Bestel nu gratis de wervingsposter en flyer

Handbal Scoort!
Dankzij het bronzen WK van de nationale damesploeg is er veel media-aandacht geweest voor handbal. Tijdens het WK in Duitsland hebben veel Nederlanders (opnieuw) kennis gemaakt met onze mooie, dynamische handbalsport. Uiteraard is dit hét moment voor de lokale handbalverenigingen om van deze aandacht gebruik te maken! Tijdens het WK hadden wij een mailing gestuurd om jullie te informeren over de proeftrainingenpagina.

Het NHV heeft nu ook een mooie poster/flyer ontworpen, die in het hele land online verspreid kan worden, bijvoorbeeld via Facebook, Instagram en de eigen nieuwsbrief. Klik hier voor de versie van de poster die online gebruikt kan worden.

Verenigingen kunnen hem ook in ‘hardcopy’ bestellen. Bestel hier! Op deze papieren versie is een leeg blok opgenomen, waarop de verenigingen hun inlooptrainingen, website, contactpersoon, etc. kunnen zetten. Er geldt een maximum van 200 flyers en 40 posters per vereniging. We gaan er natuurlijk van uit dat de verenigingen die ze bestellen ze ook echt overal in hun eigen dorp of stad gaan ophangen c.q. verspreiden (in supermarkten, scholen, sportzaken, huis-aan-huis, etc.)! Goede, creatieve voorbeelden van verenigingsacties ontvangen we graag om aan heel handballend Nederland te laten zien!! Tot 15 januari is een bestelling kosteloos, daarna berekenen we de kostprijs en verzendkosten. De posters en flyers worden vanaf 2 januari toegestuurd.

Mocht je vragen hebben n.a.v. deze actie, neem dan contact via informatie@handbal.nl of 026-7071420