Beter leren keepen? Kom naar de keepersclinic 'Inside Handball'

Beste keepers, keepsters en trainers opgelet!

Wil je betere reflexen krijgen, een echte penaltykiller worden of leren hoe je een goede keeperstraining geeft? Kom dan van 30 juni t/m 2 juli naar de keepersclinic “Inside Handball” in sporthal Roerparel in Odiliënberg (vlakbij Roermond).

Na het succes van vorig jaar met 45 keepers uit Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Oekraïne en 20 trainers die nieuwe inzichten hebben opgedaan, wordt er dit jaar weer een clinic georganiseerd. Wederom zullen de keepers in het middelpunt staan.

Herman Breuer verzorgt de trainingen. Hij heeft veel internationale ervaring, waaronder het geven van een seminar aan het Braziliaanse Olympisch team. Dit jaar wordt Herman ondersteunt door twee buitenlandse trainers: Ike Cotrina Cabal uit Spanje en Lennart Lingener uit Duitsland.  

Het programma ziet er als volgt uit:
- vrijdagavond 30 juni, van 18.00 - 20.30 uur
- zaterdag 01 juli, van 09.30 - 16.30 uur
- zondag 2 juli, van 09.30 - 14.00 uur

In sporthal de Roerparel (Schaapsweg 24, 6077 CG, St Odiliënberg) is plaats voor maximaal 50 keepers. Voor trainers die willen komen kijken is er geen limiet.

Deelname voor keepers/keepsters is vanaf 15 jaar en kost €95,- inclusief lunch. Voor de trainers zijn de kosten €70,- inclusief lunch en een jaarabonnement op de website "Inside Handball" van Herman (hierop staan allerlei wetenswaardigheden omtrent handbal en kun je speciale oefeningen voor keepers terugvinden)

Wil jij deelnemen aan de keepersclinic? Geef je dan uiterlijk 30 mei op door een mail te sturen naar janinemuijres@gmail.com. Bij de inschrijving graag je naam, leeftijd, vereniging en kledingmaat (xs, s, m, l, xl, xxl, xxxl) vermelden.