Scheidsrechters gezocht: Olympic Moves The School Final

Olympic Moves The School Final is op zoek naar 16 enthousiaste scheidsrechters. Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland, waarbij scholieren elkaar op school, regionaal en daarna nationaal uitdagen voor het kampioenschap. Op 9 juni 2017 nemen de leerlingen het tegen elkaar op in en rondom het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Voor uw inzet deze dag ontvangt u een vergoeding van 45 euro, lunch en een T-shirt.

Geeft u zich bij voorkeur op via de email: olympicmoves@kvlo.nl. Bij opgave voor wedstrijdleider ontvangt u de spelreglementen van de sport en een link naar het declaratieformulier. Heeft u geen e-mail, dan kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen via 06-22224356.

Belangrijke gegevens:
Evenement: Olympic Moves ‘The School Final’ Handbal 2017
Datum: Vrijdag 9 juni 2017
Locatie 1: De Weeren(meisjes 3-4), Beemsterstraat 858, 1027 EC Amsterdam
Locatie 2: De Bloemhof(meisjes 1-2 en schoolteam), Hornweg 187, 1432 GH Aalsmeer
Categorieën: Meisjes 1-2, meisjes 3-4 en meisjes schoolteam. Er wordt gespeeld op 3
velden, 2 in de Bloemhof en 1 in de Weeren.
Tijd: Wedstrijden vinden plaats tussen circa 11.30 en 16.00 uur. Graag iets eerder
aanwezig voor instructies en koffie. Uw wedstrijdleider is om 09.00 uur
aanwezig.

Vergoeding: Een dagvergoeding van €45,-. U wordt vrijgehouden van eventueel parkeergeld, reiskosten worden niet vergoed. Bij aankomst ontvangt u een kop thee of koffie en voor de gehele dag ontvangt u 5 bonnen, waarvoor u 5 consumpties kunt halen (eten en/of drinken). Wij raden u aan ook zelf iets mee te nemen, als u hier niet genoeg aan denkt te hebben. Tot slot ontvangt u een Olympic Moves T-shirt als aandenken, dit hoeft u niet te dragen tijdens de dag. De vergoeding geschiedt bij een volledig ingevuld online declaratieformulier en wordt circa 3-4 weken na het evenement uitbetaald.

Meer informatie is te vinden op: www.olympicmoves.nl.