Kom naar de Kick-off bijeenkomst Jongens Handballen!

Op zondag 27 augustus vindt in The Dome in Houten de kick off-bijeenkomst plaats van het landelijke NHV-project "Jongens Handballen!". We nodigen iedereen van harte uit!

Tussen 10:15 en 12:45 uur word je meegenomen in de bijzondere belevingswereld van jongens tussen 11 en 14 jaar. Waar houden ze zich mee bezig en hoe kun je ze bereiken?

Daarnaast gaan we met elkaar in gesprek over de activiteiten van ons project in het nieuwe seizoen 2017-2018. Na een half jaar experimenteren en ontwikkelen start nu het programma om gezamenlijk een flinke impuls te geven aan het jongenshandbal in Nederland.

Naast de bijeenkomst is er voor de jongens zelf uiteraard ook weer een Strong Men Handball Bootcamp, onder leiding van de herenselectie van Houten! Deze Bootcamp is nu "voor het echie", want er kunnen door de handballers en hun introducés punten gescoord worden voor deelname aan het Jongens Handballen!-slotevent in juni 2018! Jongens kunnen zich hier aanmelden. Doe dat snel, want vol is vol!

Na de kick off-bijeenkomst en de Handball Bootcamp beginnen om 14:00 en 17:00 uur de wedstrijden om de NHV Supercup 2017 voor Dames en Heren. Alle deelnemers aan de bijeenkomst en de Bootcamp ontvangen voor deze wedstrijden een vrijkaart. Voor de bijeenkomst zijn, naast de 32 verenigingen die al aan het project deelnemen, ook andere belangstellenden van harte welkom!

Je kunt je hier aanmelden voor de kick-off bijeenkomst.

Graag tot ziens op 27 augustus in sporthal The Dome in Houten!