Op zoek naar een nieuwe scheidsrechters uitdaging!

Het is al jaren een goede gewoonte dat talentvolle scheidsrechterkoppels zich kunnen aanmelden om wedstrijden te leiden tijdens de Nederlandse kampioenschappen zaal  (NK) Jeugd. In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we dit jaar alleen nog dames en heren B- jeugd en dames C-jeugd kampioenschappen. De B-jeugd vindt plaats op zaterdag 21 april in Amsterdam en de C-jeugd op 14 april in Arnhem.

Voor beide dagen zijn wij op zoek naar bij voorkeur jonge scheidsrechterskoppels, die samen minimaal één seizoen ervaring hebben als koppel en in het bezit of in afronding zijn van een scheidsrechter niveau 3 opleiding (BS3/HS3). Indien men in aanmerking wil komen voor doorstroming naar de landelijke kweekvijvergroep dien je je minimaal aan te melden voor de NK B jeugd. Onder andere daar kan je bekeken worden om in aanmerking te komen voor eventuele doorstroming naar de landelijke kweekvijvergroep.

Ben je na het lezen hiervan geïnteresseerd geraakt, zien wij  graag jullie aanmeldingen tegemoet, voorzien van algemene informatie; zoals jullie scheidsrechterervaring, (NHV registratienummer en (indien mogelijk) wedstrijdrapportages.

Namens de werkgroep scheidsrechters,
Jaap van der Pijll,
Scheidsrechter@handbal.nl