalkenni
– Een trainer die 2 x per week een training verzorgd
– Een trainer die 1 x per week op zondag het team coacht.

Wij bieden:
– Een gemotiveerd, leergierig en gezellig team.
– Vrijwilligersvergoeding.

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur ons een mailtje via. warmunda@handbal.nl

Herenselectie HV Erix uit Lichtenvoorde (Gld.) zoekt vanaf het seizoen 2022/2023 een trainer en coach voor
team Heren 1.
Dit team speelt in de Hoofdklasse sinds 2017. Heren 1 is een gevarieerd team te noemen waar veel groei en
potentie in zit. Fanatisme is bij hen niet te missen en ze gaan altijd voor de winst. Daarnaast is de derde helft
ook belangrijk voor de teamspirit en natuurlijk de gezelligheid.

Erix is een handbalvereniging die binnen alle leeftijdscategorieën inzet op clubbinding en op maximaal
haalbare sportprestaties zonder afbreuk te doen aan sportiviteit en plezier in het handballen. Meer
informatie over onze club vindt je op www.hverix.nl

Wat verwachten wij van onze train(st)er:
– heeft trainers- en coachervaring
– kan goed samenwerken om ook technisch plan uit te dragen binnen de vereniging
– heeft een duidelijke handbalvisie
– kan een spelersgroep motiveren
– heeft aandacht voor het team en individu
– kan leiding geven en nemen
– is handbal technisch en tactisch onderlegd
– kan gevarieerd training geven
– kan zich vinden in de visie van de vereniging

Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of wil je eerst kennismaken? Stuur dan een mail naar
erix@handbal.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Westsite DC1 zoekt een keepster
Westsite DC1 is op zoek naar een keepster die samen met ons de uitdaging in de topklasse aan wil gaan! Dit is ons eerste jaar in de topklasse en volgende jaar willen we graag doorpakken en een vaste keeper zou dan fijn zijn. Wil jij met ons deze uitdaging aangaan kom dan eens langs of train vrijblijvend een paar keer met ons mee. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact op met Michel Dol: 26.michel@gmail.com of 0652428217. 
 
Gezocht: talentvolle (jonge) speelsters Dames Vhc’13 Valkenswaard
Voor ons dames team, al jaren een topper in de hoofdklasse , zoeken we voor komend seizoen (2022-2023) versterking. Dit seizoen doen we weer mee om het kampioenschap, dus we zijn erg ambitieus als groep maar ook als club. Onze jeugd is nog iets te jong om door te stromen, maar die komen er aan. Daarom zoeken we voor nu even versterking buiten de club.
 
Dus ben jij dat (jonge) talent of je wil het echt hoger op proberen, én je hebt zin in een fanatieke groep meiden. Neem dan contact op Andredebrouwer@upcmail.nl Wij trainen op dinsdag en donderdag, kom anders gerust nu al een keer meedoen.

 

Wie wordt onze nieuwe train(st)er?
SC Dynamo zoekt voor de damesselectie voor komend seizoen (2022-2023) een nieuwe hoofdtrainer! Ben jij opzoek naar een enthousiaste, gemotiveerde groep dames? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Onze dames spelen momenteel in de 3e klasse, zowel in de zaal als op het veld.

Wij zijn een gevarieerd team waar veel groei en potentie in zit. Fanatisme is bij ons niet te missen en we gaan altijd voor de winst. Daarnaast is de derde helft ook belangrijk voor het teamverband en natuurlijk de gezelligheid.

Wat wij verwachten van onze nieuwe train(st)er:
– Is gemotiveerd en communiceert open en duidelijk;
– Heeft plezier in het geven van trainingen en kan zijn/haar enthousiasme overbrengen op het team;
– Kan zowel individueel als in teamverband de dames laten groeien;
– Kan minimaal één keer, maar het liefst tweemaal per week de training verzorgen (voorkeur dinsdag en donderdagavond). 

Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of wil je eerst kennismaken? Stuur een mailtje naar webredactie@scdynamo.nl.

DTS ‘48 zoekt een hoofdtrainer!  
Voor onze selectie zijn wij vanaf volgend seizoen op zoek naar een nieuwe coach en trainer. Onze #dames1 komt momenteel uit in de top van de hoofdklasse. De selectie is een groep meiden die gemotiveerd is, maar waarbij gezelligheid ook erg belangrijk is.  

Wat zoeken wij?
Enthousiasme en een gezonde dosis fanatisme
Een plan om het team nóg beter te maken
Iemand die communicatief vaardig is
Een trainer die twee keer per week de selectie traint (dames 1 en dames 2)
Een trainersdiploma is wenselijk (niet noodzakelijk)

Wat bieden wij?
Marktconforme vergoeding
Een selectie met volop kansen tot ontwikkeling  
Een ambitieuze en gezellige vereniging

Ben jij geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact opnemen via tc@dts48.nl

DS1 van DSOV uit Vijfhuizen zoekt een enthousiaste trainer/coach
Voor onze selectie bij DSOV zijn wij vanaf seizoen 2022/2023 op zoek naar een trainer en coach voor dames 1.

Wij spelen in de hoofdklasse sinds 2020, maar volgend seizoen wordt (hopelijk) het eerste volledig seizoen in deze klasse i.v.m. Corona. Wij zijn een super gevarieerd team waar veel groei en potentie in zit. Fanatisme is bij ons niet te missen en we gaan altijd voor de winst. Daarnaast is de derde helft ook belangrijk voor het teamverband en natuurlijk de gezelligheid.

Wat zoeken wij?

 • Een coach/trainer die gemotiveerd is om het team beter te maken met een plan wat past bij de groep
 • Een coach/trainer die communicatief vaardig is
 • Een coach/ trainer die twee keer per week de gehele selectie (dames 1 en 2) traint en bij de wedstrijden van dames 1 coacht.

Wij trainen op dinsdag en donderdagavond en spelen onze thuiswedstrijden vaak op zondag, de uitwedstrijden wisselen nog wel eens, maar meestal op zaterdagavond.

Spreekt bovenstaand profiel jou aan en ben je geïnteresseerd om de gemotiveerde dames uit Vijfhuizen te gaan trainen/coachen? Neem dan contact op met Danielle (voorzitter) via voorzitterhandbal@dsov.nl 

Oliveo Handbal zoekt een enthousiaste coach/hoofdtrainer herenselectie! 
Wij zijn gesitueerd in Pijnacker (Zuid-Holland)
 
Voor onze herenselectie zijn wij per direct en doorlopend in seizoen 2022-2023 op zoek naar een coach/hoofdtrainer. 
 
Ons 1e team komt momenteel uit in de Eerste Divisie. Onze herenselectie is een groep van gedreven jongens die gemotiveerd is om voor resultaat te gaan, maar waarbij gezelligheid ook erg belangrijk is.  Als hoofdtrainer ben je verantwoordelijk voor de trainingen van de hele selectie. Uiteraard ben je tijdens wedstrijden actief als coach bij heren 1. 
 
Wat zoeken wij? 
 • Een gedreven coach/trainer, die gemotiveerd is om zijn/haar team beter te maken met een daarbij passend plan.  
 • Een enthousiast en fanatieke coach/trainer die in staat is om deze eigenschappen over te brengen op de groep. 
 • Een coach/trainer die communicatief vaardig is. 
 • Een coach/trainer die twee keer per week de gehele selectie traint, zowel heren 1 als heren 2. 
 • In het bezit van een trainersdiploma is wenselijk, maar niet noodzakelijk. 
Wat bieden wij?  
 • Marktconforme vergoeding 
 • Jeugdige selectie met volop kansen tot ontwikkeling  
 • Een ambitieuze en gezellige selectie binnen een prettige vereniging
Ben jij geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact opnemen via planning@oliveo-handbal.nl
 
Oliveo Handbal zoekt een enthousiaste coach/hoofdtrainer damesselectie! 
Wij zijn gesitueerd in Pijnacker (Zuid-Holland)
 
Voor onze damesselectie zijn wij per direct en doorlopend in seizoen 2022-2023 op zoek naar een coach/hoofdtrainer. 
 
Ons 1e team komt momenteel uit in de 2e divisie. Onze damesselectie is een groep van gedreven meiden die gemotiveerd is om voor resultaat te gaan, maar waarbij gezelligheid ook erg belangrijk is.  Als hoofdtrainer ben je verantwoordelijk voor de trainingen van de hele selectie. Uiteraard ben je tijdens wedstrijden actief als coach bij dames 1. 
 
Wat zoeken wij? 
 • Een gedreven coach/trainer, die gemotiveerd is om zijn/haar team beter te maken met een daarbij passend plan.  
 • Een enthousiast en fanatieke coach/trainer die in staat is om deze eigenschappen over te brengen op de groep. 
 • Een coach/trainer die communicatief vaardig is. 
 • Een coach/trainer die twee keer per week de gehele selectie traint, zowel dames 1 als dames 2. 
 • In het bezit van een trainersdiploma is wenselijk, maar niet noodzakelijk. 
Wat bieden wij?  
 • Marktconforme vergoeding 
 • Jeugdige selectie met volop kansen tot ontwikkeling  
 • Een ambitieuze en gezellige selectie binnen een prettige vereniging
Ben jij geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact opnemen via planning@oliveo-handbal.nl

Nijhof/Broekland is op zoek naar een trainer/coach: trainer van DS1 & DS2 en coach van DS1
De selectie is een groep zeer enthousiaste, fanatieke handbalsters die zich samen met een trainer/coach graag inspannen voor een goed resultaat. En die dat hand in hand willen laten gaan met plezier in het spel én met elkaar.

Als trainer maak je geen onderscheid in DS1 en DS2; de speelsters van beide teams krijgen evenveel aandacht. Dat heeft de afgelopen jaren heel fijn gewerkt en dit willen we graag behouden.

Natuurlijk breng je je eigen ideeën en visie mee, weet je wat je wilt en kun je dit onderbouwen. Transparantie vinden wij een vanzelfsprekendheid. Bij Nijhof/Broekland houden we van een spel op snelheid, staan we open voor 3/2/1 verdediging en snappen we dat we kracht en conditie moeten trainen.

Wij trainen op woensdag- en vrijdagavond, en we spelen onze thuiswedstrijden – normaliter voor veel publiek – op zaterdagavond om 19.30 uur.

Ben jij de trainer/coach die we zoeken, spreekt dit profiel je aan en denk je hierin meer dan voldoende ruimte te vinden om jezelf te zijn? Reageer dan via secretariaat.handbal@svbroekland.nl. Wil je eerst meer informatie, neem dan gerust contact op met Peter Smit, voorzitter (06-13466113).

Leeftijd doet er bij ons niet toe, jong talent is meer dan welkom! Wij zien uit naar je reactie!

Train(st)er/coach gezocht voor DS1 HV Lettele
Wij zoeken per direct voor dames 1 een nieuwe hoofdtrain(st)er en coach. Dames 1 is een talentvolle groep met ambitie, die vlak voor corona kampioen is geworden van de Hoofdklasse B. Op dit moment komen ze uit in de 2e divisie. We hebben een trouw thuispubliek, wat elke week weer zorgt voor een volle tribune als de maatregelen het toelaten. 

Wij zoeken een trainer die;
– Dames 1 weet te prikkelen en het beste uit deze groep weet te halen;
– Ze technisch en tactisch kan verbeteren;
– Open en duidelijke communicatie heeft;
– Houdt van snel, offensief en aantrekkelijk handbal.

Er wordt 2 keer per week getraind en de thuiswedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld.

Heb je interesse? Neem dan contact op via: lettele@handbal.nl

Dames 1 Team Blauw Wit zoekt een coach
Het dames 1 team van Blauw Wit uit Ruurlo zoekt een coach. Wij spelen in de regio Twente en zijn vanaf dit seizoen een combi team van dames die al langer handballen met een aantal jeugdtalenten.

