NHV kondigt genomineerden aan voor seizoensprijzen

Tijdens de Bekerfinales op 25 mei worden de jaarlijkse prijzen voor Speler, Keeper en Talent van het jaar uitgereikt in Topsportcentrum Almere. Deze prijzen worden toegekend op basis van stemmen van de coaches van de Nederlandse BENE-League en Eredivisieclubs. De prijzen voor Talent van het jaar worden bepaald door de bondscoaches Joop Fiege en Helle Thomsen.

Bij de heren zijn Joris Baart (OCI-Lions), Samir Benghamen (FIQAS/Aalsmeer) en Joao Ramos (OCI-Lions) genomineerd voor beste speler van het jaar. Bij de keepers zijn dit: Sven Hemmes (JMS/Hurry-Up), Luuk Hoiting (OCI-Lions) en Dennis Schellekens (HV KRAS/Volendam).

Daisy Hage (HV Quintus), Larissa Nusser (Sercodak Dalfsen) en Charris Rozemalen (Succes Schoonmaak/VOC Amsterdam) strijden om de titel Speelster van het jaar. Daarnaast zijn Yara ten Holte (Sercodak Dalfsen), Martine Hoogewoud (Succes Schoonmaak/VOC Amsterdam) en Claudia Rompen (Cabooter Group-HandbaL Venlo) de kanshebbers voor Keepster van het jaar.

De Bekerfinales worden traditiegetrouw gespeeld op Hemelvaartsdag. Om 13:30 uur nemen de dames van Succes Schoonmaak/VOC het op tegen de ploeg van Sercodak/Dalfsen. Vanaf 15:30 uur beslissen de mannen van FIQAS/Aalsmeer en OCI/Lions wie de beker omhoog mag houden. Kaarten voor de wedstrijden zijn te verkrijgen via: https://www.handbal.nl/oranje/kaarten-bestellen/