Handbalkids in Twente!

Afgelopen maandag vond de eerste kick-off bijeenkomst van het project Handbalkids in de regio Twente plaats.

Een informatieve avond waarin verenigingen kennis hebben gemaakt met het project dat zich richt op ledenwerving van 4 t/m 8 jarigen. 7 verenigingen uit de regio Twente waren te gast bij het sportcomplex van vereniging BWO.

De avond werd geopend door Marlou krakers, die de rol als regionale projectbegeleider op zich heeft genomen. Enthousiast vertelde zij de verenigingen wat Handbalkids inhoudt en waarom het project een meerwaarde is voor verenigingen. Het laatste werd bij het vragenrondje al snel duidelijk: de verenigingen hebben elkaar veel te melden en er kwamen leuke discussiepunten aan bod over het werven van de jongste jeugd.

Rob Wentink volgde daarna met ervaringen van de deelnemende verenigingen in de Achterhoek. Daar is het project al in volle gang en dus een goed voorbeeld om te delen. Tot slot vertelde Han de Regt van NKS over het ondersteunende online platform dat onderdeel uitmaakt van het project. Een instrument dat interactie binnen en tussen de verenigingen mogelijk maakt.

Verenigingen konden zich vervolgens (gratis) aanmelden voor het project, waar ze voor minimaal één jaar gezamenlijk aan de slag gaan om de jongste jeugd aan het handballen te krijgen.

Ook geïnteresseerd in het project Handbalkids voor jullie vereniging? Klik hier voor aanmelding en meer informatie! Vragen kunnen gemaild worden naar jeugdhandbal@handbal.nl