Nieuwe workshops (data en locaties) voor handbalbestuurders

Beste handbalbestuurder,

Vanuit het Nederlands Handbal Verbond (NHV) willen wij jullie wijzen op de mogelijkheden die de Sport Bestuurders Academie (SBA) aanbiedt, speciaal gericht op Sportbestuurders.

De SBA organiseert workshops voor alle sportverenigingen in Nederland met thema’s die passen bij de vragen waar verenigingen in deze tijd mee te maken hebben. De thema’s die voor komende periode centraal staan zijn:

- Scoren met Social media;
- Help, ik zoek vrijwilligers;
- De kansen van 50+ sport en samenwerking.

Het doel van de workshops is om bestuurders onder begeleiding van een expert van het betreffende thema kennis en handvaten aan te reiken over het betreffende thema, hierover met elkaar in gesprek te gaan, geïnspireerd te raken en van elkaar te leren in een passende omgeving.

Daarnaast kom je tijdens deze workshops met omliggende verenigingen van andere sporten in contact om kennis met elkaar te delen en wellicht toekomstige (gedeelde) kansen te bespreken.

Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande workshops? Kijk dan snel voor meer informatie en om je in te schrijven op: http://www.academievoorsportkader.nl/bijscholingen/bestuurders

Met sportieve groet,

Danny de Ruiter
Hoofd Verenigingsservice