Handbaltrainer 3 opleiding

De opleiding
Je wilt jezelf verder ontwikkelen als trainer en leert om je eigen visie te creëren en toe te passen binnen jouw jaarplan.  Dan is de opleiding Handbaltrainer 3 opleiding iets voor jou! Tijdens deze opleiding leer jij meer over periodisering, tactische concepten en het integreren van je eigen visie binnen trainingen. De opleiding bestaat uit een generiek deel die je één seizoen lang volgt. Daarnaast zijn er een aantal losse modules die je kan volgen  gedurende de opleiding. Meer basisinformatie over het specialiseren met één of meerdere modules of het behalen van het diploma kan je vinden door te klikken op het pictogram onder in beeld.  

Instroomeisen
Je kunt deelnemen aan de opleiding wanneer je:
– Lid bent van het NHV
– In het bezit bent van het Spelregelbewijs én Handbaltrainer 2 diploma
– 16 jaar of ouder bent
– Een praktijkbegeleider hebt*

* klik op de link om te kijken wie jou mag begeleiden

Praktische informatie
Duur van de opleiding: één seizoen
Opzet: online theorie en Masterclasses, fysieke bijeenkomsten en opdrachten/ervaring bij eigen team
Kosten: €575,-

Hoe haal ik het diploma?
Om het Handbaltrainer 3 diploma te behalen volg jij gedurende een geheel seizoen de opleiding. Aan het begin van het seizoen is er een beginbijeenkomst, waaraan je deelneemt. Daarnaast krijg je toegang tot de online leeromgeving en kun je gelijk aan de slag. In de online leeromgeving vind je een overzicht van de onderwerpen die je online volgt en de fysieke bijeenkomsten, waarvoor jij je kunt aanmelden. Let op: deze fysieke bijeenkomsten zijn verplicht om uiteindelijk de opleiding af te ronden. Tijdens de opleiding lever je een portfolio in aan de hand van de ervaring die je bij je eigen team op doet. Heb je alle theorie gevolgd en je portfolio ingeleverd? Dan sluit je af met een afsluitende toets. Deze toets gebeurt online en test of je de opgedane kennis kan toepassen. Je sluit de opleiding af met een Proeve van Bekwaamheid. Binnenkort vind je onderaan deze pagina verschillende documenten waarin staat aangegeven waar jij als trainer op beoordeeld wordt en welke kwalificaties jij hebt na het behalen van de opleiding. Heb je alles afgerond? Stippel dan je route verder uit! 

Ik wil me aanmelden!
Omdat de opleiding één seizoen duurt, zal deze aan het begin van het seizoen starten. Meld je nu via het onderstaande pictogram aan voor de opleiding!

  • Meld je aan voor de opleiding via het pictogram.
  • Het NHV controleert je aanmelding en bekijkt of je aan de instroomeisen voldoet.
  • Na goedkeuring van je aanmelding, ontvang jij of je vereniging van ons een factuur.
  • Je ontvangt de inloggegevens van ons elektronische leeromgeving. Let op: deze mail kan in je ongewenste e-mail binnenkomen. Hou dit dus goed in de gaten!
  • Start de opleiding!

Vragen
Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je ons bereiken via opleidingen@handbal.nl of 06-30599092

AANMELDEN

TOETSDOCUMENTEN (z.s.m. Beschikbaar)

PVB AANVRAGEN

Maak de handbalsport van dichtbij mee!

Klik hier