WHC mini handbal festijn was een enorm succes

In de Haagse regio vond het eerste mini handbal festijn plaats. WHC Den Haag mocht maar liefst dertien teams ontvangen voor het eerste mini handbal festijn in de regio Den Haag in sporthal Loosduinen. Leden en introducees, maar daarnaast de buurverenigingen Hellas, VELO en Westlandia waren van de partij.

Voor de kinderen een vol programma met heel veel sport, spel en nog meer plezier. Deze middag werden de teams ingedeeld in poules en per poule ging men de verschillende onderdelen langs.

De onderdelen waren knutselen (eierkoeken versieren en daarna lekker opeten), een parcours met allerlei handbaloefeningen, sport en spel (kleine competities steltlopen, loopskies lopen, zaklopen, maar ook touwtrekken), lekker springen op het springkussen en in het pauzemoment mooi geschminkt worden en natuurlijk een echt wedstrijdje spelen met begeleiding vanuit het Nederlands Handbal Verbond (NHV) onder leiding van Erik van der Wel.

Het geheel werd afgesloten met een lekkere pannenkoek in de kantine. Kortom een feestje waar de jongste jeugd enorm van heeft genoten!

Foto Michel Heerkens