Het NHV steunt de #AllTogetherChallenge

Vandaag is het Coming Out Day! Komend weekend wordt dit gevierd door sportend Nederland. De Nederlandse sportwereld geeft aandacht aan de boodschap dat sport voor iedereen is en iedereen gelijk is op het sportveld, ongeacht welke seksuele geaardheid je hebt. Helaas is dat nog altijd geen vanzelfsprekendheid. Ook het NHV steunt deze boodschap.

Net als afgelopen jaar maakt initiatiefnemer Alliantie Gelijkspelen een statement: In het weekend van 13 en 14 oktober draagt sportend Nederland de band in de kleuren van de regenboog. Vorig jaar droegen duizenden aanvoerders deze regenboogband. Dit jaar kan iedere sporter een regenboogband aanvragen, ook als je geen aanvoerder bent. In onze ogen is iedereen die deze boodschap steunt, een aanvoerder!

Diverse sportbonden, waaronder het NHV, hebben hun medewerking aan de #AllTogetherChallenge, zoals de campagnenaam luidt, inmiddels toegezegd. Wij vinden dit een mooi initiatief met een boodschap die niet vaak genoeg kan worden herhaald. Sta jij achter dit statement? Vraag dan nu de regenboogband aan!

Via regenboogband.nl kan iedere sporter een gratis regenboogband aanvragen, zolang de voorraad strekt. Deel jouw regenboogbandfoto op Facebook, Twitter of Instagram met #AllTogetherChallenge en laat zien dat jij de actie steunt!