Wij spelen onze thuiswedstrijden op de zondag en het merendeel van de uitwedstrijden ook. Af en toe zal er een uitwedstrijd zijn op de zaterdagavond. Onze trainingen zijn op de dinsdagavond. Hier hoef je niet altijd bij aanwezig te zijn, maar af en toe stellen we wel op prijs. Op die manier kan er overleg worden gepleegd met de trainer zodat je op de hoogte bent op welke manier er in de wedstrijden wordt gespeeld.

Wij zoeken dus een leuke, enthousiaste coach die verstand heeft van het handbalspelletje.

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur ons dan een mailtje via: blauwwitruurlo@outlook.com

100% Haarle, kleine vereniging maar groot in handbal!
Ben jij DE hoofdtrain(st)er en/of jeugdtrain(st)er die WIJ zoeken in Haarle?

Wat hebben we te bieden?
– Een groep actieve, mooie, enthousiaste en hardwerkende dames die voor prestatie en spelplezier gaan in de eerste klasse.
– Diverse jeugdteams die kneedbaar, gemotiveerd zijn en lol willen maken.

Wat moet je in huis hebben?
Teamplayer, sociaal, denken in mogelijkheden, respect voor scheidsrechter, affiniteit met keepers, duidelijk positief leiderschap, fanatieke trainingen, communicatieve vaardigheden richting vereniging/ouders, enthousiasme.

Past dit bij jou als hoofdtrain(st)er en/of jeugdtrain(ster), neem dan contact op met onze vereniging.
Mail: tc.hvhaarle@gmail.com 
Contactpersoon: Sigrid Velderman 06-10410855

HV Zwolle zoekt een enthousiaste en gedreven hoofdtrainer
Voor ons dames 1 team, uitkomend in de hoofdklasse, zoekt HV Zwolle per direct een enthousiaste hoofdtrainer.

HV Zwolle is een jonge fusieclub en heeft als doel om top- en breedtesport aan te bieden. Binnen onze kernwaarden; gezelligheid, ambitieus, sportief, passie, plezier, saamhorigheid en trots willen wij al onze leden handbal op zijn of haar niveau laten spelen.

Wie zoeken wij?

 • Enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach met handbalkennis.
 • Een gedreven trainer die gemotiveerd is om zijn team beter te maken.
 • Iemand die gek is van het spelletje en dit weet over te brengen op de groep.
 • Een trainer die 2 keer per week de training verzorgt.
 • Begeleiding en coaching van wedstrijden.

Wij bieden:

 • Vrijwilligersvergoeding en reiskostenvergoeding.
 • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.
 • Spelen en trainen in een mooi nieuw complex.
 • Een gezellig en sportief team binnen een prettige vereniging.

Wij nodigen ook mensen met minder ervaring aan om te reageren. Als je over de juiste drive en wil tot presteren beschikt dan kan dit positief zijn. Als vereniging zijn wij van mening dat het opleiden van mensen van belang is en willen dit ook graag faciliteren voor de juiste man of vrouw.

Ben jij geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lambert Bouwman (bestuurslid technische zaken) bereikbaar op: 06-54354818 of mail naar bestuur@hvzwolle.nl 

HS1 van SAVOSA Barendrecht zoekt een trainer/coach
Helaas heeft onze huidige trainer/coach, vlak voor de start van het seizoen, vanwege privé redenen moeten stoppen. Daarom zijn wij voor ons jonge en ambitieuze HS1 team op zoek naar een trainer/coach. Het team speelt in de eerste klasse en hoopt zich daarin dit jaar te kunnen handhaven. Het is een groep met vooral 1e en 2e jaars Senioren, met een enkele uitzondering. Zij zijn op zoek naar een coach die hen verder kan brengen in handbaltechnisch opzicht. Maar ook iemand die naar hen luistert en hen meeneemt in zijn/haar visie. Het mag een startende trainer/coach zijn, iemand met ervaring zou natuurlijk ook fijn zijn.

Heb je interesse of wil je graag meer weten, neem dan contact op via bestuur@savosa.nl.

Wij zoeken jou! Handbal Twente (Landelijke B divisie) zoekt een coach/ trainer voor komend seizoen!

Wij, een enthousiast jongensteam, zijn met spoed op zoek naar een enthousiast gedreven coach/ trainer. We spelen in de landelijke divisie. Binnen het samenwerkingsverband Handbal Twente zijn we bezig om met een nieuwe missie en visie het niveau van het herenhandbal in onze regio naar een hoger niveau te tillen. Hier hebben we jou voor nodig! 

Wij trainen op woensdag en donderdagavond, en om een goede verbinding met de jongens te maken willen we graag dat je de jongens 1 keer per week een training geeft. Of aanwezig bent bij de training zodat je een goede afstemming houdt met de trainer. Het merendeel van onze wedstrijden zal op zondag zijn. En hier is altijd een teambegeleider aanwezig die jouw ondersteunt.

Wij zijn verder een handballend team dat graag op snelheid wil spelen. Er is een goede mix tussen plezier en prestatie. Wil jij hier je energie kwijt, dan hebben wij een plekje voor je.

Wat zoeken we precies:
– Enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach met handbalkennis
– Diploma’s niet vereist, een klik met het team is belangrijker!
– Streng zijn mag, indien rechtvaardig
(We vragen ook een VOG verklaring, uiteraard zijn deze kosten voor ons)

Wil je meer informatie, of eens kennismaken met de jongens? Weet je iemand laat het ons weten. Bel met Miranda Hazewinkel of stuur een mail naar handbaltwente@gmail.com. We nemen dan zsm contact met je op.

Locatie thuis: Hengelo/ Borne

HV de Sprint in Deurne (Hoofdklasse) zoekt een keepster voor komend seizoen.  

Wij, een enthousiast damesteam, hadden 2 fantastische keepsters, helaas door een zware knieblessure en een zwangerschap zijn zij beide uitgevallen. We spelen in de hoofdklasse en zijn bezig een nieuw team op te bouwen waarbij we een keepster hard nodig hebben.  Wij trainen op dinsdag en donderdagavond, zaterdagavond spelen we onze thuiswedstrijden. Wij zijn een handballend team dat graag op snelheid wil spelen. Er is een goede mix tussen plezier en prestatie en een mooie mix van jeugd en jong-ervaren :). Wil jij hier je energie kwijt, dan hebben wij een plekje voor je. 

Wil je meer informatie, of kennismaken? Neem dan contact op met Guido Torenbeek 0646274209 (g.torenbeek@ziggo.nl)

Handbal Vereniging Lelystad zoekt trainer/coach voor de Heren 1

Wij, een enthousiast herenteam, zijn op zoek naar een gemotiveerde train(st)er/coach. We spelen in de 1e klasse en willen promoveren naar de hoofdklasse. Wij trainen 2 keer per week. Na een weinig inspirerend Coronajaar hebben we zin om volgend jaar weer voor het kampioenschap te gaan!

Wij zijn:
– Enthousiaste en gemotiveerde jonge heren
– Uitkomend in de 1e klasse, met ambitie om te promoveren naar de hoofd klasse
– We trainen 2 keer per week op dinsdag en vrijdag
– Gezelligheid is belangrijk, maar goede resultaten willen we ook!

Wij zoeken:
– Enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach met handbalkennis
– Diploma’s niet vereist, een klik met het team is belangrijker!
– Streng zijn mag, indien rechtvaardig

Wij bieden:
– Een kleinschalige vereniging op sportpark met ambitie
– Een vergoeding en (aanvullende) trainerscursussen

Wil je meer informatie, of kennismaken? Neem dan contact op met Ronald Maarsseveen (06- 24 22 93 27 / voorzitter@handbalvereniginglelystad.nl )

EHV zoekt keepster!

EHV uit Eindhoven zoekt, wegens een zware blessure van de huidige keepster, met spoed een keepster voor de dames-A jeugd en/of B-jeugd. Dit team speelt komend seizoen Landelijke Jeugddivisie, dus een mooie, grote en sportieve uitdaging. Voor meer informatie williamkonings@gmail.com

HCD Dames Senioren 1 zoekt versterking

Wie komt ons Dames Senioren 1 handbalteam versterken? Na de zomervakantie zoeken wij gezellige dames (leeftijd en hoeveel handbalervaring maakt niets uit) die op dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 willen trainen in sporthal Keizerslanden in Deventer. De competitiewedstrijden zijn op zondag, in deze thuissporthal of in regio Deventer. Het zaalhandbalseizoen loopt van september tot half april.

Je kunt vrijblijvend een aantal keren meetrainen om te beoordelen of je het leuk vindt! Mocht je meer willen weten, laat graag wat van je horen! Je e-mail mag naar secretariaat@hcd97.nl

HV Marum zoekt enthousiaste handbaltrain(ster)/coach voor jeugd team

HV Marum zoekt met ingang van seizoen 2021/2022 een enthousiaste handbaltrain(st)er/coach voor het net opgerichte jeugd team (leeftijd 6 t/m 12 jaar).

Wie zoeken wij?

 • Een train(st)er die 1 keer per week de training verzorgt op dinsdag of vrijdagmiddag/avond.
 • Op dit moment trainen ze alleen nog, maar in de toekomst coachen en begeleiding van wedstrijden.
 • Je hebt innovatieve ideeën en denkt mee in opzetten van jeugdteams
 • Je hebt een goede band met jeugd!

Wij bieden:

 • Vrijwilligersvergoeding/reiskostenvergoeding
 • Spelen en trainen op een mooi complex
 • Eventuele uitbreiding als er meerdere jeugdteams worden opgezet

Ben jij geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne van der Molen (wedstrijd secretaris) bereikbaar op: 06-53967410 of mail naar marum@handbal.nl

HV Marum zoekt enthousiaste handbaltrain(st)er/coach voor het dames midweekteam

HV Marum zoekt met ingang van seizoen 2021/2022 een enthousiaste handbaltrain(st)er/coach voor het dames midweekteam.

Wie zoeken wij?

 • Een train(st)er die 1 keer per week de training verzorgt
 • Begeleiding en coaching van wedstrijden. Thuiswedstrijden zijn op de trainingsavond (dinsdag 20:00 uur-21:00 uur) en uitwedstrijden kan op een andere dag in de midweek zijn
 • Je zorgt voor een goede sfeer en teambuilding

Wij bieden:

 • Vrijwilligersvergoeding/reiskostenvergoeding
 • Spelen en trainen op een mooi complex
 • Een gezellig en sportief team

Ben jij geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne van der Molen (wedstrijd secretaris) bereikbaar op: 06-53967410 of mail naar marum@handbal.nl

Stadscafé Simons / H.V. Artemis’15 zoekt spelers en speelsters voor HA1 en DA1

Dit seizoen zijn dat spelers/speelsters uit de geboortejaren 2002/2003/2004. Eventueel is geboortejaar 2005 ook mogelijk. Voor talentvolle spelers/speelsters bestaat de mogelijkheid om mee te trainen met de senioren. De dames spelen regiopoule en tweede klasse en de heren spelen tweede klassen en eerste divisie. Heb je interesse? Mail dan naar informatie@hvartemis15.nl voor meer informatie.

Stadscafé Simons / H.V. Artemis’15 is op zoek naar speelsters én keepsters voor Dames 1 en Dames 2

De dames spelen op dit moment regioklasse en tweede klasse, maar hebben de ambitie om dit seizoen te spelen voor promotie naar de eerste klasse en hoger. Wil jij meespelen in een jong gemotiveerd team en helpen dit mogelijk te maken? Mail dan naar informatie@hvartemis15.nl

Stadscafé Simons / H.V. Artemis’15 is op zoek naar een keeperstrainer voor de Heren 1 (eventueel ook dames en/of jeugd)

Onze heren zijn gepromoveerd naar de eerste divisie en gemotiveerd om komend seizoen te gaan knallen in deze divisie! Daarvoor zoeken wij een keeperstrainer met ruime ervaring. Vergoeding en reiskostenvergoeding in overleg. Bij interesse kun je mailen naar informatie@hvartemis15.nl

Trainer gezocht voor C-jeugd DHV

Wij zijn op zoek naar een enthousiatse train(st)er voor onze sportieve groep meiden van de C-jeugd bij DHV Delden. De groep is leergierig, spontaan en gaan de uitdaging van de hoogste klasse aan dit seizoen, de Landelijke competitie. Hiervoor zoeken we iemand die de groep hier verder in kan helpen om het beste beentje voor te zetten. Zie jij hierin een super uitdaging dan horen we graag van jullie:)! Trainingsuren kunnen we samen bekijken, veel mogelijk in overleg.

