Let the game begin! Strong Men Handball Bootcamp in Houten

Scoor jij de eerste punten op weg naar de Ultimate Strong Men Handball Bootcamp? Kom dan naar de bootcamp op 27 augustus in Houten. In sporthal The Dome wordt een stoer parcours uitgezet vol met obstakels, snelheidsmeters, gewichten, touwen en je leert vette trucs!

Onder leiding van de herenselectie van eredivisieclub Houten werk je je in het zweet. De gratis bootcamp begint om 11:00 uur en is alleen voor jongens die spelen in de D –en C-jeugd. Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn, als je maar van een uitdaging houdt en je grenzen wilt verleggen! Het is ook een uitgelezen kans om je vrienden, buurjongens of neven te laten zien hoe leuk handbal is. Neem dus vooral een introduce mee!

Via allerlei leuke spelvormen en bootcampoefeningen word je uitgedaagd. Er is veel aandacht voor de elementen waar handbal om bekend staat, zoals snelheid, kracht, behendigheid en slim samenspelen. Per onderdeel kun je punten scoren en per leeftijdscategorie wordt er een winnaar uitgeroepen. Wie is de beste? En wie scoren de eerste punten in de bootcampcompetitie?

Na afloop van de bootcamp staan de Supercup wedstrijden op het programma. Om 14:00 uur spelen de dames en om 17:00 uur de heren. Alle deelnemers krijgen een gratis toegangskaart! Ouders en begeleiders die meereizen dienen hun kaarten zelf te kopen. Omdat de Supercup-wedstrijden naar verwachting (snel) uitverkocht zijn, wordt geadviseerd om ze snel online te bestellen! Dit kun je hier doen.

Kom jij op zondag 27 augustus ook naar deze super gave “Strong Men Handball Bootcamp”? Schrijf je dan uiterlijk 20 augustus in via dit formulier!

Goed om te weten:

  1. Neem sportkleding, douchespullen en een bidon mee. Je dient ook je eigen lunch mee te nemen of deze in The Dome te bestellen.
  2. Bij alle onderdelen tijdens de Strong Men Handball Bootcamps kun je dit seizoen punten scoren. De 100 beste deelnemers van alle Handball Bootcamps kunnen aan het eind van het seizoen gaan strijden tijdens de Ultimate Strong Men Handball Bootcamp! (datum en locatie volgen nog).

Nog even samengevat:

  • Doelgroep:                   alle jongens D- en C-jeugd (11- t/m 14-jarigen en evt. ook 10- of 15-jarigen die in een D-of C-jeugdteam spelen), een vriend meenemen mag ook!
  • Maximum aantal:          80 deelnemers (vol = vol!)
  • Datum:                         zondag 27 augustus
  • Tijdstip:                        11:00 – 13:00 uur, daarna lunch en eventueel bijwonen van de Supercup-wedstrijden die om 14:00 en 17:00 uur beginnen
  • Locatie:                       Sporthal The Dome in Houten (adres: Kruisboog 32, 3994 AE Houten)
  • Kosten:                        geen!

Voor vragen over de bootcamp kun je contact opnemen met Marieke Kalverda via m.kalverda@handbal.nl.