Wat doet jouw vereniging voor de scheidsrechter?

In deze tijd waarin de allerlei zaken rond scheidsrechters een “hot item” is (alleen al kijkend naar bv de leveringsplicht), sluit het NHV ook dit jaar weer graag aan bij de landelijke Week van de Scheidsrechter 2017.

Onze acties kennen 2 speerpunten:

Voor onze scheidsrechters organiseren wij de Scheidsrechterscafés.

Daarnaast sporen wij verenigingen aan om in de Week van de Scheidsrechter te waarderen. Dit kan rond wedstrijden, maar natuurlijk ook op o.a. een clubavond.

Zet jouw scheidsrechter even flink in het zonnetje en deel je leukste actie met ons op social media onder de hashtags #scheidsbedankt en #handbal

Voor de verenigingen met de leukste acties hebben wij leuke prijzen beschikbaar!

Jeugdleden van de vereniging met de leukste actie mogen oplopen met onze Oranje-mannen bij de wedstrijd tegen Griekenland op 25 oktober in Rotterdam. De 2e prijs is bij de wedstrijd oplopen met Griekenland en de 3e prijs is het meedoen bij de wedstrijd van een groepjeugdleden als vlaggendragers en dweilactiviteiten.

Als extra prijs hebben wij een aantal gesigneerde Oranje-shirts beschikbaar!

Voor de Scheidsrechterscafés focussen wij ons dit jaar op de Bondsscheidsrechters. Daarnaast willen wij mensen die bij de vereniging actief zijn met betrekking tot het Arbitragebeleid ook van harte uitnodigen om aanwezig te zijn bij de Scheidsrechtercafés.

Ga naar onze website voor meer informatie over locaties Week van de Scheidsrechter:

https://www.handbal.nl/opleidingen/scheidsrechters/agenda/