Kikkerfortfestijn voor kabouters en F-jeugd in Breukelen

Geacht bestuur en contactpersoon Kabouters en/of F-jeugd,

Zoals wij al eerder hebben aangekondigd, is het Kikkerfortfestijn voor kabouters en F-jeugd weer in aantocht. Op zaterdag 11 februari 2017 vieren we hun feestje!

Let op: vriendjes en vriendinnetjes, broertjes en zusjes in die leeftijdscategorie zijn op die dag ook welkom. Je kunt ze op die dag laten ervaren wat handbal allemaal te bieden heeft. Uiteraard alles op hun niveau!

Zaterdag 11 februari 2017 in ‘t Kikkerfort te Breukelen

Een dag vol spanning en ontspanning!

Het programma bestaat uit minihandbal voor de F-jes en een training voor de kabouters en allemaal spelen, klimmen, klauteren in jungleland en een ‘Doe Hoek’ waar je kunt knutselen.

Daarnaast kunnen de kinderen na afloop zwemmen en/of naar een geweldige poppenkastvoorstelling. Dit laatste vooral voor de kabouters (H-jeugd) die nog niet kunnen zwemmen, maar ook heel bijzonder voor de F-jeugd.

De kosten voor deelname zijn als volgt:
-      F-jeugd 4,75 euro per kind;
-      H-jeugd 3,50 euro per kind (gaan niet zwemmen);
-      Begeleiders en anderen die mee gaan zwemmen 3,50 per persoon.

Afhankelijk van het aantal deelnemers maken we twee of drie blokken. Dus jouw vereniging kan worden ingedeeld in een ochtend- of middagblok.

Voor de H-jeugd houden we rekening met de poppenkastvoorstelling. Aarzel niet, maar laat de jongste jeugd deze dag beleven door jouw vereniging in te schrijven via het aanmeldingsformulier.

De inschrijving moet uiterlijk dinsdag 26 januari 2017 binnen zijn. Inschrijving zal op volgorde van ontvangst worden geaccepteerd.

Het aantal teams dat we kunnen plaatsen, is beperkt. Je ontvangt zo spoedig mogelijk het programma, de blokverdeling en verdere gegevens.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

We zien jullie graag op 11 februari in het Kikkerfort.

Met vriendelijke groeten,

Berty Brinkhof en Lucia Verhoef
namens een aantal enthousiaste vrijwilligers