BENE-League live te zien op Fanseat

De BENE-League is een maand onderweg en na zes speelronden is de koppositie voor OCI/Lions. Nieuw dit seizoen is dat alle competitiewedstrijden, inclusief de Final Four, live via het internet worden uitgezonden.

De BENE-League is een partnership aangegaan met Fanseat om alle wedstrijden wereldwijd online uit te zenden. Alle wedstrijden worden in HD kwaliteit uitgezonden en worden bovendien voorzien van commentaar. Wie de BENE-League wil volgen, betaalt maandelijks € 7,99. De eerste maand is gratis en het abonnement is per maand opzegbaar.

Jean-Maël Gineste, Directeur Général de Fanseat France, is blij dat de BENE-League voor Fanseat gekozen heeft. ,,Deze overeenkomst met de BENE-League is voor Fanseat een belangrijk partnership van productie en wereldwijde distributie voor de handbalfans’’.

,,Wij zijn zeer enthousiast en kijken er naar uit om de BENE-League te helpen in de verdere ontwikkeling van het handbal in België en Nederland en om de handbalfans in België, Nederland en wereldwijd de mogelijkheid te geven om het gehele seizoen van de BENE-League te volgen via al onze digitale platformen zoals PC, mobiel en tablet. Je hoeft alleen maar naar www.fanseat.com te surfen en daar de stappen te volgen’’.