Boeiend programma bij CHS Handbalweek

De Carmel Handbalschool Salland (CHS) organiseert wederom de CHS Handbalweek. Van 27 tot en met 30 december 2016 is in samenwerking met Handbalschool Twente voor een zeer gevarieerd programma gezorgd.

Tijdens de Handbalweek staan een aantal criteria centraal: talentontwikkeling, brug tussen breedtesport en topsport. Het talent staat centraal en er zijn scholingen voor trainers.

Ook dit jaar zijn de dames Oranje-selectie U17 en U19 vier dagen te gast. Het deelnemersveld is erg internationaal. Polen U17 en U19, Slowakije U19, de nationale selectie van België, België U19 en de toptalenten van het Deense Randers.

Op dinsdag 27 en woensdag 28 december zal Roland Kop een pilot modulair opleiden verzorgen. De doelgroepen hierbij: trainers F/H-jeugd en trainers D/E-jeugd.

Scholingen voor alle trainers: Bert Bouwer verzorgt op woensdag 28 december het thema ‘in beweging zijn en komen van eerste lijnspeelsters met en zonder bal in de derde en vierde aanvalsfase’. Deze scholing is bedoeld voor trainers bij B- en A-jeugd en senioren.

Op donderdag 29 december zal Torben Hansen ten behoeve van trainers bij de E-, D- en C-jeugd aandacht schenken aan de opbouw van schijn- en passeertechnieken.

Op alle avonden zullen er aantrekkelijke wedstrijden zijn in sporthal Tijenraan in Raalte. Op woensdag en donderdag staan ook internationale wedstrijden op het programma in IISPA in Almelo.

Het volledige programma van de Handbalweek staat op de nieuwe website van de Carmel Handbalschool Salland: www.chsraalte.nl

Via de website kun je je ook aanmelden voor alle scholingen.