2e Ada Stam toernooi was succes!

En weer kunnen we, binnen korte tijd, een geweldig toernooi in de nog zo jonge historie van het rolstoelhandbal bijschrijven. Het 2de Ada Stamtoernooi, genaamd naar de stammoeder van het rolstoelhandbal in Nederland was weer een daverend succes. Een jaar na het eerste Ada Stamtoernooi waar onze tournee van onderlinge toernooien begon, kunnen wij stellen dat het rolstoelhandbal aan een opmars bezig is met een stoel gang die niet meer aan banden is te leggen. Dit keer mochten wij met BFC uit het Limburgse Beek alweer de vijfde officiële vereniging verwelkomen, terwijl er bij Ventura in Schiedam en Achilles in Gorinchem ook nog twee potentiële deelnemers in de maak zijn. Rolstoelhandbal floreert en dat werd op dit toernooi in sporthal de Bloemen weer bloemrijk en rooskleurig gedemonstreerd.

Na spannende wedstrijden, mooi verdedigingswerk, knappe saves en goed samenspel, was de stand aan het eind van de dag als volgt:
1. CSV
2. Quintus 2
3. SEW
4. Quintus 1
5. HCB
6. BFC

Echter veel belangrijker is het dat het voor de zoveelste keer een geweldig leuk toernooi was. Voor alle deelnemers een onvergetelijke ervaring die met een gezellige gezamenlijke maaltijd feestelijk besloten werd. Heerlijke groentesoep, verrukkelijke wokkelpasta en lekker ijs met aardbeiensaus toe, zorgde ervoor dat er van winnaars tot verliezers niemand met een leeg gevoel huiswaarts keerde. Een groot compliment voor CSV en alle deelnemers. Het was weer supercalifragilisticexpiadocious. Zowel voor rolstoelers als voor stoelgang. Laten we die gang er maar lang in houden. Het is een rolmodel voor de sport.