CSV Dames 1 zoekt trainer!

Voor het behoud van ons Dames 1 team zijn wij met spoed opzoek naar een trainer voor minimaal 1 x per week. Vind je het daarnaast leuk om te coachen, zal dat helemaal geweldig zijn! Dit leuke Dames 1  team is een fanatiek en variërend team met verschillende niveaus. Dames 1 is samengevoegd met de A-jeugd en kijken er naar uit om weer lekker te gaan handballen! Begeleiding en investering in het team is noodzakelijk. Momenteel worden de trainingen door het team zelf opgepakt echter missen wij iemand die ons kan verder helpen om het plezier in het spel te behouden. Ben jij de trainer waar wij naar opzoek zijn en vind je het leuk om met ons de uitdaging aan te gaan? Dan horen wij dat heel graag! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met secretaris@csvhandbal.nl

Scheidsrechters gezocht beach toernooi Fortissimo

Op zondag 4 juli organiseert handbalvereniging Fortissimo een beachhandbal toernooi voor senioren, zowel dames als heren. Een week later vindt het toernooi plaats voor de jeugd. Door het grote aantal aanmeldingen is de toernooi organisatie op zoek naar scheidsrechters. Voor het seniorentoernooi zijn vier scheidsrechters nodig, voor het jeugdtoernooi worden nog zes scheidsrechters gezocht.

Het toernooi is bij handbalvereniging Fortissimo in Cothen, op twee buiten velden vol met zand. Mochten er scheidsrechters geïnteresseerd zijn, kan er gemaild worden met zowel vragen als aanmeldingen naar decothensebeachweken@hotmail.com 

WESTSITE ZOEKT INZETBARE BONDSSCHEIDSRECHTER

De toekomst van onze dames 1 ligt in handen van onze talentvolle C-jeugd en daarom hebben wij dit team ook ingeschreven in de Topklasse.

Vanwege de indeling bij de wedstrijdsport moeten wij daardoor ook een inzetbare bondscheidsrechter leveren. Wij zijn daarom op zoek naar een inzetbare bondsscheidsrechter die zich aan onze vereniging wil verbinden.

Geïnteresseerde kunnen mailen naar  jeugdcommissie@westsite.amsterdam

HV Aeolus zoekt trainer!

Wij, HV Aeolus zijn opzoek naar een trainer voor onze e-jeugd. We hebben inmiddels 5 enthousiaste en gemotiveerde kinderen die graag willen leren handballen. Het zijn kinderen die op een speelse wijze kennis met de handbalsport willen maken. 

Wij zijn:
– Enthousiaste en gemotiveerde jonge kinderen
– We trainen 1 keer per week op de maandag van 18:00-19:00
– Gezelligheid is belangrijk

Wij zoeken:
– Enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach met handbalkennis
– Diploma’s niet vereist, een klik met het team is belangrijker!
– Streng zijn mag, indien rechtvaardig

Wij bieden:
– Gezelligheid
– Kleinschalige vereniging

Wil je meer informatie, of kennismaken? Neem dan contact op met Jan Bult (0625522072) / aeolus@handbal.nl 

HC DB Gent uit 1ste divisie België zoekt een trainer voor hun herenteam 1.

Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren trainer die een aantal jaren bij ons herenteam 1 kan trainen en coachen.

Voor meer info en een eventueel gesprek ivm deze uitnodiging graag contact opnemen met Beeckman Peter/technisch directeur DBG. Pecho.beeckman@gmail.com

Fidelitas (Amersfoort) Dames 1 zoekt trainer/coach

Wij, een enthousiast damesteam waarvan de meesten in de 20, zijn op zoek naar een gemotiveerde train(st)er/coach. We komen uit in de 2e klasse en trainen 2 keer per week. Na een weinig inspirerend Coronajaar hebben we zin om volgend jaar weer voor het kampioenschap te gaan! Een vergoeding of aanvullende trainerscursussen behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn:

 • Enthousiaste en gemotiveerde jonge dames
 • Uitkomend in de 2e klasse, met ambitie om te promoveren naar de 1e klasse
 • We trainen 2 keer per week op dinsdag en donderdag
 • Gezelligheid is belangrijk, maar goede resultaten willen we ook!

Wij zoeken:

 • Enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach met handbalkennis
  • Diploma’s niet vereist, een klik met het team is belangrijker!
 • Streng zijn mag, indien rechtvaardig

Wij bieden:

 • Gezelligheid
 • Kleinschalige vereniging op sportpark met ambitie
 • Mogelijkheden voor vergoeding of (aanvullende) trainerscursussen

Wil je meer informatie, of kennismaken? Neem dan contact op met Harrie (06-15311968 / voorzitter@hvfidelitas.nl )

Fidelitas (Amersfoort) Dames 1 zoekt extra keepster

Wij, een enthousiast damesteam waarvan de meesten in de 20, zijn op zoek naar een gemotiveerde keepster. Na een weinig inspirerend Coronajaar hebben we zin om volgend jaar weer voor het kampioenschap te gaan!

Wij zijn:

 • Enthousiaste en gemotiveerde jonge dames
 • Uitkomend in de 2e klasse, met ambitie om te promoveren naar de 1e klasse
 • Trainen 2 keer per week op dinsdag en donderdag
 • Gezelligheid is belangrijk, maar goede resultaten willen we ook!

Wij zoeken:

 • Enthousiaste keepster die in een gezellig, jong handbalteam wil spelen
 • Iemand met teamspirit: Handballen doen we samen!

Wij bieden:

 • Een enthousiast team
 • Gezelligheid zowel op als naast het veld

Wil je een keer vrijblijvend meetrainen en kennis maken? Neem dan contact op met Harrie (06-15311968 / voorzitter@hvfidelitas.nl )

S.C. Dynamo zoekt voor de dames selectie (1 en 2) een nieuwe hoofdtrainer en -coach!

Ben jij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde groep dames? Dan ben je bij Dynamo aan het juiste adres! 

 De dames 1 speelt momenteel in de 2e klasse, zowel in de zaal als op het veld. Als gevolg van wijzigingen in het team zal dames 1 volgend seizoen starten in de 3e klasse. De ambitie is om snel weer in de 2e klasse te kunnen gaan spelen. Dames 2 speelt momenteel in de 3e klasse. S.C. Dynamo zoekt een enthousiaste train(st)er die de dames selectie kan helpen om deze ambitie te realiseren. 

 Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of wil je eerst kennismaken?
Stuur een mailtje naar dynamo@handbal.nl 

TRAIN(ST)ER / COACH GEZOCHT

HV Nieuwegein: Voor onze gemotiveerde dames selectie van 20 tot 27 jaar, zijn wij op zoek naar een enthousiaste train(st)er/coach. Dames 1 speelt in de hoofdklasse en dames 2 speelt in de 2de klasse. Tevens zit er een grote groep A-jeugd meiden onder die door kunnen stromen.

Wij zoeken iemand die:
– Fanatiek is maar ook de gezelligheid binnen het team belangrijk vindt
– Mee denkt aan de opbouw binnen de vereniging richting de toekomst
– Jeugd speelsters betrekt / integreert in de selectie
– Open en duidelijk communiceert
– De groep technisch en tactisch kan verbeteren

We bieden je een vergoeding voor de gemaakte trainingsuren, reiskosten en waar nodig eventuele trainingsopleidingen. Dit alles natuurlijk in goed overleg. De groep traint op dinsdag en donderdag avond en de thuiswedstrijden van het eerste team worden voornamelijk op zaterdag gespeeld.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op: tc@hvnieuwegein.nl

Dames Senioren Taxandria Handbal Oisterwijk zoeken nieuwe trainer/coach (m/v)  voor komend seizoen !

Voor het volgende zaalseizoen zoeken wij voor onze Dames Senioren een nieuwe train(st)er/coach. Onze Dames Senioren spelen breedtesport en zijn een leuke, wat leeftijd betreft diverse groep, die een enthousiaste man of vrouw voor de groep nodig hebben om  mooie resultaten te boeken met attractief handbal ! Plezier in het spelletje is belangrijk !

Onze Dames Senioren trainen op dinsdag en donderdag in onze nieuwe Sporthal Den Donk in Oisterwijk (NB)  en spelen op zondag hun thuiswedstrijden in de competitie.

Eerder starten (voor de zomervakantie) met het oog op de voorbereiding is ook mogelijk.

Voor meer informatie neem contact op met onze club via taxandria@handbal.nl  of bel met Ruud van Veggel, 06-53120826.

OHC01 zoekt trainer/trainster!

Handbalvereniging OHC01, te Oosterhout Noord Brabant is op zoek naar een enthousiaste trainer/trainster voor ons dames team 1e klasse wedstrijdsport. Ons team is een mix van ervaren en veelbelovende jongere A-jeugd speelsters

Bij belangstelling kun je contact opnemen via Bestuur@ohc01.nl

Gezocht: Keeperstrainer Ha-Stu Nijmegen

Voor het seizoen 2021-2022 zijn wij, Ha-Stu Nijmegen, op zoek naar een nieuwe keeperstrainer. Deze trainer is:

 • Enthousiast
 • In staat om te motiveren
 • Heeft affiniteit met studenten
 • Heeft ervaring met of zicht op hoe je een keeperstraining opbouwt
 • Bij voorkeur een trainersopleiding

De keeperstraining vindt op dit moment een keer in de week op de vrijdag plaats. In overleg kan dit veranderd worden. De niveaus van de keepers lopen uiteen van eerste divisie tot beginnersniveau. Dames en heren zijn hierbij gemengd. Vanuit Ha-Stu bieden wij een vergoeding aan.

Wie zijn wij?

Ha-Stu is een gezellige studentenhandbalvereniging in Nijmegen, die handbal op verschillende niveaus aanbiedt. De niveaus lopen uiteen van de eerste divisie tot de breedtesport. We zijn een groeiende vereniging met ambitie. Op gezellige, sportieve wijze willen wij onze leden kwalitatief goede trainingen aanbieden. We zoeken iemand die hierbij aansluit.

Enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze technische commissie: tc@hastu.nl

Gezocht: Trainer en/of coach dames 1 Ha-Stu Nijmegen

Vanaf aankomend seizoen (2021-2022) zijn wij, Ha-Stu Nijmegen, op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor dames 1. Dames 1 is een ambitieus, gezellig en doelgericht team die in de top van de 2de klasse meespeelt en graag wil promoveren. Door de regelmatige instroom van dames die voorheen op een hoger niveau hebben gespeeld, heeft het team veel potentie. Zij zoeken een trainer voor de dinsdag en vrijdag die bij voorkeur ook kan coachen bij de wedstrijden. Deze trainer/coach:

 • Is enthousiast;
 • Heeft affiniteit met studenten;
 • Kan zich vinden in de ambities van het team;
 • Is in staat om op een motiverende manier het team te benaderen
 • Beschikt over basis schriftelijke en mondelinge Engelse vaardigheden
 • Heeft minimaal een HT2 opleiding;
 • Is beschikbaar op dinsdag en vrijdag in de avond;
 • Is eventueel beschikbaar voor het coachen van wedstrijden

Wie zijn wij?

Ha-Stu is een gezellige studentenhandbalvereniging in Nijmegen, die handbal op verschillende niveaus aanbiedt. De niveaus lopen uiteen van de eerste divisie tot de breedtesport. We zijn een groeiende vereniging met ambitie. Op gezellige, sportieve wijze willen wij onze leden kwalitatief goede trainingen aanbieden.

Enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze technische commissie: tc@hastu.nl

Oliveo HS1 zoekt keeper(s)

Het eerste team Heren dat komend seizoen wederom uit gaan komen in de Eerste Divisie is naarstig op zoek naar versterking van het team in de vorm van een Keeper. Samen met het team zorg jij ervoor dat er stappen gemaakt kunnen worden en natuurlijk net als bij elke andere vereniging ontbreekt bij Oliveo ook de derde helft niet.

Ben je geen keeper maar wel ambitie als positiespeler aan te sluiten ook dan ben je meer dan welkom.

Kortom wil jij lekker spelen op nivo, sluit je dan aan bij onze mooie vereniging die Oliveo genaamd is, binnen deze vereniging zijn 30 teams actief waarvan 8 inmiddels in de wedstrijdsport.

Heb je vragen of wensen schroom niet en neem contact met ons op via ctz@oliveo-handbal.nl Natuurlijk mag je gerust een paar keer mee komen trainen om de sfeer te proeven.

Vrijwilligers nodig bij Avanti Wilskracht

Wat een raar handbalseizoen. Bijna alles ligt stil maar achter de schermen wordt er gezocht. De nood is hoog want we hebben vrijwilligers nodig om het volgende seizoen goed te laten verlopen. Om de bestaande commissies met voldoende mensen te blijven bezetten zijn wij nu voor volgend seizoen 2021-2022 op zoek naar nog een aantal vrijwilligers voor de diverse commissies:
– de toernooi commissie
– de activiteiten commissie
– de technische commissie
– de sponsor commissie
– secretaris

Daarnaast zijn we ook op zoek naar scheidsrechters, trainers en coaches voor de A en Dames3

Omdat er nu weinig georganiseerd hoeft te worden vragen we jou om je NU op te geven. Op deze manier kun je een half jaar meedraaien voordat het stokje wordt over gedragen.

Geïnteresserd? Stuur dan een mail naar: Secretarishandbal@avantiwilskracht.nl

Dames 1 van Westsite zoekt een nieuwe trainer/coach voor volgend seizoen.

De vereniging komt uit Amsterdam waar ook getraind en gespeeld wordt.
Dames 1 is al jaren een stabiele middenmoter in de Eerste Divisie.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail naar seniorencommissie@westsite.amsterdam

Train(st)er/coach gezocht voor DS1 HV Lettele

Wij zoeken voor dames 1 een nieuwe hoofdtrain(st)er en coach vanaf volgend seizoen. Dames 1 is een talentvolle groep met ambitie, die vorig jaar kampioen is geworden van de Hoofdklasse B. Op dit moment komen ze uit in de 2e divisie. We hebben een trouw thuispubliek, wat elke week weer zorgt voor een volle tribune!

Wij zoeken een trainer die;
Dames 1 weet te prikkelen en het beste uit deze groep weet te halen;
Ze technisch en tactisch kan verbeteren;
Open en duidelijke communicatie heeft;
Houdt van snel, offensief en aantrekkelijk handbal.

Er wordt 2 keer per week getraind en de thuiswedstrijden worden op zaterdag avond gespeeld.

Heb je interesse? Neem dan contact op via: lettele@handbal.nl

Auto van Ewijk/LHC Ds2 zoekt een trainer!

Ons enthousiaste Ds2 team is, per direct, op zoek naar een minstens zo enthousiaste trainer. Ons Ds2 team komt uit in de 2e klasse. Twee keer per week wordt er getraind, samen/tegelijk met Ds1. Er is sprake van een intensieve samenwerking met Ds1 en dus met onze hoofdtrainer.

Ben jij de trainer, die op zoek is naar een geweldige balans tussen prestatie en plezier? Houd jij van een laagdrempelige samenwerking binnen een bruisende vereniging? Meld je dan bij ons!
Het bezitten van HT1 of HT2 is een pre, maar geen must.

Neem contact met ons op via voorzitter@hvlhc.nl

Jeugdtrainers gezocht

HV Nieuwegein zoekt jeugdtrainers (met opleiding, in opleiding gewenst). Op het moment groeit ons aantal jeugdleden exceptioneel. We hebben momenteel: 10tal mini’s (2-4 jaar), 20 H-jeugd kids, 48 F-jeugd kids (6 teams!), 13 E-jeugd kids, 15 D-jeugd kids, 9 C-meiden, 9 B-meiden en 23 A-meiden. De jeugd heeft de toekomst!

Daarom zoeken wij voor een aantal groepen enthousiaste trainers die willen trainen, coachen en eventueel mee willen denken om een goed jeugd beleidsplan neer te zetten! We bieden je een vergoeding voor je gemaakte trainingsuren (afhankelijk van je trainers diploma’s) of we vergoeden je trainers opleiding.

Wil je meegroeien met onze uitdaging om al onze jeugdige talenten een te gekke handbal tijd te geven, bij een leuke gezellig vereniging? Mail dan voor meer informatie naar: tc@hvnieuwegein.nl. 

Con Zelo Waarland zoekt trainer(s) voor D- en C-jeugd

Voor het seizoen 2021-2022 zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer voor onze D1 en C1. We zoeken in principe een gediplomeerde (HT2) trainer, een trainer die bereid is dit diploma te halen óf een student ALO, maar het allerbelangrijkste is dat onze nieuwe trainer er plezier in heeft om deze jonge meiden handbaltechnisch beter te maken en hen leert in teamverband goed samen te werken. Goede communicatieve vaardigheden helpen daar natuurlijk bij.
Onze speelsters zijn leergierig, gemotiveerd en willen graag vooruit: het zijn uitdagende teams om training aan te geven. Ze trainen twee keer per week, van half augustus t/m half juni. De trainer(s) die we zoeken neemt de trainingen op woensdag voor zijn rekening. Uiteraard staat er een vergoeding tegenover.

HV Con Zelo is een gezellige vereniging met een actief bestuur en een leuk trainersteam, dat regelmatig samenkomt in de vorm van een workshop. We spelen en trainen op ons mooie complex De Groet en in de nieuwe sporthal in Waarland.

Ben jij degene die zijn enthousiaste trainerschap kan inzetten bij onze teams, of ken je zo iemand, dan horen wij het graag. Voor meer informatie: hvconzelo@gmail.com.

Trainers en coaches gezocht!

De dames van Heino Dames 2 en B1 zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve coach en train(st)er.

Dames 2 is een ontzettend leuke en jonge club meiden die enorm gebrand zijn om dit jaar een stap te kunnen maken. Durf jij samen met deze meiden de uitdaging aan? Dames 2 traint op dinsdag en vrijdag. 
Ook de fanatieke meiden van B1 staan weer te popelen om aan de slag te mogen in de zaal. B1 trainen op de dinsdag en donderdag.

Wil jij meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact op met de TC op: hhzdtc@gmail.com en we nemen snel contact met je op!

Train(st)er gezocht

Hallo handballiefhebbers!
U.S. is op zoek naar een trainer/coach voor de damesselectie + coach voor Dames1. Ons 1e team komt uit in de Hoofdklasse en het 2e team in de Eerste Klasse. We trainen 2x per week en onze thuiswedstrijden zijn op de zaterdagavond in Sporthal de Pijp.

Wie zoeken wij?

 • Een train(st)er die samen naar een doel wilt werken
 • Handbalkennis
 • Flexibel, sociaal en een teambuilder
 • Papieren zijn een pre, geen vereiste. Het gaat ons om gezelligheid met een blik op promoveren!

Ken jij iemand of spreekt het jou aan om aan de slag te gaan met een groep enthousiaste meiden? Hopelijk tot snel. Voor meer informatie bel 06-57567704 of neem een kijkje op www.ushandbal.nl

Keeper dames C-jeugd Gemini Zoetermeer gezocht!

Dit leuke dameshandbalteam van Gemini uit Zoetermeer, dat volgend seizoen in de C-jeugd speelt, is op zoek naar een keeper van 12 a 13 jaar. Wat keeperservaring is mooi meegenomen maar is geen vereiste zolang iemand maar enthousiast is. Wat krijgt ze ervoor terug? Een super toffe en goede trainer/coach en een gemotiveerd team dat ook van gezelligheid houdt! De deur staat ook open voor nieuwe spelers bij onze vereniging. Nieuwe leden zijn van harte welkom om een paar keer vrijblijvend mee te trainen door je in te schrijven via onze website www.svgemini.nl. Check svgemini_d1 op Instagram voor wat leuke filmpjes van dit team.

HV Magraten zoekt versterking voor Dames 1 – Hoofdklasse

Ook binnen HV Margraten zijn de voorbereidingen voor het seizoen 2021-2022 in volle gang! Wij zijn enthousiast! We hebben er het volste vertrouwen in dat we komend seizoen weer gewoon mogen starten! Jullie ook?

Wij zoeken versterking voor onze Dames Senioren 1!

Wat zoeken wij?

Wij zoeken twee keepsters en enkele speelsters ter aanvulling van ons DS1 Team. Wie o wie heeft er zin om een potje te komen handballen bij HV Margraten!

Wat hebben wij te bieden?

– Je wordt lid van een gezellige vereniging met ruim 100 leden. Regelmatig organiseren wij handbal- en niet handbalgerelateerde activiteiten. Gezellig toch?!
– DS1 speelt al 15 jaar in de Hoofdklasse. De laatste jaren zijn onze Dames ieder jaar in de top 5 te vinden. Daar wil jij toch zeker bij horen? 
– Een leuke groep jonge meiden die ervoor willen gaan, maar naast het handballen ook regelmatig een leuke activiteit organiseren! Nog een reden om naar Margraten te komen!
– De Dames trainen twee keer per week, op dinsdagavond en donderdag- of vrijdagavond en spelen op zaterdagavond hun thuiswedstrijden. Super als je op zaterdagavond nog graag wil gaan stappen?;)

Wil je meer weten? Kijk dan eens op www.hvmargraten.nl! Wil je eens sfeer proeven en meetrainen? Ook dit kan via info@hvmargraten.nl! Wij wachten op je 

HV Vrone zoekt voor 2021 / 2022 nieuwe trainers/coaches voor de Dames A, B en C selectie (allen uitkomend in de jeugddivisie)

Voor het seizoen 2021-2022, en hopelijk nog lang daarna, zijn wij op zoek naar meerdere trainers(sters)/coaches voor onze jeugdselecties.

Wat houden de functies in:

 • 3 à 4 uur verdeeld over 2 of 3 dagen in de week training geven, dagen in overleg.
 • Op wedstrijddagen de coaching en begeleiding van de A, B of C selectie.
 • Ondersteuning van onze jeugdafdeling waar mogelijk en nodig.
 • Regelmatig overleg/ contact met de Technische Commissie.

Wat wij bieden:

 • Een zeer gemotiveerde selectie / handbalafdeling.
 • Meiden die verder willen groeien en de zeer gemotiveerd zijn.
 • Een uitstekende basis voor toekomstige successen.
 • Vergoeding in overleg.

Wie wij zoeken:

 • Een enthousiaste trainer die het beste uit zichzelf en de spelers haalt.
 • Een trainer die bij voorkeur beschikt over HT2 of de bereidheid om eventueel deze cursus te volgen.
 • Bij voorkeur iemand met ervaring als speler of/en coach.
 • Een positieve teambuilder met aandacht voor de individuele spelers.

Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met tc@vronehandbal.nl

HABO’95 Dames 1 zoekt een enthousiaste train(st)er / coach

Wij, Dames 1 van Habo’95, zijn voor komend seizoen op zoek naar een enthousiaste, fanatieke en gezellige train(st)er en coach, die houdt van aanpakken maar ook zorgt voor een goede sfeer en teambuilding.

