NL Handbalkampen zeer populair
Aanmelden kan nog tot 15 april!

Sta jij het liefst op met handbal, kun je er geen genoeg van krijgen en moet je niet denken aan een handballoze meivakantie? Dan is er een uitkomst!

Er worden 3-daagse Handbalkampen georganiseerd in Sport- en Welnesscenter De Dars in Wevershoof. Van 24 t/m 26 april vindt het eerste kamp plaats en van 28 t/m 30 april is het tweede Handbalkamp.

Je krijgt trainingen van topkwaliteit van trainers als Herman Breuer en Dragan Petrov. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht, positie specifieke training en fysiotherapie. Naast het handballen zijn er ook veel andere unieke activiteiten. Denk aan karate, Beach Handball, zwemmen, spinning, #survivalofthefittest en een eredivisieclinic.

Als je hard aan het trainen bent is goed eten natuurlijk ook heel erg belangrijk. Je krijgt een sportief ontbijt onder leiding van een voedingsdeskundige. Daarnaast is er een goed verblijf met voldoende sanitaire voorzieningen. Het kamp is niet alleen maar hard trainen het is ook reuze gezellig! En je krijgt nog een luxe Hummel kampshirt. Wat wil je nog meer?

Aanmelden voor het kamp doe je door een e-mail te sturen naar NLhandbalkamp@hotmail.com voor 15 april 2017. Wees er snel bij, want het eerste kampweekend zit vol. Het tweede weekend heeft nog 20 plekken. Per kamp kunnen maximaal 80 deelnemers zich aanmelden. De inschrijving kost euro 85,-.

Het voorlopige programma voor het eerste kamp vind je hier.

Klik hier voor de flyer en hier voor de winactie.