Kom naar de spectacularie Strong Men Dodgeball Bootcamp!

Wil je heel lang in de lucht zweven tijdens een sprongschot? En op spectaculaire wijze ballen ontwijken? Kom dan naar de Strong Men Dodgeball Bootcamp op 10 mei in Amsterdam! Tijdens deze combinatie van trampolines en trefbal kun je je helemaal uitleven!

Onder leiding van de herenselectie van Aristos Amsterdam leer je het sensationele handbalspel dat gespeeld wordt op 16 trampolines en met 4 ballen in 1 wedstrijd. Het doel is elkaar zo snel mogelijk afgooien en dat levert veel spektakel op!

Deze gratis bootcamp begint om 15:30 uur en is alleen voor jongens die spelen in de D-jeugd. Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn, als je maar van een uitdaging houdt! Neem vooral je vriendjes, buurjongens of neefjes mee en laat ze zien hoe leuk het is om een balletje te gooien!

Erg nieuwsgierig geworden naar Dodgeball? Bekijk hier een kort filmpje!

Kom jij op woensdagmiddag 10 mei 2017 ook naar deze super leuke ‘Strong Men Dodgeball Bootcamp’? Schrijf je dan uiterlijk 7 mei 2017 in via dit formulier!

Bij vragen over de bootcamp kun je contact opnemen met Marieke Kalverda via: m.kalverda@handbal.nl.

Nog even samengevat:
Doelgroep: alle jongens D-jeugd (11- en 12-jarigen en eventueel 10- of 13-jarigen die ook in een D-jeugdteam spelen) en een introducé
Maximum aantal: 60 deelnemers (vol = vol!)
Datum: woensdagmiddag 10 mei 2017
Tijdstip: 15.30-17.30 uur
Locatie: Bounz Amsterdam, Willinklaan 5, 1067 SL in Amsterdam
Kosten: geen!

Meer informatie Jongens Handballen!: De Strong Men Handball Bootcamps zijn onderdeel van het landelijke NHV-project “Jongens Handballen!´ Meer informatie over het project is te vinden in deze flyer.