We spelen in de hoofdklasse en trainen twee keer per week op woensdag en vrijdag ter voorbereiding op onze wedstrijd in het weekend. Na 2 jaar in de top 3 te eindigen gaan wij er komend seizoen vol goede moed tegenaan om te promoveren.

We kijken er heel erg naar uit om onze handbalschoenen weer aan te trekken en er samen een mooie competitie van te maken. Ben of ken jij degene die dit met ons ziet zitten? Of wil je graag nog meer informatie? Neem dan contact op!

tel: 0651993538
e-mail: alicevanderhorst@gmail.com

HV Bleustars op zoek naar trainers en coaches

Wij, HV Bleustars uit Winschoten, zijn voor onze volgende teams op zoek naar trainers en coaches.

 • E een coach
 • D een trainer of trainster
 • C een trainer of trainster
 • B een trainer of trainster en coach

Wij geven training op dinsdag en donderdag van 18.00 tot 19.00 aan E en D. En van 19.00 tot 20.00 aan B en C. Lijkt het je leuk om ons team te versterken, stuur dan een mail naar Bestuurhvbluestars@gmail.com

Train(st)er / Coach gezocht!

S.C. Dynamo zoekt voor de dames selectie (1 en 2) een nieuwe hoofdtrainer en -coach! Ben jij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde groep dames? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze dames 1 speelt momenteel in de 2e klasse, zowel in de zaal als op het veld.  Als gevolg van wijzigingen in het team zal dames 1 volgend seizoen starten in de 3e klasse, maar onze ambitie is om snel weer in de 2e klasse te kunnen gaan spelen. Onze dames 2 speelt momenteel in de 3e klasse. S.C. Dynamo zoekt een enthousiaste train(st)er die de dames selectie kan helpen om deze ambitie te realiseren.

Wat wij verwachten van onze nieuwe train(st)er:

 • Heeft enige ervaring met het trainen van (dames)handbalteams;
 • Is gemotiveerd en communiceert open en duidelijk;
 • Heeft plezier in het geven van trainingen en kan zijn/haar enthousiasme overbrengen op het team;
 • Kan zowel individueel als in teamverband de dames laten groeien;
 • Kan tweemaal per week training verzorgen (voorkeur dinsdag en donderdagavond) en eenmaal per week de wedstrijd coachen (wedstrijden op zondag).

Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of wil je eerst kennismaken? Stuur een mailtje naar dynamo@handbal.nl

GEZOCHT: Trainer/Coach H.V. De Cirkeltijgers Dames 1

Dames 1 van H.V. De Cirkeltijgers in Groningen is opzoek naar een nieuwe trainer/coach vanaf seizoen 2021/2022. Dit jonge team met talentvolle speelsters is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Hoofdklasse NO. Het team bestaat uit een groep ambitieuze meiden die naast hun studie in Groningen op een hoog niveau willen handballen. We zijn op zoek naar een trainer die de speelsters individueel en als team wil laten groeien.

Als je denkt dat wij naar jou op zoek zijn, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via facebook of via bestuur@cirkeltijgers.nl

Ook zijn we nog op zoek naar trainers/coaches voor andere teams dus schroom niet om met ons contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken!

Handbalvereniging Geel-Zwart ’t Zand is op zoek naar een jeugdtrainer!

Heb jij affiniteit met de sport en een handbaltechnische achtergrond? En heb je zin om 1 of 2x per week een aantal uur training te geven aan meiden van 12-16 jaar? Laat het ons weten! Meer informatie? Stuur een mailtje naar TC@hvgeelzwart.nl. Opleiding behoort tot de mogelijkheden.

Handbalvereniging Meervogels’60 zoekt een enthousiaste trainer!

Handbalvereniging Meervogels’60 uit Akersloot zoekt een enthousiaste trainer voor de dames senioren, voor het seizoen 2021-2022. De dames komen uit in de hoofdklasse en spelen uitsluitend in de zaal. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met voorzitter@meervogels60.nl !

Damesteam H.V. Beilen zoekt trainer!

Wij zijn op zoek naar een leuke trainer (m/v) voor ons damesteam! Ze gaan spelen in de breedtesport van de competitie Noord-Nederland met gezellige en leergierige speelsters. De leeftijden van de speelsters zijn tussen de 16 en 30 jaar, dus een mooi gevarieerde groep om mee te werken.

Ze zoeken een trainer die zowel individueel als in teamverband kunnen laten groeien en dat doen ze het beste met goede communicatie en vooral positieve motivatie. Ben jij degene die onze dames hiermee kan helpen?

Geïnteresseerd of behoefte aan meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar tc@hvbeilen.nl en neem vooral een kijkje op www.hvbeilen.nl !

SV Warmunda zoekt een gemotiveerde trainer/coach M/V.

Altijd al training willen geven bij een leuke, kleinschalige vereniging met een gemotiveerde groep dames? Dan is SV Warmunda de vereniging die je zoekt. Voor onze dames senioren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde trainer/coach M/V vanaf seizoen 2021/2022. DS1 speelt in de veldcompetitie 1e klasse en in de zaalcompetitie 3e klasse. DS2 speelt zowel in de veld- als zaalcompetitie 6e klasse.

Dit zoeken wij:

 • je bent enthousiast en vindt het leuk om het beste in de dames naar boven te halen
 • je geeft 2 x in de week training aan de gehele damesselectie (ongeveer 22 dames)
 • je coacht DS1 op wedstrijddagen, beide teams is ook mogelijk
 • enige ervaring met training geven is een pré

Wat bieden wij:

 • een gemotiveerde trainingsgroep
 • leergierige dames die zichzelf graag willen verbeteren, maar het ook belangrijk vinden om plezier te hebben met elkaar
 • een financiële vergoeding (reiskosten- en/of trainingsvergoeding)

Voor vragen of meer informatie mail naar: warmunda@handbal.nl. Of stuur een sollicitatie met motivatie naar: warmunda@handbal.nl!

Gezocht: enthousiaste senioren-trainer
Wij zoeken voor onze kleine vereniging (HV Exito, Sleen, Drenthe) een enthousiaste trainer voor onze seniorenteams. Wij hebben 8 dames die weer willen starten met trainen. We spelen dit seizoen geen competitie vanwege te weinig speelsters maar deze dames hebben al een aantal jaren boven in de 1e klasse gespeeld. Het zijn meiden van begin 20. Wij hebben ook een jong herenteam (ook gem leeftijd 25) die geen coach willen maar wel regelmatig een trainer. Het idee is om deze 2 groepen (gedeeltelijk) naast elkaar te laten trainen met 1 trainer. De heren spelen afgelopen jaren ook 1e klasse maar i.v.m. hele kleine competitie spelen ze dit jaar vrijwillig 2e klasse. Ons doel; met plezier handballen! Zonder stress, zonder gedoe. We zoeken daarom een trainer die het leuk vind om creatief training te geven. En die ook gemotiveerd blijft zonder wedstrijdprestaties. We trainen op vrijdagavond.

Daarnaast hebben we ook een jong  damesrecreanten team (eind 20 gem leeftijd) die graag een trainer willen. Het idee is om de dames bij de recreanten te laten aansluiten zodat de groep wat breder wordt. Deze groep zou op maandagavond trainen.
Voordeel; geen weekendverplichtingen!! En een leuke groep nuchtere handballers.

De trainer hoeft geen ervaring te hebben maar moet wel stevig voor de groep staan. Trainersdiploma is geen vereiste.
Ben of ken jij iemand die dit helemaal ziet zitten? Mail dan naar exito@handbal.nl Tav Tineke (voorzitter)

Gezocht enthousiaste en gedreven trainer/coach voor damesselectie van HVOS te Spijkenisse. Voor onze leuke sportieve en bovenal getalenteerde damesselectie zijn wij op zoek naar een trainer/coach. Ben jij die enthousiaste gedreven coach met tactische en technische kennis van het handbalspel? Dan zoeken wij JOU! 

De damesselectie speelt 1e klasse en traint op dinsdag en donderdagavond. 

Heb je interesse? Mail dan naar tc.hvos@gmail.com 

Gezocht: trainers/coaches HV Beertje. Voor seizoen 2020/2021 is studentenhandbalvereniging HV Beertje uit Utrecht nog op zoek naar een fanatieke en gezellige trainer en coach voor de dames competitie teams! Deze enthousiaste teams trainen op dinsdag en vrijdagavond en spelen daarnaast op zondag of doordeweeks wedstrijden (1 midweek en 1 weekendteam). De trainingsgroep zal bestaan uit ongeveer 20-25 fanatieke dames die graag nieuwe technieken en tactieken leren en iedere wedstrijd weer voor de winst gaan! Heb je interesse of nog verdere vragen, stuur dan een mailtje naar bestuur@hvbeertje.nl

GEZOCHT; coach voor enthousiast AHC’31 Dames 1 in de eerste klasse! Yesss we mogen weer!! Voor volgend jaar zijn wij opzoek naar een coach die ons kan helpen om een heerlijk handbaljaar te hebben met elkaar. Volgend jaar gaan we spelen in de 1e klasse (NW DS-1A Z) en we kunnen echt niet wachten tot het seizoen weer begint. Ons team zit vol met enthousiaste, gezellige meiden die het op het veld ook aardig goed doen samen!

Op dinsdag trainen we samen met onze dames 2, waarbij we al een trainer hebben die ons verder kan helpen om te groeien. We zoeken alleen nog iemand die ons zondag op de bank kan helpen om de juiste tactische beslissingen te maken waardoor wij ons volledig op het spel kunnen storten.

Lijkt je dit wat? Mail dan naar; peter@ahc31.nl

Handbalverenging DOS is voor het herenteam op zoek naar een trainer coach. Het herenteam is gepromoveerd naar de 2e divisie waar zij in het seizoen 2020 2021 zullen uitkomen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer coach die 2x in de week (Dinsdagavond en Vrijdagavond) deze talentvolle mannen wil gaan trainen en in het weekend wil gaan coachen bij de wedstrijd. Mocht het je leuk lijken om dit geweldige talentvolle en gepassioneerde vriendenteam te gaan trainen en te coachen of mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met me op via: michellekiers@hotmail.com.

Handbalvereniging S.D.O.L. is op zoek naar een ambitieuze, fanatieke en gezellige train(st)er voor ons jonge dames 2 team. Het team bestaat uit gezellige en leergierige dames van de leeftijd 18 tot 25 jaar. Vorig jaar is dit team bovenin de 3e klasse geëindigd. Met een mooie aanwas vanuit de A-jeugd is het doel om te promoveren om zo ook de aansluiting te houden met het 1e team welke komend seizoen in de Hoofdklasse uitkomt.

Het dames 2 team traint twee keer in de week, op dinsdag en vrijdag. Bij interesse zijn er mogelijkheden tot het behalen van (extra) trainerscursussen.

Ben jij, of ken je iemand die een leuke uitdaging ziet in het trainen en evt. coachen van dit team? Neem dan gerust contact met ons op via handbal-commissie@svsdol.nl.

Help HVA Dames 1 hogerop! Handbalvereniging HVA is op zoek naar een ambitieuze, fanatieke en gezellige trainer voor de dames senioren. Handbal Vereniging Annen staat bekend als een gezellige vereniging waarbij teamgevoel voorop staat. Desondanks gaan onze dames voor de winst en is hun doel om bovenin te eindigen in de tweede klasse waarin zij spelen. Het team bestaat uit 11 gezellige en leergierige dames van de leeftijd 18 tot en met 34 jaar. De dames trainen twee keer in de week, op dinsdag en donderdag, anderhalf uur. Belangrijk is dat de trainer op training gelijke kansen wil geven aan de speelsters, maar in de wedstrijden voor de winst wil gaan. Positieve motivatie werkt voor onze dames erg fijn. Bent of kent u iemand die een leuke uitdaging ziet in het trainen en coachen van onze dames? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en/of interesse via de mail hva-bestuur@hotmail.com.

