Landelijk project Let me Know

De meeste clusterbijeenkomsten zitten erop en de verenigingen hebben een envelop ontvangen (bij afwezigheid over de post) met daarin aandacht voor het landelijke project Let me Know.

Let me know is een groot landelijk project voor iedereen die tegen pesten is en er wat aan wil veranderen. Doel van het project is iedereen bewust en onbewust aan het denken te zetten, ben ik een Let me knower of ben ik een pester. Let me know kan voor jouw vereniging heel veel gaan betekenen. Je maakt samen met de leden jezelf zichtbaar en benaderbaar. Wat Let me know voor jouw vereniging kan betekenen kun je zien op deze site: www.letmeknow.nl.

Met dank aan de hockeybond:
Sportclubs weten niet altijd goed wat ze met digitaal pesten aan moeten, blijkt uit onderzoek van Mijn Kind Online. Toch komt het veel voor. Daarom is het kenniscentrum samen met de KNHB gestart met het programma Sportief met Sociale Media. Er is een pakket samengesteld, met regels voor het gebruik van sociale media binnen de clubs. Deze zogenoemde toolkit is beschikbaar voor alle bonden: http://mijnkindonline.nl/sportief.