Meld je aan voor het handbalzomerkamp in Arnhem

In de zomervakantie vindt er van 13 tot en met 17 augustus 2018 voor de negende keer het Handbalzomerkamp plaats. Deze week zal plaats vinden in sporthal Elderveld, te Arnhem. De bedoeling van dit kamp is om de handbalsport in de breedste zin van het woord te stimuleren.

De organisatie ligt in handen van het CIOS Arnhem, met medewerking van de Stichting Tophandbal Gelre. Het Handbalzomerkamp is bedoeld voor spelers tussen de 12 en 16 jaar oud en kost slechts €100,- per persoon voor de hele week!!

Elk jaar worden er toptrainers en topverenigingen uitgenodigd om de deelnemers nog beter te leren handballen. Afgelopen jaren hebben bijvoorbeeld Joop Fiege, Henk Groener, Martin Vlijm, Oranje U21, Bevo HC, Dalfsen en DFS Arnhem gasttrainingen verzorgd.

Naast het handballen worden er ook andere activiteiten georganiseerd die van belang zijn om jezelf te ontwikkelen. Zo krijg je meer te weten over blessure preventie, voedingsadvies, hebben we een zeskamp en ga je vies worden tijdens de mud run.

Wil je meer weten over dit kamp? Kijk dan op www.tophandbalgelre.nl en klik in het bovenste menu op ‘zomerkamp’. Daar staan onder meer een paar leuke foto’s die een prima indruk geven van het Handbalzomerkamp. Daarnaast kan je ons ook vinden op Facebook: Handbalzomerkamp.

Email:   handbalzomerkamp@outlook.com