Wij zijn op zoek naar jou! Ben jij die energieke, handbalgekke begeleider die wij zoeken? Handbalvereniging De Blinkert zoekt versterking in het begeleidingsteam van het G-team. Het g-team zijn 10 enthousiaste spelers met een verstandelijke beperking die al vele jaren met elkaar handballen. Wij zoeken begeleiders die op regelmatige basis een training kunnen verzorgen op woensdag van 18.30 tot 20.00 uur, mee gaan als begeleider bij de maandelijkse toernooien en grote 2-jaarlijkse toernooien (Nederlandse kampioenschappen of nationale special Olympics). Ook kleinere bijdrages zoals collecte lopen, tijdwaarnemen of een wedstrijdje fluiten tijdens ons jaarlijkse toernooi zijn zeer welkom.

Naast een begeleider voor de trainingen zijn we ook op zoek naar een coördinator. Je functioneert als spin in het web. Je onderhoud contact met andere g-teams, bestuur van de verering, NHV, je organiseert de jaarlijkse collecte, je organiseert het jaarlijkse toernooi in eigen huis, je zorgt dat er voldoende speler en begeleiders zijn om naar een toernooi te kunnen, je vraagt subsidies aan, zoekt naar eventuele sponsoren.

Op dit moment is de begeleiding dusdanig uitgedund dat het voortbestaan van ons g-team in gevaar komt. En dat willen we koste wat het kost voorkomen.

Affiniteit met de doelgroep is handig. Geduld hebben en een luisterend oor bieden is een pre.

Informatie verkrijgbaar bij gteam@svdeblinkert.nl

GEZOCHT: AHC’31 (Amsterdam) zoekt een trainer/coach voor dames 3 en 4. Altijd al training willen geven bij een gezellige, kleinschalige vereniging met een enthousiaste groep dames? Dan is AHC’31 de vereniging die u zoekt!

Voor het seizoen 2020/2021 zijn wij op zoek naar een train(st)er die 1 x per week (dinsdagavond) onze dames 3 en 4 training wil geven.  En daarnaast eventueel ook (één van de) damesteams wil coachen tijdens de wedstrijden.
Beide damesteams spelen 3e klasse (regio Amsterdam) en voornamelijk op zondag.

Bij interesse of meer informatie kunt u contact opnemen met bestuurslid Elise Reus (Elise@ahc31.nl).

HV Marum zoekt voor aankomend seizoen een enthousiaste Train(st)er/Coach voor het dames midweek team! Wij zijn op zoek naar een train(st)er die 1 x per week (dinsdagavond) de training en daarnaast de begeleiding/coaching van de wedstrijden verzorgt. Verder zorg je voor een goede sfeer en teambuilding.
Wij hebben een gezellig team en trainen en spelen op een mooi complex, ben je geïnteresseerd?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne van der Molen, marum@handbal.nl

Trainer / coach gezocht voor Drechtsteden dames 1! Welke trainer/coach heeft zin in een leuke nieuwe uitdaging?
Vanaf aankomend seizoen zullen de dames van S.V. Conventus en Saturnus’72 samen gaan handballen onder de naam Drechtsteden. Het eerste team zal uitkomen in de eerste klasse (regio ZH).
De dames hebben heel veel zin om samen te gaan starten en zoeken iemand die met veel enthousiasme training kan geven en kan coachen. Op deze manier hopen ze goede resultaten te kunnen behalen in de eerste klasse en een volwaardig eerste team te worden met elkaar. Dus ben jij iemand die het leuk vindt om een hele nieuwe uitdaging aan te gaan en een goed team te vormen? Dan nodigen wij je van harte uit om een gesprek aan te gaan met de TC! Voor meer informatie kun je mailen naar htcsvconventus@gmail.com

Coach gezocht! Voor Dames 2 van DSOV Vijfhuizen. Voor ons dames 2 team zijn wij op zoek naar een coach/ trainer. Wij starten dit seizoen met een nieuw, jong en fris team, allen met handbal ervaring.

Wij trainen samen met dames 1 en die gaan dit seizoen hoofdklasse spelen. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat wij aansluiting houden met hen. Wij zoeken iemand die ons kan coachen tijdens de wedstrijden, het liefst met ervaring. Op dit moment is de trainer van dames 1 ook onze trainer, maar een combinatie met coachen en trainen is zeker mogelijk. We starten dit seizoen in de poule fase met als doel volgend jaar te starten in de 2e klasse. Ben jij die gemotiveerde coach die bij leukste club van Nederland wil komen coachen? Stuur dan een mail naar: Romenadaniels@hotmail.com of bel 0618712342

Trainer/ coach gezocht voor seizoen 2020-2021! Het gezelligste damesteam van de regio Utrecht is op zoek naar een trainer/coach. Het gaat om het damesteam van handbalvereniging Auto Smeeing/BDC uit Soest. Deze dames komen uit in de eerste klasse en hebben genoeg kwaliteiten en ervaring om zich bovenin te kunnen meten.
Wij zoeken een trainer die het groepsbelang vooropstelt, maar wel degelijk de drive heeft om de dames hard te laten trainen. Ben jij enthousiast en weet jij hoe je een groep kunt vormen, twijfel dan niet en neem contact met ons op via info@smeeingbdc.nl

Trainer/ coach gezocht voor seizoen 2020-2021! De heren senioren 1 van HV Hercules’81 te Reuver zijn gepromoveerd naar de hoofdklasse komend seizoen en zijn dringend opzoek naar een trainer/coach.

Heb jij handbalervaring en de skills om ons herenteam op een enthousiaste manier handbaltechnisch beter te maken, twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Mocht je iemand weten, attendeer degene dan op deze oproep. Meer info via hercules81@handbal.nl

www.hvhercules81.nl

CSV (Castricum) zoekt enthousiaste trainer/coach voor HS1. CSV Handbal uit Castricum (Noord-Holland) is op zoek naar een trainer/coach voor de herenselectie die uitkomen in hoofdklasse D. De selectie bestaat grotendeels uit ervaren handballers tussen de 25-33 jaar, enkele nieuwkomers en instromende jeugd, die graag twee keer per week willen trainen. Kernwaardes binnen de herenselectie zijn: sportiviteit, gezelligheid, spelplezier. Naast het fanatisme op het veld staat gezelligheid buiten het handbalveld hoog in het vaandel bij de groep.

Aankomend seizoen wilt het team graag onder leiding van een nieuwe trainer/coach gaan bouwen aan een hechter team zowel op als naast het veld en handhaving in de hoofdklasse D bewerkstelligen. Ben jij de enthousiaste trainer/coach die deze uitdaging met ons wilt aangaan?

Neem bij interesse contact op met Wouter Hoberg om verdere details te bespreken: wouter.hoberg@gmail.com

Dames 2 van HV NOAV zoekt een nieuwe trainer/coach voor volgend seizoen. De vereniging komt uit Susteren waar ook getraind en gespeeld wordt. Wij zoeken een coach die ons wat bij kan leren maar ook met ons kan lachen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur een appje 0610201570

SAVOSA Barendrecht zoekt nieuwe trainer voor Dames 1. Voor het seizoen 2020/2021 zijn wij op zoek naar een trainer die een enthousiaste groep jonge dames wil helpen met hun uitdaging om een goede eindpositie te veroveren in de 1e klasse. Na een aantal jaar actief te zijn geweest in de 2e klasse, is het door de versterkte promotie van dit jaar gelukt om de 1e klasse te bereiken. Het doel ligt hoger dan alleen handhaven, een mooie plek in de middenmoot zou een goede start zijn. De groep bestaat uit een bijna volledige selectie van 13 speelsters. Er zijn 3 wat meer ervaren speelsters en verder vooral speelsters die onder de 25 zijn. Het gaat om 2 trainingen per week en een wedstrijd die voornamelijk op zondag is.
Bij interesse kunt u contact opnemen met het bestuurslid Technische Zaken; Mike van ‘t Hoff 06-11729591

HV Tonegido zoekt een trainer/coach voor onze heren selectie die samen met ons een nieuwe uitdaging aan wil gaan. Spelen in de 1e divisie.  Heren 1 is dit seizoen gepromoveerd. Heren 2 speelt 2e klasse. De trainingsavonden zijn op dinsdag en donderdag. Heeft u interesse neem dan contact op met Arjen Slaghekke 06 49288352 of via de mail tonegido@handbal.nl

HV Beilen zoekt voor het seizoen 2020-2021 een enthousiaste trainer/trainster voor de E en/of D1 jeugd. Trainingsdagen zijn dinsdag (D) en vrijdag (E en D). Voor meer informatie kunt u mailen naar: haroldenjudith@gmail.com

Handbal Club Posterholt zoekt trainer (s). Handbal Club Posterholt heeft enthousiaste D en C-jeugdleden die leergierig zijn. Zij willen graag vooruit, ze zijn gemotiveerd en het zijn leuke uitdagende teams om training aan te geven. Onze trainingen en wedstrijden vinden plaats in Sporthal de Wieë te Posterholt. In principe zullen de trainingsdagen dinsdag en donderdag zijn, in overleg zijn er wellicht andere mogelijkheden. Ben jij degene die zijn enthousiaste trainerschap kan inzetten bij onze teams, of ken je iemand dan horen wij het graag. Je kunt contact opnemen voor meer informatie met Patricia Veldhuis : tc@hc-posterholt.eu / posterholt@handbal.nl

HV Dongen zoekt een nieuwe trainer/coach voor Heren Senioren 1 + 2. Voor het seizoen 2020-2021 zijn wij op zoek naar een trainer(ster)/coach voor onze Heren Senioren. Onze HS1 komt dit jaar uit in de Hoofdklasse C en HS2 speelt momenteel in de derde klasse. Onze heren senioren trainen 2 keer in de week en spelen de thuiswedstrijden op zaterdagavond. De trainingsavonden zijn nu dinsdag en donderdag maar kunnen in overleg veranderen. Als u geïnteresseerd bent, stuur dan uw motivatie en handbal-cv naar tjcpeeters@gmail.com en/of jeroen.akkermans@hotmail.com  

Roda’71. Beste trainers en coaches, ondanks deze onzekere tijden kijken we met een positief gevoel vooruit naar het nieuwe seizoen. Helaas ontbreekt er nog 1 ding. Hv Roda’71 uit Rotterdam is op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor onze DS1. Het is een team van 12 dames met een goede mix van jonge en ervaren meiden. Het team is erg gemotiveerd om na een jaar afwezigheid, zich terug te werken naar de eerste klasse Ben jij de trainer/coach die gemotiveerd is, ons technisch een stap verder kan brengen, plezier heeft in het trainen geven, af en toe een geintje maakt en die 2x per week 1,5 uur training kan geven (bij voorkeur op dinsdag en donderdag) en op zondag een wedstrijd kan coachen? Stuur dan een mail naar info@roda71.nl om een kennismakingsafspraak te plannen.

ABS-Handbal zoekt train(st)er/coach voor Dames 2. Het bestuur van ABS-Handbal is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een enthousiaste trainer/coach voor het jonge en talentvolle Dames 2-team. ABS-Handbal is onderdeel van omni-vereniging ABS met in totaal 8 sporttakken en heeft een eigen bestuur. Wij hebben komend seizoen 8 jeugdteams, 4 dames seniorenteams en 2 recreantenteams. Vanuit de jeugd is er voldoende aanwas en in de breedte hebben we nu selectieteams in elke leeftijdscategorie. Wij zoeken een ervaren handbaltrainer, een trainersdiploma is niet per se noodzakelijk. We zien graag iemand die in maar ook boven de groep kan staan. Het is een jonge groep meiden tussen de 18 en 28 jaar. Klik hier voor meer informatie. 

United Breda. Wij zijn voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar enthousiaste trainers/trainsters voor onze dames- en herenselectie. Klik hier voor meer informatie. 

HV Margraten zoekt trainer! Voor het  komend seizoen is HV Margraten op zoek naar een trainer / coach voor de C jeugd dames en dames senioren 2. Klik hier voor meer informatie. 

