Doe mee met de Koningsmatch
 Op vrijdag 21 april 2017 vindt de vijfde editie van de Koningsspelen plaats. In 2016 deden maar liefst 1,2 miljoen kinderen afkomstig van bijna 6000 scholen mee. Met de Koningsmatch van de Koningsspelen krijgen sportverenigingen en basisscholen op een simpele manier de kans om met elkaar in contact te komen en zo elkaar te ondersteunen tijdens het organiseren van sportactiviteiten op deze feestelijke dag.


Koningsmatch, een sportieve en feestelijke match
Meer dan 50% van de basisscholen geeft aan dat zij geïnteresseerd zijn in een clinic van een sportvereniging op de Koningssportdag. Sportverenigingen die een clinic willen geven, kunnen zich aanmelden via www.koningsspelen.nl/koningsmatch. Basisscholen kunnen vervolgens in de database van de Koningsspelen eenvoudig zien welke sportaanbieders in hun buurt meedoen. Met één klik kan de basisschool een match – oftewel het contact leggen – maken. Het is vervolgens aan de sportvereniging en de school om er samen een geweldige, sportieve dag van te maken op de 21e.


Heb je vragen of opmerkingen over de Koningsmatch? Neem dan contact op met de organisatie van de Koningsspelen via info@koningsspelen.nl

Volg de Koningsspelen op social media
Volg de Koningsspelen op social media voor het laatste nieuws en andere zaken omtrent de Koningsspelen en de Koningsmatch!


www.facebook.com/koningsspelen
www.twitter.com/koningsspelen
www.instagram.com/koningsspelen