Handballers zetten zich in voor ‘Elk Kind Een Bal’

Spelers van (jong) Oranje Dani Baijens, Lars Kooij en Rutger ten Velde zetten zich in voor het goede doel! Namelijk: Stichting Elk Kind Een Bal, waar Laura van der Heijden ambassadeur van is. Stichting Elk Kind een Bal zorgt ervoor dat elk kind ter wereld een bal heeft om mee te spelen.

Wat kun je voor hen en de stichting betekenen?
Wij zijn op zoek naar sponsoren die de actie van Elk Kind een Bal willen ondersteunen. Dit doe je door ballen te kopen. De kosten hiervan zijn: €100,- per bal. Hiermee helpt u maar liefst vijf kinderen ter wereld aan een bal!

Als u interesse heeft om ons, Elk Kind een Bal en natuurlijk de kinderen te helpen, stuur ons dan een e-mail naar het volgende e-mailadres: sponsoractie.elkkindeenbal@gmail.com

Wat ontvangt u?

Pakket 1 tot 5 stuks (€100 per bal)

Pakket 5 tot 10 stuks (€100 per bal)

Pakket 10 of meer stuks (€100 per bal)

Vermelding als Vriend van EKEB op social media kanalen

V

V

V

Vermelding als Vriend van EKEB op de website

V

V

V

4 Digitale nieuwsbrieven per jaar 

V

V

V

Uitnodiging bij (her)opening Cruyff Court of ander event

V

V

V

Deelname aan de EKEB Business Club

 

V

V

Uitnodiging voor sportevenementen van Stichting EKEB

   

V

Gesigneerd wedstrijdshirt naar keuze

   

V
Wat doet stichting Elk Kind een Bal?
Het doel van de stichting is letterlijk, dat elk kind op aarde een bal heeft. Elk Kind een Bal zet zich in voor de kinderen in Nederland en kinderen over de hele wereld. Zo krijgen ook de kinderen in derdewereldlanden kwalitatief goede ballen van de stichting, zodat ook zij lekker kunnen voetballen!

Kinderen komen tegenwoordig veel te weinig buiten om te bewegen, en hier moet verandering in komen. Om hier verandering in te brengen werkt Elk Kind een Bal samen met de Johan Cruijff Foundation. Een goede samenwerking, want de Johan Cruijff Foundation zorgt voor nieuwe sportvelden over de hele wereld. De zogeheten: ‘Cruijff Courts’ en Elk Kind een Bal zorgt voor de benodigde ballen.

Iedereen is welkom op deze sportvelden. Buiten het aanleggen van de veldjes, organiseert de Cruijff foundation ook evenementen op deze Cruijff courts. 

Wij proberen namens ‘Elk Kind een Bal’ fysieke ballen te verkopen aan bedrijven en particulieren.

Voor deze actie hebben wij sponsoren nodig die de stichting willen ondersteunen. Met behulp van alle contacten in en rondom te handbalwereld willen wij aandacht vragen voor deze mooie stichting!

Hieronder staan twee linkjes, deze verwijzen naar de Cruijff foundation en naar Elk kind een bal. Hier is nog meer info te vinden en leuke filmpjes over de stichtingen.

https://www.elkkindeenbal.nl  en https://www.cruyff-foundation.org