HV Vrone zoekt een nieuwe trainer/coach voor Dames 1 (1e klasse) en Dames A1 (jeugddivisie). Voor het seizoen 2020-2021, en hopelijk nog lang daarna, zijn wij op zoek naar een trainer(ster)/coach voor onze Dames 1 en Dames A1. Onze DS1 komt dit jaar uit in de Tweede klasse maar wil graag richting Hoofdklasse. Onze Dames A1 komt dit jaar uit in de topklasse maar promoveert volgend seizoen naar de jeugddivisie. Klik hier voor meer informatie. 

GEZOCHT: TRAINER / COACH HEREN 1 HV DUIVEN. Voor het seizoen 2020-2021 zijn wij op zoek naar een trainer(ster)/coach voor de Heren Senioren van HV Duiven. Onze HS1 speelt dit jaar mee in de subtop van de Hoofdklasse en heeft een jonge, veelbelovende selectie. Onze HS2 beschikt over decennia aan handbalervaring en komt momenteel uit in de tweede klasse. Ook hebben we talentvolle jeugdteams waaruit de senioren nu al regelmatig putten om de doorstroming te bevorderen en het aanwezige talent verder te ontwikkelen. Wij hebben de beschikking over een prachtige sporthal met 2 zalen en een blaashal in de wintermaanden. Klik hier voor meer informatie. 

Vacature handbaltrainer SV Warmunda. Altijd al training willen geven bij een leuke, kleinschalige vereniging met een gemotiveerde groep dames? Dan is SV Warmunda de vereniging die je zoekt!
SV Warmunda is op zoek naar een trainer/trainster voor de dames senioren vanaf seizoen 2020-2021. Klik hier voor meer informatie. 

SV Vasse. Voor het seizoen 2020-2021 zijn we op zoek naar een trainer(ster)/coach voor ons Dames 1-team, onze talentvolle C-jeugd en de recreanten. Dames 1 komt dit jaar uit in de tweede klasse. Belangrijk is dat de trainer/coach plezier heeft in het trainersvak, de kwaliteit heeft om speelsters individueel en in teamverband beter te maken, over goede communicatieve vaardigheden beschikt en midden in de groep staat om samen naar een nieuw doel te werken. S.V. Vasse is een kleine vereniging waarbij onderlinge verbondenheid en elkaar vooruit helpen hoog in het vaandel staat. Het is een pré als je ook je trainersvaardigheden inzet bij ons talentvolle c-jeugd-team en de recreanten.

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met  Pascal Pouwel (voorzitter technische commissie, telefoonnummer: ) of Loes Diepenmaat (bestuurslid S.V. Vasse, telefoonnummer: 0541-680675). Mailen mag ook naar bestuurhandbalvasse@gmail.com  

HV Dongen zoekt trainer/coach. Wij van HV Dongen Dames 1 spelen tweede divisie en zijn op zoek naar een trainer voor volgend seizoen. Interesse? Mail naar dongen@handbal.nl 

Handbalvereniging Con Zelo zoekt trainer. Handbalvereniging Con Zelo heeft enthousiaste B2- en C-jeugdleden die leergierig zijn. Zij willen graag vooruit, ze zijn gemotiveerd en het zijn leuke uitdagende teams om training aan te geven. Onze buitenwedstrijden en trainingen zijn op ons mooie complex De Groet in Waarland en vanaf seizoen 2020/2021 spelen wij ook in de nieuwe sporthal in Waarland. In principe zullen de trainingsdagen maandag en woensdag zijn, in overleg zijn er wellicht andere mogelijkheden. Uiteraard staat er een vergoeding tegenover. Ben jij degene die zijn enthousiaste trainerschap kan inzetten bij onze teams, of ken je iemand dan horen wij het graag. Je kunt contact opnemen voor meer informatie met Carla Dekker via 06-23863178 of via de mail cdmdekkerbruin@planet.nl

T.S.H.V. Camelot zoekt trainer/coach. Voor het seizoen van 2020/2021 en hopelijk meerdere seizoenen is T.S.H.V. Camelot op zoek naar een trainer/coach. Ons damesteam speelt in de 2e klasse en speelt wedstrijden op zaterdag of zondag. Het team zal een nieuw, gemotiveerd team zijn met een mix van ervaren en nieuwere spelers. Wij hebben de beschikking over de faciliteiten van het sportcentrum van de universiteit en trainen met een groep enthousiaste studenten. Wij zoeken een trainer voor op de dinsdag en/of donderdag, die zich flexibel kan opstellen en affiniteit heeft met studenten. In overleg is er veel mogelijk. Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met Floor Doppen via tshvcamelot@gmail.com om de mogelijkheden te bespreken.

Victoria (O)bdam zoekt hoofdtrainer Dames 1
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer die onze talentvolle dames groep de begeleiding geeft in de eerste klasse veld en zaal competitie.Victoria (O) is een handbalvereniging met een totaal ongeveer 180 leden en vrijwilligers, binnen een Omni vereniging met de voetbal. We hebben een talent volle selectie in ontwikkeling binnen een gezellige handbalvereniging in Obdam, bel of mail onze voorzitter Jan Hoedjes op 06 55521466 of jm.hoedjes@quicknet.nl 

Vacature Handbaltrainer SV Roac. Voor het seizoen 2020-2021, en hopelijk nog lang daarna, zijn wij op zoek naar jou als trainer(ster)/coach voor onze dames Senioren. Onze DS1 komt dit jaar uit in de 1e klasse en DS2 speelt momenteel in de 2e klasse. Onze vereniging, die breder is dan de handbalafdeling, heeft een sterk sociale functie binnen de gemeenschap en heeft de kracht je snel thuis te laten voelen. Bovendien hebben we de beschikking over een prachtig sportpark met een “eigen sporthal”. Klik hier voor meer informatie. 

Handbaltrainer gezocht Heren 1 Bergeijk. Voor het seizoen 2020/2021 zijn de Heren 1 van HV Bergeijk op zoek naar een trainer. De heren komen uit in de 2e klasse en staan momenteel gedeeld 1e. Ons streven is om te promoveren naar de 1e klasse! Er wordt 2x per week getraind op dinsdag en donderdag en wedstrijden zijn afwisselend op zaterdag of zondag. HV Bergeijk is een gezellige vereniging met veel jeugdteams en 3 senioren teams. Ben of ken jij iemand die de gezellige maar zeer gemotiveerde heren naar een hoger niveau kan brengen? Neem dan contact op met Dylan Apfel en Ilonka Hoeks ( technischecommissie@hvbergeijk.nl )

Handbalvereniging HV Desk uit Kaatsheuvel is op zoek voor het seizoen 2020-2021 naar een nieuwe trainer/coach voor hun Dames senioren team. De dames spelen in de 2de klasse. Heb je interesse neem dan contact op met bestuurslid Martijn Peters, tel 06-13141526 of stuur een mail naar mpeters10@ziggo.nl

HV Meteoor uit Hoogwoud/Opmeer/Spanbroek is op zoek naar een handbaltrainer voor het dames selectie team. Voor het seizoen 2020-2021 zoekt Meteoor een handbaltrainer voor het eerste Dames Senioren team. Deze enthousiaste groep, in de zaal uitkomend in de 2e klasse, vraagt om een trainer die met hen de stap naar de 1e klasse maakt. 

 • 2x per week 1,5 uur trainen, 1x coachen in het weekend
 • Ervaring met handbaltraining geven
 • Positieve coaching
 • Clubmens
 • Vergoeding in overleg

Bij interesse of voor meer informatie: cjbleeker@kpnplanet.nl

De Heren Senioren selectie van RHV de Meeuwen uit Rotterdam, is voor het seizoen ‘20 – ’21 op zoek naar een trainer-coach. De Heren Senioren selectie bestaat uit 22 spelers onderverdeeld in 2 teams. Het HS1 team is gepromoveerd naar de hoofdklasse en speelt daar een mooi eerst seizoen. Het HS2 team speelt tweede klasse en heeft veel jong talent.  Wij zoeken een trainer/coach die beide teams wilt trainen en op basis van kwaliteit het HS1 en 2 team gaat vormen. Een mooie uitdaging dus! Er wordt op de dinsdag en de vrijdag avond getraind. In overleg kan er gekeken gaan worden voor een andere trainingsavond. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Remco Vonk (remco-vonk@outlook.com)

Handbal Gorinchem Achilles is op zoek naar een trainer die hun club kan ondersteunen. Ze hebben spelers met veel ervaring die de clubleden de handbalvaardigheden bij kunnen brengen, maar ze zoeken nu naar iemand die met name op kracht/coördinatie/cardio wat voor de club kan betekenen. Dit komt voort uit een activiteit die ze handbal fit noemen. Handbal fit blijkt een groot succes. De combinatie van Fitness met handbal spreekt de clubleden erg aan.  Ook verwacht Achilles komend seizoen meer gediplomeerde handbal trainer(s) nodig te hebben. Door een nieuwe locatie in 2021 verwachten ze hard te gaan groeien. Ze willen daarom al vanaf volgend seizoen een professionaliseringsslag maken.  Kent u of bent u de trainer waar deze club zou kunnen aankloppen? Neem dan contact op met bestuur.achilles@gmail.com 

SV De Blinkert zoekt trainer-coach voor Herensenioren. De Blinkert uit Haarlem is op zoek naar een trainer-coach voor het seizoen 2020/2021 voor de Herensenioren. HS 1 speelt in het seizoen 2019/2020 in de landelijke Hoofdklasse D. HS 2 speelt in de 1e klasse Noord-West. Uit een groep van circa 25 spelers worden beide teams samengesteld, waarbij in HS 1 de nadruk meer ligt op prestatie en bij HS 2 meer op recreatie. In HS 1 wordt momenteel gebouwd aan een nieuwe selectie waarin voormalige A-jeugd spelers ingepast worden. Vanwege deze “transformatie” is de doelstelling voor het lopende seizoen handhaving in de Hoofdklasse D, om van daaruit weer te kunnen groeien. Dat lijkt ook te gaan lukken! In HS 2 speelt een mix van liefhebbers van de handbalsport en roulerende spelers t.b.v. de “transformatie” van HS 1. De Blinkert beschikt over een eigen sportcomplex, wat gedeeld wordt met Tennisvereniging Kontakt. In het complex bevindt zich het gezellige sportcafé De Bruijnerie. Meer informatie over SV De Blinkert vind je hier: www.svdeblinkert.nl De Herensenioren trainen op dinsdag- en vrijdagavond. Een vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar. Ben – of ken jij – de geschikte persoon? Mail menno@svdeblinkert.nl of mobiel 06-401 99 561

SV Graftdijk is opzoek naar een jeugdtrainer. Onze leuke vereniging met veel talenten is op zoek naar een ambitieuze jeugdtrainer, voor onze A t/m D jeugd. De toekomstige jeugdtrainer heeft de mogelijkheid om op den duur hoofdtrainer te worden. Er wordt op 2 avonden ieder 2 uur getraind. Gaat dus om totaal 4 uur per week. In principe gaat het om seizoen 2020 – 2021, maar eerder starten bestaat ook tot de mogelijkheden. De vergoeding bedraagt 2500,- netto excl. Reiskosten. Inlichtingen via: johan.verona@hetnet.nl

S.V Wapse zoekt enthousiaste trainer! Handbalvereniging S.V Wapse is druk bezig met het opstarten van een dames midweek team, nu hebben wij al een enthousiast team bij elkaar. Maar zoeken nog een leuke enthousiaste trainer! Ons team bestaat uit een groot aantal jonge dames die opnieuw samen willen gaan handballen. Na 3 jaar gestopt te zijn, willen wij de draad graag weer oppakken! We zoeken iemand die ons 1 keer per week wil trainen en wellicht ook mee zou willen gaan als coach tijdens de wedstrijden. Ben jij of ken jij iemand die het leuk lijkt om ons te gaan trainen, neem dan zeker contact op met onderstaand
e-mailadres: handbalsvwapse@outlook.com

HSV’69 dames zoeken nieuwe trainer! Een kleine vereniging, met vijf handbalteams. Klinkt klein, maar zowel bij de jeugd, de senioren en de dames midweek is HSV’69 actief! Per direct zoeken de twee oudste teams (de dames 1 en de DB1) een nieuwe trainer voor zowel het binnen- als het buitenseizoen.

