Strong Men Handball Bootcamp voor C-jeugd jongens!

Obstakels, snelheidsmeters, gewichten en touwen! Kom naar de Strong Men Handball Bootcamp op 10 juni in Den Bosch! Er wordt een stoer parcours uitgezet in sporthal Maaspoort! Tijdens de bootcamp werk je je in het zweet onder leiding van bootcampinstructeur Maarten Rijnbeek.

De gratis handbalbootcamp begint om 13:00 uur en is alleen voor jongens die spelen in de C-jeugd. Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn, als je maar van een uitdaging houdt en je grenzen wilt verleggen! Het is ook een uitgelezen kans om je vrienden, buurjongens of neven te laten zien hoe leuk handbal is. Neem dus vooral een introduce mee!

Via allerlei leuke spelvormen en bootcampoefeningen word je uitgedaagd. Je leert handbaltrucs en er is ook veel aandacht voor de elementen waar handbal om bekend staat, zoals snelheid, kracht, behendigheid en slim samenspelen. Per onderdeel kun je punten scoren en per leeftijdscategorie wordt er een winnaar uitgeroepen. Wie is de beste?  

Na afloop van de bootcamp staat om 16:00 uur de oefeninterland Nederland-België op het programma. Alle deelnemers krijgen een gratis toegangskaart! Ouders kunnen hier hun kaartjes kopen! In de tussentijd hoef je je niet te vervelen! Buiten is er een heus handbalplein ook in het thema: Bootcamp. Maak kans op mooie prijzen en ga de competitie aan!

Kom jij op zaterdag 10 juni 2017 ook naar deze ‘Strong Men Handball Bootcamp’? Schrijf je dan uiterlijk 2 juni 2017 in via dit formulier.

Bij vragen over deze Strong Men Handball Bootcamp kun je contact opnemen via e-mail: m.kalverda@handbal.nl.

Nog even samengevat:
Doelgroep: alle jongens C-jeugd en een introducé (13/14 jaar)
Maximum aantal: 60 deelnemers (vol = vol!)
Datum: zaterdag 10 juni 2017
Tijdstip: 13:00 - 15:00 uur
Locatie: Sportcentrum Maaspoort: Marathonloop 1, 5235 AA in Den Bosch
Kosten: geen!

Foto: Hans Khoe