Verenigingsoproepjes voor het nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dat betekent dat verenigingen een voorbereidingstoernooi organiseren of nog op zoek zijn naar spelers of trainers. Lees de oproepjes:

Heuvelland Veldhandbal Toernooi heeft nog plaats op het toernooi

Het 18e Heuvelland toernooi zal plaats vinden op zondag 3 september in Bocholtz (Zuid Limburg).

Inmiddels zijn er 121 teams ingedeeld maar er is nog plaats voor 1 Dames A jeugd en 1 Heren Senioren team (afdelingsniveau). Aanmelden kan bij Huub Senden; secretariaat@heuvellandtoernooi.nl. Aanvang toernooi 9.30 uur, einde toernooi 18.00 uur.

Speelsters gezocht voor DS1 RHV De Meeuwen

Het DS1 team van de Rotterdamse handbalvereniging De Meeuwen heeft helaas enkele speelsters om verschillende redenen zien vertrekken. En daarom kunnen zij wel wat versterking, waaronder een keepster, gebruiken. Spelen ze wedstrijdsport? Nee, zeker niet. Als je dat zoekt, dan is het verstandiger om met een andere vereniging contact op te nemen. Maar als je op zoek bent naar een leuk team (en een leuke vereniging), dan ben je van harte welkom! 

Trainer (M/V) gezocht voor Dames B-Jeugd HV MIC

Het betreft 2 teams, die afgelopen jaar zeer succesvol zijn geweest. Kampioen in hun klasse en 4e in het Nederlands Kampioenschap. Dit betreft een zeer talentvolle lichting en verdient natuurlijk goede begeleiding.

We horen graag van Trainers (M/V) die hier een uitdaging in zien.

Bestuur HV MIC

Meerssen/Valkenburg

Benieuwd naar meer oproepjes of wil je er eentje plaatsen? Je vindt ze hier!