Jouw idee is geld waard!

Tijdens de Nationale Handbaldag op 10 juni 2017 worden er mooie geldprijzen uitgereikt voor mensen met een innovatief en goed idee. In twee categorieën maken mensen kans op een prijs.

De Marius Buiting Innovatieprijs kent een waarde van maximaal € 5000,- en wordt toegekend voor innovatieve ideeën in de handbalsport. Voorwaarden hierbij: het moet gericht zijn op breedtesport, in het bijzonder de jeugd en moet nog gerealiseerd worden. Heeft jouw vereniging een geweldig idee dat vernieuwend is en zou een financiële bijdrage enorm helpen om het idee te realiseren?"

Dan kun je het idee op twee manieren aanmelden:

Is het idee van een vereniging dan gebruik je deze link.

Is het idee van een individueel persoon, dan gebruik je deze link.

De Ton Loeffen Waarderingsprijs is bedoeld voor een vereniging, een groep mensen of een persoon die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de breedtesport en in het bijzonder het jeugdhandbal in het seizoen 2016/2017. De prijs bestaat uit een bedrag van maximaal € 2000,-.

Ken je een vereniging of een groep mensen die wellicht aanspraak kunnen maken op deze prijs? Dan kun je deze link gebruik.

Voor het aanmelden van een waardevolle persoon maak je gebruik van deze link.

Vul de formulieren zo compleet mogelijk in met een zo duidelijk mogelijke motivatie, waarbij je eventueel een extra bijlage kunt toevoegen.

Alle aanmeldingen dienen uiterlijk 31 maart 2017 binnen te zijn. Een onafhankelijke jury zal alle aanvragen beoordelen. De prijzen worden uitgekeerd vanuit een bijzonder fonds dat de NKS bij haar opheffing in 2016 ter beschikking heeft gesteld aan het NHV!