Wat zoeken wij?

– enthousiasme

– verstand van handbal

– positieve coaching

– teambuilder

– eens in de zoveel tijd een derde helft

Het gaat om het trainen van een enthousiaste groep meiden (+/- 20 meiden) die elkaar iedere week eenmaal zien om te trainen. Beide teams bezetten nu een derde plaats in de competietie, maar hopen zich door te kunnen vechten naar een podiumplaats. Ben je benieuwd naar onze prestaties? Bekijk onze facebookpagina “HSV69 dames 1 handbal”. Zie jij het voor je om eens in de week op een donderdagavond naar de Hoef of Zevenhoven te komen om ons een stevige, technische en gezellige handbaltraining te komen geven? Mail dan naar shaunie.de.zanger@gmail.com. Dit emailadres is ook beschikbaar voor alle opmerkingen, vragen en eventuele andere informatie. 

HV Zwolle zoekt hoofdtrainer Dames 1. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste trainer die onze talentvolle dames groep de begeleiding geeft in de hoofdklasse. Lijkt het je leuk om mee te helpen aan de ontwikkeling van spelers binnen onze groeiende, ambitieuze en vooral ook gezellige handbalvereniging in Zwolle bel of mail onze voorzitter Bernd Huizing op +31 6 22 40 11 01 of voorzitter@hvzwolle.nl. Over HV Zwolle
Per 1 juli 2016 is de HV Zwolle ontstaan vanuit een fusie tussen de Zwolse Handbalverenigingen SV Tyfoon en SV Zwolle. De fusie was noodzakelijk om de handbal in Zwolle naar een hoger plan te brengen. Met respect voor onderstaande kernwaarden heeft de vereniging als doel om top- en breedte handbalsport aan te bieden. Onze leden moeten met plezier op zijn of haar niveau spelen.
Kernwaarden HV Zwolle:
• Gezellig
• Ambitieus
• Sportief
• Passie
• Plezier
• Saamhorigheid
• Trots

HV Zwolle is een handbalvereniging met een totaal ongeveer 300 leden en vrijwilligers. Wij zijn een ambitieuze vereniging die naar voren kijkt op vele vlakken. Ontwikkeling van het technisch handbal staat voorop en om dit te realiseren is het noodzakelijk te zoeken naar nieuwe verdienmodellen. Het participeren met andere (sport)verenigingen en maatschappelijke partijen is hierin een vereiste.

Trainer gezocht voor de Dames 1 van SV De Lutte Handbal. Voor ons eerste damesteam, wat momenteel uitkomt in de eerste klasse, zijn wij voor volgend seizoen op zoek naar een enthousiaste trainer/coach met (ruime) trainingservaring en die bij voorkeur in het bezit is van een trainersdiploma. Belangrijk is echter dat hij/zij er plezier in heeft om de dames zowel individueel als in teamverband beter te maken, over goede communicatieve vaardigheden bezit en midden in de groep staat om dan samen naar een nieuw doel te werken. Tevens ben je verantwoordelijk voor de trainingen van ons tweede damesteam en onderhoud je contacten met de technische commissie. De damesgroep bestaat uit handbalsters die al jaren met elkaar spelen aangevuld met een aantal talentvolle jeugdspeelsters. Het team speelt nu al enkele jaren in de eerste klasse en heeft de ambitie om door te groeien. Wil je meer weten over deze vacature neem dan contact op met Linda Nijhuis (voorzitter Handbal, tel. 06-21332001) of door een mail te sturen aan svdelutte@handbal.nl. De sluitingsdatum van deze vacature is 31-01-2020. Natuurlijk mag je ons ook benaderen als je iemand kent die past binnen dit profiel. Voor meer informatie over onze vereniging kijk op www.svdelutte.nl.

SV Nijhof Broekland (OV) is op zoek naar een handbaltrainer en coach voor de dames selectie. Voor seizoen 2020-2021 zoekt Broekland een handbaltrainer voor dames 1 & dames 2 en coach voor dames 1. Broekland is een klein dorp in Salland met relatief veel handballeden verdeeld over 5 damesteams en 10 jeugdteams. Afgelopen seizoen heeft dames 1 de overstap gemaakt naar de Hoofdklasse waar ze goed in mee draaien. Dames 2 speelt in de tweede klasse en gezamenlijk trainen ze op de woensdag- en vrijdagavond in onze eigen sporthal. Wij zoeken iemand die als trainer voor deze selectieteams het beste in beide teams naar boven wil en kan halen. Daarnaast zoeken wij ook iemand die als hoofdcoach de wedstrijden van dames 1 kan begeleiden. De thuiswedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld.
Ben jij geïnteresseerd of wil je meer weten hierover? Neem dan contact met ons op via: secretariaat.handbal@svbroekland.nl.

ABS-Handbal zoekt voor het seizoen 2020/2021 een trainer/coach voor dames 1 selectie
ABS-Handbal is onderdeel van een omni-vereniging met een eigen bestuur. Wij spelen met onze dames 1 de wedstrijdsport in de tweede klasse. Wij vragen een nieuwe trainer/coach die in het bezit is van een handbaltrainersopleiding (HT2 of 3) dan wel duidelijk ervaring en bijscholing genoten heeft. We zien graag iemand die in en boven een groep kan staan. Het is een jonge groep meiden tussen 18 en 28 jaar. 

Verder zijn er enkele competenties die we graag willen zien:

 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Positieve coaching;
 • Individuele coaching;
 • Kunnen samenwerken;
 • Clubmens;
 • Beslissingen durven nemen in het belang van de groep;
 • Snel dynamisch en technisch handbal;
 • Techniektrainingen kunnen organiseren voor de hele vereniging;
 • DS 1 trainen en coachen en binnen de vereniging kijken naar mogelijkheden;
 • Mogelijkheid om ook een jeugdteam te trainen.
 • 2x trainen in de week en coachen op wedstrijddag.

Indien U geïnteresseerd bent kunt U een mail sturen naar:
abs@handbal.nl of carlien.abs@gmail.com 

Indien u vragen heeft over de vacature of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met:
Carlien Bos, bestuurslid ABS-Handbal, tel.   0570 – 54 35 57 of 06 – 11 26 71 81 of
Floor Verhoef, bestuurslid ABS-Handbal, tel.  06 – 20 22 99 85.

Handbalvereniging GHV uit Goirle is op zoek naar een enthousiaste trainer voor hun eerste herenteam
Het team is actief in de 1e divisie. Onze heren draaien nu, onder leiding van Geert van Meersbergen, mee in de top 5. Per december gaat Geert ons helaas verlaten en zoeken wij op korte termijn iemand die het stokje van hem wilt overnemen. Heb je interesse, neem dan contact op met tc@ghvgoirle.nl

Dringend een Trainer gezocht voor HV Dynamiek dames C jeugd (Goor). Handbalvereniging Dynamiek is een snel groeiende vereniging. De dames C groep bestaat uit 11 zeer enthousiaste meiden van verschillend niveau. Voor het aankomende seizoen 2019-2020 zijn wij voor onze dames C jeugd op zoek naar een enthousiaste (gediplomeerde) trainer (M/V). Ben je niet in het bezit van een diploma, het volgen van de trainersopleiding HT2 zal door de vereniging worden betaald. Belangrijk is echter dat hij / zij er plezier in heeft om jonge meiden handbal technisch beter te maken, hen leert in goed teamverband samen te werken, zelf goede communicatieve vaardigheden bezit en boven de groep kan staan. Er wordt momenteel 1x per week getraind komend seizoen op de woensdagmiddag van 17:00 tot 18:00
Wil je meer informatie, neem dan contact op via tc@hvdynamiek.nl of met Ronald Stoel (06-46129271)

NEA Handbal (Ouderkerk a/d Amstel, nabij Amsterdam) is op zoek naar een nieuw trainer voor de B/C groep. Het gaat om 2x per week trainen (ma/do) van de gecombineerde B/C groep (+/-18 speelsters) en bij voorkeur ook inclusief coaching van het B1 team.

Zowel de B1 als de C1 spelen in de regio competitie.  De B1 is afgelopen seizoen op het veld kampioen geworden. C1 speelde afgelopen jaar in de hoogste regio-poule en zijn ook dit seizoen nog allemaal C. Er is een goede onkostenvergoeding beschikbaar voor de B/C trainer. Kun je slechts 1x per week training geven neem dan ook gerust contact op. Voorkeur heeft 2x + coaching maar over andere invulling gaan we ook graag het gesprek aan.

Trainingstijden:
Maandag 17:30u – 18:30u
Donderdag 18:00 – 19:30u

Interesse contactpersonen via mail/telefoon of whatsapp:

Trainer gezocht voor WPK/Westlandia Meiden D. Onze talentvolle meiden die komend seizoen als eerste jaars in de D2 en D3 gaan spelen hebben nog geen trainer. Zonde want het zijn getalenteerde en vooral enthousiast meiden die heel graag willen. Er wordt 2x in de week getraind op dinsdag en donderdag van 18:00 – 19:30. Op wedstrijddagen is er wel voor begeleiding gezorgd. D2 en D3 zijn over het algemeen eerste jaars D junioren die dolgraag beter willen worden en vooral heel veel plezier hebben in het spelletje! Een vergoeding behoort zeker tot de mogelijkheden. Geïnteresseerden zijn meer dan welkom en kunnen bellen met Rik Henskens (06 20 11 08 65) of Michel van Zanten (06 51 61 34 84)

Trainer gezocht D.S.H.V. Torius. Studentenhandbalvereniging D.S.H.V. Torius heeft op dit moment zowel een dames- als herenteam, beide uitkomend in de tweede klasse. De teams zijn ambitieus en zitten vol potentie om hogerop te spelen. Daarbij hebben we nog een groep niet-competitiespelende leden, die alleen komen trainen. Onze leden zijn van verschillende niveaus, maar zijn stuk voor stuk gedreven om beter te worden. De TU Delft is de huissponsor van D.S.H.V. Torius en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainers en overige materiaalkosten, door de TU Delft gefaciliteerd. Als handbaltrainer van D.S.H.V. Torius bij X kom je terecht in een fascinerende en internationale werkomgeving met gedreven studenten en medewerkers. Je verzorgt de trainingen aan het herenteam twee keer per week, op dinsdag- en donderdagavond. In het weekend (vaak op zondag) coach je het team tijdens de wedstrijden.  

Functievereisten

 • Je hebt affiniteit met studenten;
 • Je bent enthousiast, flexibel en betrokken;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in handbal;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal. 

Bij interesse of voor meer informatie kun je contact opnemen met Maartje Wijnker via voorzitter@torius.nl. Stuur jouw motivatie en CV uiterlijk maandag 2 september naar bovenstaand e-mailadres. Klik hier voor meer informatie over de vacature en de TU Delft. 

Trainer gezocht voor Dames 1 OHC’01. OHC’01 Dames 1 speelt het volgende seizoen weer in de 1e klasse Brabant. Wij hopen in deze competitie zowel als team als individueel te gaan groeien. Hiervoor zijn wij op zoek naar een trainer die ons daarbij kan helpen! Wij zijn een enthousiast en sportief, leuk en gezellig maar zeker ook prestatiegericht team. Dus ben of ken jij een gemotiveerde trainer die zin heeft om een team te coachen in de 1ste klasse? Dan horen wij dat heel graag! Voor meer informatie graag een mailtje sturen naar de voorzitter Cretienne Oomen via Bestuur@ohc01.nl. Hopelijk tot snel!