Trainers en/of spelers gezocht

Trainers en/of spelers gezocht

Is jouw vereniging op zoek naar een trainer of nieuwe spelers? Mail het naar redactie@handbal.nl.

HV Bommelerwaard in Zaltbommel is op zoek naar een trainer/coach voor zowel hun dames- als herenteam
Beide teams komen uit in de breedtesport en bestaan uit spelers met en zonder handbalervaring. Beide teams willen graag hun sportieve prestaties verbeteren en zoeken daarom een vaste trainer/coach. We trainen iedere woensdagavond en spelen onze wedstrijden over het algemeen op zondag, en soms op zaterdagavond. 
Bij interesse graag een mail naar info@handbalbommelerwaard.nl

 

HV Avanti is op zoek naar trainer HS1 voor het seizoen 2024-2025
Dit team speelt in de eerste klasse. Voor meer informatie stuur een berichtje naar toinebrok.tb@gmail.com of bel met onderstaande contactpersoon.
Toine Brok: 06-82137787

 

Handbalvereniging Northa is op zoek naar een handbalvereniging

 

DSG heeft plek voor C jongens!
DSG Handbal (www.dsghandbal.nl) is een sportieve, enthousiaste handbalclub in Amsterdam Nieuw-West met jeugdspelers van 8 tot 18 jaar.

Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar jongens in de C leeftijd die het leuk vinden om aan te sluiten in ons C jongens team. Dit team traint twee keer in de week en krijgt training van professionele trainers die het beste uit jou en het team weten te halen. Interesse? Neem dan gerust even contact op via info@dsghandbal.nl

HV Avanti zoekt keepster dames 1
Wij zijn op zoek naar een keepster voor onze dames 1. Zij spelen in de 1e klasse. Het team is een mengeling van ervaren en jonge speelsters. Bij interesse kan er contact opgenomen worden met Toine Brok: toinebrok.tb@gmail.com, 06-82137787

Met ingang van het nieuwe seizoen (2023-2024) is HV Niedorp uit Nieuwe Niedorp, Noord-Holland op zoek naar een handbaltrainer voor onze dames senioren en B-jeugd
We zoeken iemand die:

  • een enthousiaste, fanatieke én gezellige groep meiden kan begeleiden.
  • beschikbaar is op dinsdag, donderdag (trainingsavonden) en/of zondag (wedstrijd).

Wat hebben wij te bieden:

  • een enthousiaste trainersgroep die veel kennis deelt en behulpzaam is;
  • een vergoeding;
  • mogelijkheid tot het volgen van trainersopleidingen (niet verplicht!);
  • een prachtige accommodatie met een handbalveld, kantine en vanaf deze zomer ook een nieuw beachhandbalcomplex met 4 velden;
  • een vereniging waar enthousiaste vrijwilligers actief zijn en waar plaats is voor veel sociale activiteiten.

Ken of ben jij degene die wij zoeken? Neem contact met ons op via niedorphandbal@gmail.com.

NEA zoekt trainer voor het DB1 team
NEA is voor het DB1 team op zoek naar een trainer voor het seizoen 2023/2024. Het team speelt in de breedtesport in poule NW-AM DB-03 V. De trainingen voor het zaalseizoen zijn op maandag- en donderdagavond (vroeg in de avond) in sporthal De Bindelwijk in Ouderkerk aan de Amstel. Maar het team speelt ook in de buitencompetitie, voor deze competitie zijn de trainingsdagen/tijden flexibel.

Een onkosten- of vrijwilligersvergoeding is van toepassing.

Voor meer informatie of interesse mail voorzitter Ruud Conijn op info@neahandbal.nl.

De Blinkert zoekt trainer voor Herensenioren
De Blinkert is voor de Herensenioren op zoek naar een trainer voor het seizoen 2023/2024. In de zaalcompetitie spelen 2 herenteams in de landelijke Hoofdklasse D- en Eerste klasse van regio Noord-West, in de veldcompetitie 1 herenteam in de Eerste klasse. De trainingen zijn op dinsdag- en vrijdagavond in ons eigen Ruud van der Geest Sportcomplex.

De Blinkert is een breedtesportclub. Uiteraard staat de handbalsport voorop, maar gezelligheid en randactiviteiten zijn even belangrijk. Er is een grote groep herensenioren met een trouwe groep trainingsopkomst. Neem gerust ook een kijkje op de website www.svdeblinkert.nl of de social media.

Een onkosten- of vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar.

Voor meer informatie of interesse mail secretaris Milena van den Hoek op info@svdeblinkert.nl.

HV Westsite zoekt een Spelers en Keeper voor dames 4 of 5
Handbalvereniging Westsite uit Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en gedreven spelers voor het Dames 4 en 5. Onze speelsters zijn fanatiek, gezellig en gemotiveerd en variëren in leeftijd van 18 tot  55 jaar. We trainen 1 keer in de week, en voor de iedereen die meer wil is er een  2de keer trainen, we spelen wedstrijden op zondag. Bij Westsite gaan gezelligheid en sportieve tijd samen. We hebben een leuke club  dames  bij elkaar, maar nog net niet genoeg.

Denk je dat je hierbij past? Kom dan gerust een keer meetrainen. Of wil je meer informatie? Mail naar seniorencommissie@westsite.amsterdam. Contactpersoon is Els Verkaik.

Westsite opzoek naar jeugd
Ben jij opzoek naar een leuke club? Dan hoef je niet verder zoeken 😉 Want dat is handbal bij Westsite Amsterdam. Wij zijn een club waar Gezelligheid en sportieve tijd samen komen. Kom een keertje meetrainen op dinsdag of donderdag. In het weekend is een wedstrijd.

Wij hebben plek voor iedereen van alle leeftijden; Jongens en Meiden Van kabouters 2,5 tot A – jeugd. Wil je een keertje meetrainen? Neem contact op met: jeugdcommissie@westsite.amsterdam.