HandbalmasterZ

Samen naar een fijn en veilig sportklimaat: dát is wat wij graag willen. Een belangrijk hulpmiddel hierbij is het vergroten van de spelregelkennis bij de spelers en coaches. Om deze kennis te verbeteren, is ‘HandbalMasterz’ geïntroduceerd. Je oefent hier je spelregelkennis en sluit dit af met een examen. Na het behalen van je examen ontvang je een spelregelbewijs. Spelers en coaches die een goede kennis van de spelregels hebben, kunnen hiermee ook tijdens het spel voordeel behalen.

Voor wie is Handbalmasterz
De leden die de leeftijd hebben bereikt waarin zij overgaan naar de A-jeugdcategorie. Deze leden moeten het spelregelbewijs halen voor de start van de competitie.
Voor het seizoen 2021-2022 geldt de verplichting voor iedereen die geboren is tussen 2000 t/m 2004. Een competitieseizoen begint op 1 september. Dat betekent dat je vóór deze datum in het bezit moet zijn van het Spelregelbewijs. Indien je na 1 september lid wordt van het NHV, dan krijg je tot 31 maart daaropvolgend de kans het Spelregelbewijs te halen.

Daarnaast:
– Iedereen die een scheidsrechtersopleiding wil volgen
– Iedereen die coach is bij een C-jeugdteam of hoger
– Iedereen die een trainersopleiding wil volgen

Als je van club verandert en je hebt bij je “oude” club het Spelregelbewijs behaald, dan hoef je dit niet opnieuw te doen. Ook als je van club verandert kan je nieuwe club zien of je een Spelregelbewijs hebt.

Aan de slag
Moet je zelf het spelregelbewijs halen? Klik dan op het pictogram wat voor jou van toepassing is.

INFORMATIE VOOR VERENIGING

INFORMATIE VOOR SPELER/CURSIST

VEELGESTELDE VRAGEN

                 Vragen of onduidelijkheden?  ✉ opleidingen@handbal.nl of ☎ 026-7071432

Maak de handbalsport van dichtbij mee!

Klik hier