“Strong Men Handball Bootcamps” bij de Final4 in Den Bosch!

Dat handbal een hele gave sport is wist jij natuurlijk al lang. En dat handbal vooral voor jongens super cool is ook. Je kunt je er immers helemaal in uitleven, veel scoren, er is snelheid en dynamiek en je wordt continu uitgedaagd om beter te worden en je grenzen te verleggen.

Het NHV is dit seizoen volop aan de slag gegaan om de handbalsport bij jongens nog beter onder de aandacht te krijgen, zodat nog meer jongens gaan zien én ervaren hoe leuk handbal is! We organiseren daarom verschillende activiteiten, speciaal en alleen voor jongens!

Voorafgaand aan de Final4-wedstrijden, op 17 en 18 maart in Den Bosch, organiseren we (op beide dagen) een “Strong Men Handball Bootcamp”. Deze worden begeleid door NHV-tophandbaltrainers en/of tophandballers! Via allerlei leuke spelvormen en bootcamp-activiteiten word je uitgedaagd. Naast verschillende handbaltrucs is er ook veel aandacht voor de elementen waar handbal om bekend staat zoals snelheid, kracht, behendigheid en slim samenspelen.

Alle jongens in de leeftijd van de D-jeugd en C-jeugd zijn uitgenodigd, dus in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar. Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn, als je maar van een uitdaging houdt en je grenzen wilt verleggen! Daarnaast mag je ook je (niet-handballende) vrienden, van dezelfde leeftijd, meenemen. Vooral doen, want per introducé krijg je namelijk meteen 100 punten bonus voor het scorebord op www.handbalhelden.nl! Er is ruimte voor maximaal 64 deelnemers per bootcamp, dus meld je wel snel aan!

Deelname is helemaal gratis! Bovendien krijg je een vrijkaart voor de tophandbalwedstrijd, die aansluitend aan de Handball Bootcamp plaatsvindt! (let op; ouders/begeleiders die bij de Handball Bootcamp komen kijken dienen wel zelf een toegangskaart te kopen).

Nog even samengevat:
• Doelgroep: alle jongens-D-jeugd en C-jeugd (leeftijd 11 t/m 14 jaar) en neem vooral ook je vrienden mee!
• Maximum aantal per Handball Bootcamp: 64 deelnemers (vol = vol!)
• Data, tijden en locaties: Maaspoort (Adres: Marathonloop 1, 5235 AA 's-Hertogenbosch)
• Zaterdag 17 maart van 10:00 – 12:00 uur
• Zondag 18 maart van 10:00 – 12:00 uur
• Kosten: geen!

Kom jij naar één of beide Strong Men Handball Bootcamps? Meld jezelf en je vrienden dan snel aan via www.handbalhelden.nl! Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar info@handbalhelden.nl.

Wil jouw team ook een keer een lokale Boys Only Handball Bootcamp bij jullie eigen vereniging? Laat de vereniging dan even contact opnemen via jongenshandbal@handbal.nl.