Op zoek naar inspiratie om meer jongensleden te werven?

Hoe kun je als vereniging meer jongensleden werven? Voor veel verenigingen is dit een prangende vraag. Daarom organiseert het NHV op zondag 26 augustus een interactieve workshop. Tijdens de workshop gaan we samen op zoek naar ideeën en antwoorden op vragen zoals: Hoe je jongens het beste kunt bereiken? Waar hun interesses liggen? Hoe je zorgt dat jongens lid worden van jouw vereniging?

Veel verenigingen hebben afgelopen seizoen ledenwinst geboekt! Mede dankzij de succesvolle Handball Battles, is het aantal handballende jongens in de D –en C-jeugd met 8% gestegen! Dat zijn mooie resultaten om komend seizoen samen op voort te borduren.

De locatie van de workshop ligt centraal in het land, namelijk in The Dome in Houten. Van 10:00 tot 12:30 uur doe je veel kennis en creativiteit op. Aansluitend worden de knorrende magen gevuld met een heerlijke lunch en krijg je gratis toegang tot de SuperCup finale van de heren. Om 16:00 uur gaan Aalsmeer en Bevo strijden om de titel.

Meld je aan voor de workshop door een mail te sturen naar jongenshandbal@handbal.nl. Zodra je jezelf hebt aangemeld ontvang je een bevestiging van deelname. Graag ontvangen we jouw aanmelding vóór 20 augustus.

Het belooft een mooie handbaldag te worden, want tegelijk met de workshop zal ook de grote finale van de Strong Men Handball Battles seizoen 2017-2018 plaatsvinden. De beste 80 jongens van het scorebord op www.handbalhelden.nl zijn uitgenodigd. Er zijn nog een aantal wildcards beschikbaar.

Team Handbalhelden.nl.