Stoere bootcamps in mei en juni die je niet wilt missen!

De komende weken staan een aantal leuke Strong Men Handball Bootcamps op het programma. Die wil je niet missen!  

Programma:
- Strong Men Handball Bootcamp op donderdag 10 mei in Almere (bij de NHV-bekerfinales)
- Strong Men Obstacle Handball Bootcamp op zaterdag 26 mei in Ede (hier zijn extra punten te verdienen)
- Strong Men Beach Handball Bootcamp op zondag 27 mei in Amsterdam (lekker met je voeten in het zand)
- Strong Men Handball Bootcamp op zaterdag 9 juni in Den Bosch (voorafgaand aan de EK-kwalificatiewedstrijd van de Heren Oranje tegen Zweden)

Bij elke Strong Men Handball Bootcamp krijg je een leuke Handbalhelden-gadget en voor de winnaars zijn er natuurlijk mooie prijzen!

Wil je nog meer bootcamps? In april, mei en juni zijn er ook nog veel lokale Handball Bootcamps. Kijk op www.handbalhelden.nl voor meer informatie en meld je snel aan (want vol is vol!).

Word jij de Ultimate Strong Men Handball Bootcamp Champion?
De beste 80 jongens op het scorebord op www.handbalhelden.nl (40 jongens uit geboortejaar 2003/2004 en 40 uit 2005/2006) mogen deelnemen aan de finale! De Ultimate Strong Men Handball Bootcamp 2017-2018, zondag 26 augustus in Houten (voorafgaand aan de wedstrijd om de Supercup). Je hebt nog ongeveer 2 maanden de tijd om punten te verzamelen. Zien wij jou bij één of meerdere Handball Bootcamps?

Ben je nog niet bekend met het fenomeen Strong Men Handball Bootcamps?
Hierbij wat uitleg: de gratis Handball Bootcamps zijn voor jongens tussen de 11 en 14 jaar. De bootcamps worden begeleid door een toptrainer. Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn, als je maar van een uitdaging houdt en je grenzen wilt verleggen! Daarnaast mag je ook je (niet-handballende) vrienden, van dezelfde leeftijd, meenemen.

Via allerlei leuke spelvormen en bootcamp-activiteiten word je uitgedaagd. Naast verschillende handbaltrucs is er ook veel aandacht voor de elementen waar handbal om bekend staat zoals snelheid, kracht, behendigheid en slim samenspelen.