Word Beach Handball Scheidsrechter!

Beach Handball Scheidsrechter – 2 (BHS-2)

De opleiding Beach Handball Scheidsrechter – 2 (BHS-2) is bedoeld voor de Beach Handball scheidsrechter die actief wil zijn in de Nederlandse Beach Handball tour. De BHS-2 scheidsrechter wordt opgeleid als duo- c.q. koppelscheidsrechter.

De opleiding Beach Handball Scheidsrechter – 2 wordt georganiseerd in combinatie met een Beach Handball NK Kwalificatietoernooi.

Je kunt de BHS-2 opleiding volgen op de volgende toernooien:
- Blaricum aan Zee NK Kwalificatietoernooi (Blaricum), vrijdag 9 juni tot en met zondag 11 juni
- NK Kwalificatietoernooi AHV Achilles (Apeldoorn), vrijdag 16 juni tot en met zondag 18 juni

De opleiding start bij tenminste 4 deelnemers. Er is geen vooropleiding vereist. Aanmelden kan via dit formulier. De kosten bedragen 20 euro per deelnemer.

NB. Willen jullie ook een Beach Handball Scheidsrechter – 2 opleidingen tijdens jullie toernooi? Neem dan contact met ons op via beachhandball@handbal.nl.

Beach Handball Scheidsrechter – 3

De opleiding Beach Handball Scheidsrechter – 3 (BHS-3) is bedoeld als vervolg op de BHS-2 voor de Beach Handball scheidsrechter die actief wil zijn tijdens het Nederlands Kampioenschap Beach Handball. De BHS-3 scheidsrechter wordt opgeleid als koppelscheidsrechter.

De opleiding wordt georganiseerd op één zaterdag (10.00 – 16.00 uur), gevolgd door zelfstudie (praktijkopdrachten en portfolio) en de Proeve van Bekwaamheid tijdens het Nederlands Kampioenschap Beach Handball.

De opleiding wordt op het bondsbureau in Oosterbeek georganiseerd op de volgende data:
- Zaterdag 8 april

De opleiding start bij tenminste 12 deelnemers. Aanmelden kan via dit formulier. De kosten bedragen 35 euro per deelnemer.

Beach Handball Delegate

Nieuw in 2017 is de opleiding tot Beach Handball Delegate. De Beach Handball Delegate is de persoon die de organisatiepunten van het NK Kwalificatietoernooi controleert en tevens inzage heeft in de ingeleverde teamopgaves. De Beach Handball Delegate is daarnaast op de hoogte van de spelregels en reglementen van het Beach Handball en is bevoegd om scheidsrechters gedurende het toernooi te begeleiden of bij te staan. De delegate heeft een belangrijke functie ten tijde van calamiteiten en ingediende protesten.

De opleiding Beach Handball Delegate bestaat uit één zaterdag (10.00 – 16.00 uur) en één avond (19.30 – 22.30 uur). Naast deze theoriesessies op het bondsbureau in Oosterbeek zullen de cursisten zelf met (praktijk)opdrachten en portfolio aan de slag gaan, waarna de opleiding wordt afgerond tijdens het Nederlands Kampioenschap Beach Handball.

De opleiding wordt op het bondsbureau in Oosterbeek georganiseerd op de volgende data:
- Zaterdag 8 april en maandag 12 juni

De opleiding start bij tenminste 8 deelnemers. Aanmelden kan via dit formulier. Na aanmelding volgt een intakegesprek. De opleiding Beach Handball Delegate is gratis.