Scheidsrechters gezocht voor regiofinales schoolhandbal!

Door het hele land organiseren verenigingen en gemeenten al jaren met veel succes 
handbaltoernooien voor basisschoolkinderen. Van groot tot klein komen de leerlingen naar het handbalveld om te strijden voor het lokale kampioenschap. Wie krijgt de felbegeerde beker én… mag meedoen aan de regiofinale schoolhandbal?

Om alles in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar enthousiaste scheidsrechters die tijdens de Regiofinales willen fluiten. Je doet er de kinderen en de organisatie een groot plezier mee!

Klik hier om je aan te melden. Heb je vragen, neem dan contact op Team Jeugdhandbal 026-7071420 of jeugdhandbal@handbal.nl

Geef een team op!

De winnaars van het plaatselijke schoolhandbaltoernooi groep 7/8 mogen aan de regiofinales meedoen. Wordt er door jullie als vereniging of gemeente geen schoolhandbaltoernooi georganiseerd, dan mag je toch een team afvaardigen voor de regiofinales. Denk daarbij aan kinderen van jullie club die op dezelfde school zitten. Geef ze dan op als team!

Tijdens het toernooi kunnen de handballende kinderen hun vriendjes en vriendinnetjes van school kennis laten maken met de sport. Honderden kinderen nemen hier jaarlijks deel aan! Wellicht een mooie kans om nieuwe leden te werven!

Schoolteams kunnen zich voor drie categorieën inschrijven: jongensteams, meisjesteams en/of gemengde teams. Bij voldoende teams organiseren we voor alle 3 categorieën een kampioenschap. Bij onvoldoende gemengde teams worden deze toegevoegd aan de categorie jongens.

Benieuwd waar en wanneer er een regiofinale in jouw buurt wordt georganiseerd, klik dan hier voor het overzicht.

Lesbladen
Voor scholen die aan de regiofinales meedoen, zijn lesbladen beschikbaar speciaal voor het basisonderwijs, zodat de kinderen goed voorbereid aan het toernooi kunnen beginnen. Klik hier voor de lesbladen. Tevens is ook ter voorbereiding op de wedstrijden het jeugdspelregelboekje te downloaden.