Vacature medewerker opleidingen

Vacature medewerker opleidingen (m/v) - 0,6 / 0,8 fte

Ben jij een enthousiaste liefhebber van de (handbal)sport? Ben je initiatiefrijk, leergierig, en een kei in organiseren? Zoek je een leuke baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het team verenigingsservice en productontwikkeling zoeken wij namelijk een medewerker opleidingen met relevante kennis en ervaring.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste collega die een flexibele instelling heeft en van aanpakken weet:

  • Je hebt een afgeronde sportgerelateerde MBO+/HBO opleiding
  • Je bent communicatief sterk en doortastend
  • Je bent klantgericht en hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen
  • Je bent planmatig en organisatorisch sterk
  • Je hebt affiniteit met en/of kennis van de (handbal)sport
  • Kennis van de Kwalificatiestructuur Sport (KSS) is een pré
  • Je hebt een flexibele instelling

Wat ga je doen?
Als medewerker opleidingen ben je verantwoordelijk voor het organiseren en plannen van alle kaderopleidingen (voor zowel zaalhandbal als Beach Handball), bijscholingen en het stimuleren van verenigingen om trainers en scheidsrechters op te leiden. De cursisten van de NHV-opleidingen maken gebruik van een Elektronische Leeromgeving (Trainersweb) en jij zorgt ervoor dat alle informatie van dit systeem up-to-date is en klaar staat wanneer een opleiding start. Je sluit daarnaast regelmatig aan bij bijeenkomsten met verenigingen, andere bonden en NOC*NSF, waar je het NHV vertegenwoordigt.

Wat bieden wij?
-          Een uitdagende functie in de (handbal)sport
-          Leuke collega’s
-          Een baan voor 24-32 uur per week
-          Een dienstverband voor 1 jaar met optie voor verlenging
-          Salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO sport, schaal 6 of 7 

Werken in het hart van de handbal
Het NHV bestaat uit circa 380 handbalverenigingen en heeft ruim 50.000 leden. Het bondsbureau is gevestigd in Oosterbeek (Gld) en bestaat uit een team van ca. 30 medewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Samen zetten wij ons in om op een efficiënte en daadkrachtige wijze onze handbalverenigingen te faciliteren om nog beter en groter te worden.

Interesse?
Voor meer informatie bel je Annelies Martijn (coördinator opleidingen, 026-7071432) en/of Danny de Ruiter (manager verenigingsservice en productontwikkeling, 026-7071429)

Maak bij voorkeur een aantrekkelijke en ludieke motivatie (bijvoorbeeld een filmpje) waarom wij jou moeten uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Je kunt jouw sollicitatie tot uiterlijk 10 februari richten aan het NHV, t.a.v. Annelies Martijn via opleidingen@handbal.nl. De eerste gesprekken worden gevoerd op maandag 18 februari, de tweede gespreksronde is een week later. Het in onze intentie om onze nieuwe collega per 1 maart te laten starten.