Handbaltrainer 4 

 

Door een unieke samenwerking tussen sportbonden en onderwijsinstituten (Hogeschool van Amsterdam ALO en ROC Landstede Zwolle) wordt er sinds 2013-2014 een unieke opleiding aangeboden op niveau 4. 
 
Doel van de opleiding 
Wanneer je als trainer-coach de ambitie hebt om op het hoogte competitieniveau te fungeren of bijvoorbeeld aan de slag te gaan als talentcoach, dan is de opleiding HT 4 iets voor jou! Naast dat je het leuk vindt om actief te zijn binnen de handbal, biedt de opleiding tevens de gelegenheid om van collega’s uit andere takken van sport te leren. 

Wat kun je met dit diploma
Wanneer je de opleiding HT-4 succesvol afrondt, heb je de mogelijkheid om trainingen te verzorgen en wedstrijden te coachen op nationaal en BENE-league niveau. 

Hoe kan je deelnemen?
– Kijk via deze link of je kan instromen en of je nog stappen moet ondernemen alvorens je kan deelnemen
– Kan je instromen? Schrijf je dan in via het pictogram. Let op: de definitieve aanmelding sluit op 1 juli!

Leertrajecten 
De opleiding bestaat uit de volgende leertrajecten/kerntaken: 
1. Geven van trainingen 
2. Coachen bij wedstrijden 
3. Ondersteunen van sporttechnisch beleid 
4. Begeleiden van sportkader 
5. Samenwerken met begeleidingsteam en onderhouden van externe contacten 
6. Scouten van sporters 

Investering
Als je gaat deelnemen aan de opleiding komt daar een investering bij kijken van €2000,-
Deze investering dient binnen een jaar te worden betaald, waarbij er een mogelijk is voor betaling in termijnen.

Planning
Bij voldoende animo zal de opleiding van start gaan in Amsterdam. Ongeveer de helft van de workshops zal bij voldoende animo op de ALO in Amsterdam worden georganiseerd. De overige workshops zullen digitaal worden aangeboden. Een concept van de planning kan worden gevonden via deze link. Welke workshops fysiek en welke workshops digitaal worden aangeboden wordt later bekend.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie omtrent tijdsinvestering, planning en de opzet van de opleiding op het pictogram. Je wordt dan doorgestuurd naar de pagina van het NOC*NSF waar je ook je vragen kunt stellen over de opleiding. Handbal specifieke vragen? Neem dan contact op met onderstaand nummer.
Voordat je je kunt aanmelden bij het NOC*NSF dien je een intake te doen. Na een positieve intake is het direct mogelijk om je in te schrijven voor de opleiding. 

Vragen of onduidelijkheden?  ✉ opleidingen@handbal.nl of ☎ 026-7071432

AANVRAGEN INTAKE TC4

PVB AANVRAGEN

MEER INFORMATIE

Youtube Video’s