Handballend de zomer door: kom naar het handbalkamp!

Kun jij geen zomer zonder handbal? Geen probleem!

Van 21 tot en met 25 augustus 2017 (week 34) vindt op het CIOS Arnhem namelijk voor de achtste keer het Handbalzomerkamp plaats! Bedoeling van dit kamp is om de handbalsport in de breedste zin van het woord te stimuleren!

Ook dit jaar worden er weer veel deelnemers verwacht. Zij zullen de hele week gaan trainen, wedstrijden spelen en andere leuke activiteiten gaan doen zoals bijvoorbeeld Beach Handball.

Elk jaar worden er ook toptrainers uitgenodigd om de deelnemers nog beter te leren handballen. Zo hebben de afgelopen jaren bijvoorbeeld Henk Groener, Klauss Feldmann, Robert Nijdam, Joop Fiege, Martin Vlijm, Oranje U21 en diverse topspelers gasttrainingen verzorgd.

Het kamp is bedoeld voor spelers tussen de 12 en 16 jaar oud en kost slechts €95,- per persoon voor de hele week!! Bekijk hier de flyer!

De organisatie ligt in handen van het CIOS, met medewerking van de Stichting Tophandbal Gelre. CIOS-studenten zullen de deelnemers de hele week begeleiden. De accommodatie van het CIOS leent zich perfect voor dit kamp. Zo is er een kantine met keuken, zijn er voldoende theorielokalen en ligt het Beach Handballveld vlak achter de sporthal.

Wil je meer weten over dit kamp? Kijk dan op www.tophandbalgelre.nl en klik in het bovenste menu op ‘zomerkamp’. Aanmelden kan tot eind april! Op de website staan een aantal leuke foto’s die een prima indruk geven van het kamp. Ook is er een Facebook pagina van het Handbalzomerkamp waarop informatie, foto’s en filmpjes gedeeld worden.