Meld je aan voor de Strong Men Dodgeball Bootcamps!

Hou jij van een uitdaging? Vind je het niet erg om flink te zweten? Kun je tegen een beetje spierpijn? En ben je een jongen tussen 11 en 14 jaar? Schrijf jezelf (en je vrienden!) dan nu in voor één van de "Strong Men Dodgeball Bootcamps" op:

  • Zaterdag 25 november om 17:00 – 19:00 uur bij Bounz Amsterdam
  • Zaterdag 9 december om 17:00 – 19:00 uur bij Bounz Arnhem

Na de vier succesvolle Strong Men Handball Bootcamps in oktober gaan we nu aan de slag met een hele andere, super leuke handbalvorm: Dodgeball! Tijdens deze Strong Men Dodgeball Bootcamp word je via verschillende oefeningen en onderlinge wedstrijdjes uitgedaagd. Klik op onderstaande link voor een goede impressie van wat Dodgeball inhoudt:

https://www.youtube.com/watch?v=7QlqbREuYmI

Bij alle Handball Bootcamps kun je punten verzamelen voor het scorebord op www.handbalhelden.nl. Sta jij op 1 juli 2018 bij de hoogste 80 scores? Dan mag je meedoen met de Ultimate Strong Men Handball Bootcamp! Hier kun je hele mooie prijzen winnen zoals VIP-kaarten voor een tophandbalwedstrijd inclusief meet-and-greet met tophandballers, een uitgebreid sportkledingpakket en een handbalclinic onder leiding van een tophandbalteam.

Let op; je kunt voor het scorebord extra punten verdienen door introducés mee te nemen. Voor elke introducé (niet-handballer) krijg je 100 punten cadeau! Meld jezelf en je vrienden, buurjongens en klasgenoten aan via www.handbalhelden.nl!

Wees er wel snel bij, want vol is vol! (maximaal 64 deelnemers per Handball Bootcamp)

Heb je nog vragen? Kijk dan voor meer informatie op www.handbalhelden.nl of stuur een e-mail naar info@handbalhelden.nl