Workshop Beach Handball: “Steek je kop niet in het zand!”

Het handbalseizoen 2017-2018 zit er alweer bijna op. Een seizoen met veel mooie successen. Zo wordt Beach Handball steeds populairder en dat is te merken! De Beach Handball Tour groeit in kwantiteit en kwaliteit, de diverse trainers- en scheidsrechtersopleidingen worden opnieuw goed bezocht en het Nederlands Kampioenschap Beach Handball is hét hoogtepunt van onze zomerse handbalvariant.

Workshop Beach Handball
Om deze stijgende lijn door te zetten, ondersteunen wij graag het “Beach Handball-proof” maken van onze verenigingen. In de workshop gaan we in op de veel gehoorde vragen met betrekking tot Beach Handball: “Waarom is Beach Handball, al dan niet in combinatie met zaal- en veldhandbal, interessant voor mijn vereniging(sleden)?”, “Hoe starten wij Beach Handball op en wat hebben wij hiervoor nodig?”, “Kunnen mijn leden dan ook gewoon een Beach Handball competitie spelen?”, “En wat als maar enkele leden dit willen? Hoe behoud ik deze leden dan toch voor mijn vereniging?”

Heb jij belangstelling voor het thema Beach Handball? Meld je dan nu aan voor de workshop die plaatsvindt op zaterdag 9 juni van 10:00 – 12:00 uur in sporthal De Maaspoort in Den Bosch. In een interactieve werkvorm komen alle antwoorden op jouw vragen boven tafel!

Aanmelden voor deze workshop kan door even een mailtje te sturen naar beachhandball@handbal.nl met daarin je naam en van welke vereniging je bent. Uiteraard kunnen er van één vereniging meerdere personen deelnemen.

Vrijkaart
Alle deelnemers aan de workshop ontvangen een vrijkaart voor de interland van de Oranjeheren, die om 16:00 uur begint. Het Nederlands Herenteam neemt het in de WK-playoff op tegen Zweden. Dat belooft een mooie wedstrijd te worden.

We hopen op 9 juni velen van jullie te mogen begroeten!